Atar_Omri פורסם אוגוסט 19, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2005 באמת שהמון זמן לא הייתי פה ובכלל ברשת.. יש פה אנשים שלא דיברתי איתם חודשים ואני מתגעגע לתקופה. רק רציתי להגיד שלום, אני כרגע בקורס חובשים, אני אמור לסיים אותו לקראת סוף אוקטובר אם לא יהיו עוד דחיות בגלל כל מה ההקפצות שעושים לנו בגלל ההתנתקות. הדבר היחיד שמחזיק אותי קרוב לתעופה בזמן הצבא זה הקרבה לבן גוריון (צריפין אתם יודעים..), זה פשוט להסתכל לשמיים כל היום ולהשתגע. שתהיה לכולם שבת שלום.. ואם אתם רוצים להשיג אותי אתם יודעים איך, אז בחייאת...
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 19, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2005 וואי וואי - מצרך נדיר במיוחד חברים! מה שלומך הוד חובשותך? מתי אתה חוזר אלינו?
Atar_Omri פורסם אוגוסט 19, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 19, 2005 בסדר גמור, אני מת לחזור, יש לי המון דברים להשלים, צריך לרענן את הזיכרון אבל אתה יודע מה אומרים- טיסה זה כמו רכיבה על אופניים- אתה לעולם לא יכול לשכוח איך עושים את זה.. עדיין זורם לי דם של טייסים בגוף...
Almog Atar פורסם אוגוסט 19, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2005 קאמבק של מגהץ KJFK-LLBG קאמבק קשה במיוחד, הבנאדם לא זוכר איך מניעים 744
Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 19, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2005 עומרי- אתה יודע שאתה נמצא מרחק של 2 צעדים מהבית שלי? בוא לתת ביקור פעם אחת! :mrgreen:
אורח פורסם אוגוסט 19, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2005 הבעיה שהוא זוכר להניע 744 דיפולט, עכשיו יש לו להניע 744 אוטומט נו לפחות יצאת מהתותחנות, שיהיה בהצלחה בקורס החובשים ותיהיה עדין עם קנולות.
Or Netzer פורסם אוגוסט 19, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2005 הבעיה שהוא זוכר להניע 744 דיפולט, עכשיו יש לו להניע 744 אוטומט נו לפחות יצאת מהתותחנות, שיהיה בהצלחה בקורס החובשים ותיהיה עדין עם קנולות. ותמיד תזכור הכלל הראשון בעזרה ראשונה ! SAFTY FIRST!!! :mrgreen: (כן גם על זה עשיתי קורס)
Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 19, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2005 מסכן הבחור הוא עוד חי על ימי הPSS.. טוב נו.. הכורדי הקטן (אלמוג :mrgreen: ) יעשה לו היכרות
Almog Atar פורסם אוגוסט 19, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2005 מסכן הבחור הוא עוד חי על ימי הPSS.. טוב נו.. הכורדי הקטן (אלמוג :mrgreen: ) יעשה לו היכרות אם זה היה מסנג'ר הייתי עושה לך את הסיימלי של סודרי "חיחיחי" והמבין יבין
Atar_Omri פורסם אוגוסט 20, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 20, 2005 אוקיי אז דבר ראשון לכל אלה שלא מסמפטים במיוחד את חיל התותחנים, אז אני יודע מה נהוג לחשוב על החיל הזה, אבל אחרי היכרות מעמיקה עם החיל אין שם שום דבר רע. אני חוזר לגדוד שלי אחרי הקורס, והולך להיות חופ"ל של הפלוגה שממנה יצאתי. בקשר ל-744, תסמכו עליי שלא יקח לי הרבה זמן ללמוד להפעיל אותו כמו שצריך, מה שאני זקוק לו עכשיו זה רק זמן בשביל זה, אבל זה יגיע. אתם עוד תחזרו לראות את 001 לניו יורק...
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 23, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2005 גבר!!!! איזה כיף לראות ממך הודעה, עושה חיים בצריפין אהה :wink: , תקפוץ לטוס בסוף שבוע, אל תדאג אני יעזור לך בריד-באק....
