עבור לתוכן
Amir Paz

חדר בקרה פסח.

Recommended Posts

פורסם

טוב אחרי שהתאוששתי מהאחרון..מתחילים לדבר הלאה, פסח.

אני עדיין לא יודע איפה כמה למה ואם בכלל אבל כמו באירוע הקודם אני מתחיל לארגן סירטוטי חדר בקרה חדש :D

כל המעוניין מוזמן להשאיר פה תגובה ובה רעיון שאולי הוא חושב שכך צריך להיות האירוע הבא מבחינת סוג תנועה מספר שעות...פירסום רעיונות משונים פשוט הכל אתם מוזמנים.

בברכה אמיר פז

פורסם

אני חושב שהפעם צריך להצמד קצת יותר למציאות שזה אומר להפעיל את פלוטו וחגב

ועוד שדות קטנים רק בשעות שהם עובדים למשל הרצליה וחיפה עד השעה שהם נסגרים

בהצלחה

פורסם
  Omer k כתב:
למה מסובך?

אני לא יודע איך זה עובד אבל לא נראה לי מסובך

ונראה לי יותר מגניב

בהצלחה

זה מסובך כי מדובר בהמון המון כבלים של רשת וחשמל....ממש באלאגאן...זה שזה נראה יפה בתמונות כי עבדנו על זה כמהשעות טובות כדי לסדר את זה..

פורסם

אני מכיר את הבאלגן של החיבור מחשבים

בלאגן ענק - אני עם שני מחשבים והולך לאיבוד....

ורק במחשב שלי למטה תסתכל אתה מת כמה כבלים לך תדע מה של מה - חחח

פורסם

פשוט צריך שגם פקחים שלא נמצאים באירוע יתרמו לפיקוח (אם הם יכולים ורוצים כמובן)...

אולי לנצל את זה ככה שמי שיכול להיות מגדל ולא נמצא בחדר יהיה על נתבג ומי שכן בחדר ויש לו את הגיבוי של אנשים ברמת CTR- שיהיה במגדל של שדה קטן יותר אחרי שהוא עובר קורס מזורז...

דרך אגב

יש אפשרות שאחד המחשבים יראה את השדה מהזווית של המגדל? כמו מה שראיתי שעשיתם עם הברקו רק השאלה שלי היא אם זה היה פשוט על איזה מטוס בזוית tower או שממש יכולתם להסתכל לאן שרוצים? כי אם לא בטוח אפשר לסדר כזה דבר... יכול להוסיף המון

פורסם
  לימוני כתב:
דרך אגב

יש אפשרות שאחד המחשבים יראה את השדה מהזווית של המגדל? כמו מה שראיתי שעשיתם עם הברקו רק השאלה שלי היא אם זה היה פשוט על איזה מטוס בזוית tower או שממש יכולתם להסתכל לאן שרוצים? כי אם לא בטוח אפשר לסדר כזה דבר... יכול להוסיף המון

שלום אורן...לשאלתך ראינו הכללללללללל

פורסם
  Barak כתב:
  לימוני כתב:
דרך אגב

שלום אורן...לשאלתך ראינו הכללללללללל

אהה מגניב איך עשיתם את זה?

פורסם

חברים תודה על שיתוף הפעולה אני ממתין לעוד רעיונות כגון כמה זמן צריך להיות האירוע, ימים ואיזה סוג של תנועה.

לגבי 2 חדרי בקרה. הרעיון הוא טוב כאשר שוב ב"ג ינוהל מהמרכז ומהצפון אפשר לנהל CTR'S קטנים יותר כגון חיפה ראש פינה ואם יהיה מישהו מתאים גם פלוטו.

אני רק רוצה להבהיר שקדם תיכנון של חודש לדבר מבחינה טכנית (מחשבים חיבורים) כל מי שחושב לעשות צריך להבין שהדבר לא פשוט החל ב להגדיל רוחב פס של האינטרנט למגה וחצי ליצור רשת עם ROUTER ו HEB להריץ כבלי רשת לכל עמדה בקיצור בלאגן שלם, אם יש מישהו מהצפון שחושב שהוא יכול ורציני להרים משהו בסגנון שיצור איתי קשר ואני יתאם איתו את הדברים. 8)

לשאלתו של "לימוני" ראינו הכל מהמגדל..אני פשוט הבאתי את הדוושות שלי מהבית (CH) ובעזרתן סיבסבנו את המטוס ויכולנו להתבונן לכל עבר :).

פורסם

אמיר שלום,

כמי שנהנה עד הגג באירוע האחרון (טסתי כמה שיכולתי ובסה"כ 8 טיסות) מצידי שחדר הבקרה יהיה פתוח כל שבעת ימי פסח, 24 שעות. :twisted:

אבל - בשל אופי החג והעובדה שמדובר באביב (טיולים וכיו"ב) אני חושב ששעות הערב והלילה הן הכי מתאימות.

יוסי 8)

פורסם

את חיבורי הרשת כיום (כמובן אם יש) אפשר לעשות עם וויירלס, חוסףך הרבה חיווטים.

אם תצטרכו עזרה בנושא, אשמח לעזזור.

רן.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...