עבור לתוכן
bcig

שמן במטוסי הססנה 172 .152

Recommended Posts

פורסם

שלום,

קווארט פירושו רבע, רבע של גאלון אמריקאי. גאלון אמריקאי מכיל 3.78 ליטר. קווארט לכן מכיל 0.945 ליטר.

בקווארט שני PINTS ( כוסות). פיינט מכיל FLUID OUNCES 16 (אונקיות) . אלה המידות שהנחילה האימפריה הבריטית, כאשר הגאלון האימפריאלי מכיל 4.54 ליטרים, והאמריקאים קבעו גאלון קטן יותר כאמור.

ב- 1976 העולם המערבי היה אמור לוותר על השימוש במידות האימפריאליות ולעבור למידות מטריות, כאשר בתקופת מעבר בת כמה שנים היה אמור להתבצע שימוש כפול למען הקל על העוברים. בדיוק כמו שאצלי כאן ניתן בקופה לקבל את מחיר קנייתך בכתרים סלובקיים כמו גם ביורו עקב המעבר העתידי אליו. הקטע שלי בעניין היה שאז עברתי בארה"ב קורס טייסי ניסוי בו אתה מבצע עבודות חישוב ועיבוד נתונים אחרי טיסות עד 2 בבוקר, ורק שינוי מידות היה חסר לנו אז.

מילא, עברנו גם את זאת, אך העולם המערבי נחלץ מאותו רעיון. שימו לב שאירופה הלא-אנגלית כגון צרפת שהמציאה את המטר וגרמניה לא עשתה דבר בכדי שהחלטה זו תתממש. לנו המשמעות העיקרית היא שיש במטוסים משוכללים יכולת לבחור משקלים בק"ג או בלב', וב- B744 ניתן להציג גובה גם במטרים, לא זכורים לי מטוסים נוספים בעלי יכולת זו. אך נשארנו תקועים עם קשר, רגל, אינטש, מיילים משני סוגים, קווארטים ועוד כהנה וכהנה. כאשר אני מפקח באירופה ומגיעות טיסות מרוסיה, הן בגבהים כגון FL334, עקב אי הדיוקים בהמרות הגובה. ב- RVSM נוצרת בעיית אי הפרדה נאותה בין תנועות וקירבה מסוכנת, עד שמתוקנים על-ידי הבקר.

האם מישהו יודע כמה זה קוורט 1

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...