Atar_Omri פורסם אוגוסט 23, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 23, 2005 כמה זלזול יש באנשים, הבנאדם לא טס למעלה משנה וכבר קוברים אותו... חכו חכו אני עוד אחזור ובינתיים במיוחד לכל אלו ששונאים את תותחנים (לא שאני מת על החיל הזה אבל מילא) תראו קצת על מה מדברים כשאומרים שתותחנים זה תחכום ועוצמה, התמונה הזאת מראה רק את כעוצמה.. את התחכום נשאיר סודי כרגע. התמונה הזאת צולמה במהלך האימון האחרון של גדוד "קרן" ברמת הגולן, מה שרואים שעף זה לא לכלוך ולא ציפור אלא הפגז (ששוקל 43 ק"ג, מאוד כואב כשזה נופל על הרגל...תאמינו לי)
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 23, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2005 אישה שטח אש זה צולם בטוח לא מאשתא הפוך... אולי זה נפח או אחמאדיה?
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 23, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2005 ליד ה F16 שלי זה סתם צעצוע. :mrgreen: הקיצר אחי, טוב שחזרת, יש אירוע השבת וזו הזדמנות טובה לגהץ עם איזו ססנה (מקווה שתצליח להניע אותה ), ההיתי חייב. הכל באהבה אחי, יאלה תגיע.
Atar_Omri פורסם אוגוסט 23, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 23, 2005 התמונה צולמה באכמדיה, התאמנו בעיקר שם. ואיציק- אני אמור לסגור את השבת הזאת, אני בגימלים עכשיו ואני חוזר מחר בבוקר. הקורס שלנו בירושלים מחליפים את מג"ב שהלכו לפנות. היינו אמורים להיות מעגל אבטחה בגוש קטיף ובסוף העבירו אותנו לירושלים. אני בכל מקרה חוזר לצריפין מחר.
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 23, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2005 התמונה צולמה באכמדיה, התאמנו בעיקר שם.ואיציק- אני אמור לסגור את השבת הזאת, אני בגימלים עכשיו ואני חוזר מחר בבוקר. הקורס שלנו בירושלים מחליפים את מג"ב שהלכו לפנות. היינו אמורים להיות מעגל אבטחה בגוש קטיף ובסוף העבירו אותנו לירושלים. אני בכל מקרה חוזר לצריפין מחר. הייתה לי הרגשה שזה אחמדיה לפי הבית ההרוס
אורח פורסם אוגוסט 23, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2005 איזו תמונה! אתה צילמת? כמה שבועות ביליתי באחמדיה... כמה בוץ וגריז. תותחנים זה כמו שריון אחי, תחכום ועוצמה וגריז וסולר.
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 23, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2005 איזו תמונה! אתה צילמת?כמה שבועות ביליתי באחמדיה... כמה בוץ וגריז. תותחנים זה כמו שריון אחי, תחכום ועוצמה וגריז וסולר. אין על אחמדיה שם עשיתי את המטווח תותחים הראשון שלי
אורח פורסם אוגוסט 23, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2005 לא בביסל"ש? יש ליאיזו תעודה מזורגגת מהצמ"פ - "וזאת לתעודה כי תותחן אורן גבע זכה במקום השני במטווח תותחים פלוגתי" המ"פ נתן את המקום הראשון לתותחן שלו בלי קשר לתוצאות, עד היום לא יישבתי את הסיכסוך הזה...
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 23, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2005 לא בביסל"ש?יש ליאיזו תעודה מזורגגת מהצמ"פ - "וזאת לתעודה כי תותחן אורן גבע זכה במקום השני במטווח תותחים פלוגתי" המ"פ נתן את המקום הראשון לתותחן שלו בלי קשר לתוצאות, עד היום לא יישבתי את הסיכסוך הזה... התכוונתי למטווח ברמה ....ביסל"ש כבודו במקומו מונח (או שלא) ברור שעברתי גם במיטווח הטריבונות (מלא פודרה)
אורח פורסם אוגוסט 23, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2005 אתה צפונבון, לא יודע מה זה פודרה בכלל. נראה לך שביסל"ש זה פודרה? איפה נבי מוסא, תקוע, חצצון?