iroth פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 תדריך לטיסה השבועית פורסם: http://tfc.rwy12.com/modules.php?name=News&file=article&sid=34 והפעם נמשיך מורנה בבולגריה, נחצה את הים השחור לטורקיה ונחת באדנה נא להרשם ביורובוק! להתראות
Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 שאדי...? אני מריח עוד טיסה על העגלה המעופשת שלך מלאת החומוס?
אורח פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 הפעם היה רק טופושאדי אחד (אם הוא יטוס). אני לצערי לא אוכל להשתתף בטיסה השבוע :cry:
Arie Halperin פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 אני מנסה להרשם ליורובוק ומקבל הודעת שגיאה כזו INVALID SQL [insert new FP SMART] מה עושים?? אריה
Shadi Abo Ahmad פורסם אוגוסט 31, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2005 שאדי...? אני מריח עוד טיסה על העגלה המעופשת שלך מלאת החומוס? מקווה לחזור הביתה מספיק מוקדם מהעבודה! אם אני מצטרף השבוע, זה דווקא יהיה בניחוח טורקי
Or Netzer פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 שאדי...? אני מריח עוד טיסה על העגלה המעופשת שלך מלאת החומוס? מקווה לחזור הביתה מספיק מוקדם מהעבודה! אם אני מצטרף השבוע, זה דווקא יהיה בניחוח טורקי קפה שחור? אני והLDS שלי איתכם היום.
Meitar Lugasi פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 אני גם כנראה מצטרף עם היוק והפדלים החדשים
BAW339 פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 Well, if i'll join... depends on my new gf But if i will be lucky to run and join i think about famous flight attendant Tanya preparing another TU154M for a flight :mrgreen:
Ilan Jonas פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 שאדי...? אני מריח עוד טיסה על העגלה המעופשת שלך מלאת החומוס? מקווה לחזור הביתה מספיק מוקדם מהעבודה! אם אני מצטרף השבוע, זה דווקא יהיה בניחוח טורקי קפה שחור? אני והLDS שלי איתכם היום. קפה טורקי הוא לא שחור! אחת ולתמיד! קפה טורקי הוא חום שקוף. קפה שחור אמיתי שרוף לפחות בחלקו, ולא רואים דרכו כלום. משום מה אי אפשר כמעט להשיג קפה אמיתי כזה בגוש דן, כמה טוב לגור בצפון זהו, נרגעתי. :roll:
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 טורקיה אמרתם? אם אתה נוחתים במרחב של LTBB FIR אז אני יכול לעזור עם EURS במקרה שהטורקים יבריזו...
Yahav Barzilay פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 אולי אני גם אבוא אם היוק והפדלים יגיעו היום :cry: :x :x :x
Or Netzer פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 שאדי...? אני מריח עוד טיסה על העגלה המעופשת שלך מלאת החומוס? מקווה לחזור הביתה מספיק מוקדם מהעבודה! אם אני מצטרף השבוע, זה דווקא יהיה בניחוח טורקי קפה שחור? אני והLDS שלי איתכם היום. קפה טורקי הוא לא שחור! אחת ולתמיד! קפה טורקי הוא חום שקוף. קפה שחור אמיתי שרוף לפחות בחלקו, ולא רואים דרכו כלום. משום מה אי אפשר כמעט להשיג קפה אמיתי כזה בגוש דן, כמה טוב לגור בצפון זהו, נרגעתי. :roll: מזל שלא הייתי לידך . :mrgreen: להמריא אחריך היום בTFC? שלא תכנס בי?
Elad Zeierman פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 אחלה טיסת TFC ומיליוני תודות לישראל שאירח אותי כמו מלך עם אחלה קפה קר בקוקפיט. שבוע הבא אני לא יטוס כי אני טס לחו"ל על אמת אז אני אדביק את הלגים שאחזור.