jambo7 פורסם ינואר 2, 2004 דיווח פורסם ינואר 2, 2004 למה אין אפשרות לשלוח הודעות אישיות ? אני יודע שהפורום לא נועד לשליחות הודעות אבל אין דרך אחרת ליצור קשר עם חברים לכן ... צביקה שלום איך יוצרים אתך קשר?? הייתי רוצה לדעת איזה מטוס זה בתמונות שלך שרואים פנל שיש לו את המידע שמשתקף בחלון הקדמי תודה אריה אריה צור איתי קשר ב icq ה icq שלי 215437279 לא הבנתי לאיזה חלק בפנל אתה מתכוון?
Shmulik Lin פורסם ינואר 3, 2004 דיווח פורסם ינואר 3, 2004 צביקה יש אפשרות ליצור קשר עם חברים קוראים לה מסנגר ICQ יש להורידן ולהתחיל לדבר להתכתב וכו לי למשל יש 54 אנשים במסנגר ואני מדבר אונליין גם עם חברים בחול מדבר לא מתכתב אמנם לוקחת רוחב פס קצת אבל מצוינת
jambo7 פורסם ינואר 4, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 4, 2004 יש הלי icq את מסנג'ר אני לא מכיר אבל בכל פורום נורמלי ניתן לשלוח הודעות לחברים
Oren Geva פורסם ינואר 4, 2004 דיווח פורסם ינואר 4, 2004 יש הלי icq את מסנג'ר אני לא מכיראבל בכל פורום נורמלי ניתן לשלוח הודעות לחברים ואתה משלם על שטח האיחסון שזה תובע על השרת? או שאתה מעדיף פרסומות מתפרצות? אתר החטיבה (כמו גם אתר ישראל איירליינס ואתרים רבים אחרים בתחום) אינו אתר מסחרי. תפעולו ומימונו מגיע מכיסם וזמנם של החובבים. הסיבה שאפשרות שליחת המסרים בפורום נוטרלה היא להקטין עומס על שרת הפורום ולצמצם בנפח האתר. אם יש לך רעיון, או כסף מיותר, אתה מוזמן לתרום. יסלחו לי סגל החטיבה שעניתי בשמם, אבל תגובתך נראית לי פוגענית ומוגזמת. לפחות הניסוח, גם אם לא לכך התכוונת.
jambo7 פורסם ינואר 4, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 4, 2004 חלילה לא התכוונתי לפגוע באף אחד ואני מצטער אם משהו נפגע השאלה היתה כתוצאה מחוסר ידיעה התשובה נסערת ופוגענית לא פחות מההשאלה במקום להסביר תוקפים את השואל חשבתי שהסיבה לחסימת ההודעות היא אחרת כמו העברת מסרים אסורים וכ' ואני שוב מתנצל אם פגעתי במישהו תודה
Oren Geva פורסם ינואר 4, 2004 דיווח פורסם ינואר 4, 2004 ג'אמבו-צביקה היקר! גם אני כמובן לא התכוונתי לפגוע, רק התקוממתי על הניסוח של "בכל פורום נורמלי..." הסיבה שהתקוממתי היא, ואני בטוח שרבים מחברי הקהילה יזדהו איתי, היא שהתחביב יקר מאוד לליבי. אני משקיע זמן רב, כסף, ומאמץ על מנת להפוך אותו למהנה וטוב יותר לכולנו, כמו רבים אחרים - כולל סגל VATIL הנפלא. בגלל המאמץ והזמן שאנו משקיעים בתחביב, הוא הופך לציפור נפשינו, ואולי אנחנו (אני) קצת רגישים בנושא. לכן ביטוי כזה של זילזול (בוא לא ניכנס לויכוחים כאן, אני מציג את שחשתי כשקראתי את ההודעה המקורית שלך) מאוד הרגיזה אותי והביאה אותי לתגובה כזו. חשדתי כמובן שלא התכוונת לפגוע באיש, ולכן סייגתי את דברי בצייני שמה שנראה לי פוגעני זה הניסוח, לוא דוקא הכוונה. אם נפגעת מדברי אני מתנצל, רק רציתי להסביר לך מאיפה אני בא.