asaf742 פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 סקופ מרעיש!! מעניין שאף אחד לא דיבר על זה. אז אני החלטתי לפרסם. הנה קישור לכתבה: http://www.themarker.co.il/tmc/article. ... r3=General
Shai B פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 וה-742 ילכו? :cry: :cry: נו טוב, כל מטוס בא יומו :cry: עריכה: בגלל שזה לא יצא טוב, המ בע לאדע =\ באסה שהם הולכים אבל אני אוהב את הרעיון של עוד 777ים באלעל =]
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 וה-742 ילכו? :cry: :cry: נו טוב, כל מטוס בא יומו :cry: יש הרבה 742מים שנעלבו עכשיו שהשוותה אותם לכלבים :x
אורח Ofek פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 אני מקווה שלפחות אחד מהם ישומר ולא יגרס ויהרס כמו כל שאר מטוסי העבר,אני מאמין שבאחד הימים אל על ירצו לבנות להם מוזיאון בשדה (אול בטרמינל הישן?) כמו הרבה חברות תעופה,ואז הם יגלו שאין להם מטוסי עבר משומרים...
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 קודם כל שחברה מבטיחה יותר מPSS תעבוד על 777 אחרי זה שאלעל יקנו
Shai B פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 וה-742 ילכו? :cry: :cry: נו טוב, כל מטוס בא יומו :cry: יש הרבה 742מים שנעלבו עכשיו שהשוותה אותם לכלבים :x אה? ><
Shai B פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 " כל כלב בא יומו " כע שמתי לב אחרי זה :oops: :oops: לא חשבתי על זה ככה התכוונתי שכל אחד מת מתישהו XD
רפאל פורסם ספטמבר 1, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2005 " כל כלב בא יומו " כל כלב ביג'יומו. מזל טוב לחברת התעופה היהודית.
asaf742 פורסם ספטמבר 2, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 " כל כלב בא יומו " כל כלב ביג'יומו. מזל טוב לחברת התעופה היהודית. חברת התעופה הישראלית, לא יהודית. יש עוד כמה בני אדם שדתם שונה בישראל. דווקה ציפיתי שלא תהיה גזענות בפורום שלנו שמונה כמה רבדים מהאוכלוסיה. :?
Eldar Sella פורסם ספטמבר 2, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 " כל כלב בא יומו " כל כלב ביג'יומו. מזל טוב לחברת התעופה היהודית. חברת התעופה הישראלית, לא יהודית. יש עוד כמה בני אדם שדתם שונה בישראל. דווקה ציפיתי שלא תהיה גזענות בפורום שלנו שמונה כמה רבדים מהאוכלוסיה. :? מה לעזאזל הקשר לגזענות? הבנאדם אמר חברת תעופה יהודית, כנראה התבלבל ולא אמר ישראלית - למה ישר לקשר את זה לגזענות? :x
asaf742 פורסם ספטמבר 2, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 " כל כלב בא יומו " כל כלב ביג'יומו. מזל טוב לחברת התעופה היהודית. חברת התעופה הישראלית, לא יהודית. יש עוד כמה בני אדם שדתם שונה בישראל. דווקה ציפיתי שלא תהיה גזענות בפורום שלנו שמונה כמה רבדים מהאוכלוסיה. :? מה לעזאזל הקשר לגזענות? הבנאדם אמר חברת תעופה יהודית, כנראה התבלבל ולא אמר ישראלית - למה ישר לקשר את זה לגזענות? :x זאת לא היתה טעות. זה היה מכוון. ויש המון קשר. מה זאת חברת תעופה יהודית?!? זאת החברת תעופה של ישראל. של ישראלים לא רק של יהודים. יש גם ערבים - ישראלים יש גם נוצרים. אז מה?!? זה נכס בלעדי??
אורח פורסם ספטמבר 2, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 לא יודע אם זה מכוון או לא, אבל חברה התעופה הלאומית לשעבר הייתה שייכת לכל מי ששילם מס הכנסה... היום היא פשוט שייכת לבורוביצ'ים, בין אם הם יהודים או לא יהודים.
David Aronovich פורסם ספטמבר 2, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 באמת הגיע הזמן להחליף! מטוס נחמד, אבל צריך לרענן לפעמים.... אבל עצוב לי שלא נראה אותו יותר בגלל שהצביעה שלו לפי דעתי יותר יפה מהצביע של ה744 :|
Gadi L. פורסם ספטמבר 3, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2005 קודם כל שחברה מבטיחה יותר מPSS תעבוד על 777 אחרי זה שאלעל יקנו http://www.wilcopub.com/index.cfm?fuseaction=prod_777 :wink: נראה מבטיח...
אורח פורסם ספטמבר 3, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2005 קודם כל שחברה מבטיחה יותר מPSS תעבוד על 777 אחרי זה שאלעל יקנו http://www.wilcopub.com/index.cfm?fuseaction=prod_777 :wink: נראה מבטיח... הוא אמר מבטיחה = PMDG (נגיד :? ) ו LDS. ה wilco זה עוד צעצוע יפה לתמונות וזהו.
matan פורסם ספטמבר 3, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2005 קודם כל שחברה מבטיחה יותר מPSS תעבוד על 777 אחרי זה שאלעל יקנו http://www.wilcopub.com/index.cfm?fuseaction=prod_777 :wink: נראה מבטיח... הוא אמר מבטיחה = PMDG (נגיד :? ) ו LDS. ה wilco זה עוד צעצוע יפה לתמונות וזהו. רן אני הפעם ממש לא בטוח.... יש לי עוד תחושה שWILCO יפתיעו הפעם
Meitar Lugasi פורסם ספטמבר 3, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2005 קודם כל שחברה מבטיחה יותר מPSS תעבוד על 777 אחרי זה שאלעל יקנו http://www.wilcopub.com/index.cfm?fuseaction=prod_777 :wink: נראה מבטיח... הוא אמר מבטיחה = PMDG (נגיד :? ) ו LDS. ה wilco זה עוד צעצוע יפה לתמונות וזהו. רן אני הפעם ממש לא בטוח.... יש לי עוד תחושה שWILCO יפתיעו הפעם אין להם מה להפתיע............. זה WILCO.. אם זה היה PIC היה על מה לדבר חוץ מזה אני כמעט בטוח שקראתי בפורום שלהם על ה 777 שיהיה דגש על המודל החיצוני ופחות על המערכות.
אורח פורסם ספטמבר 3, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2005 לא מסכים איתכם. תנסו ללמוד את ה-CRJ וה-ERJ שלהם, ואח"כ צפו בסרטים של JUST PLANES על המטוים האלה. הם עשו עבודה טובה בעבר. בכל אפן אני לא חושב שהם מפתחים את המטוסים, הם רק המפיצים.
royisher פורסם ספטמבר 3, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2005 לא מסכים איתכם.תנסו ללמוד את ה-CRJ וה-ERJ שלהם, ואח"כ צפו בסרטים של JUST PLANES על המטוים האלה. הם עשו עבודה טובה בעבר. בכל אפן אני לא חושב שהם מפתחים את המטוסים, הם רק המפיצים. מי שעשה את העבודה הטובה הם FeelThere, אותם מפתחים של ה 777,ככה שזה יהיה מוצר מעולה.
אורח פורסם ספטמבר 3, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2005 ועל זה נאמר נחייה וניראה. מקווה בשביל כולנו שהוא יהיה ברמה של ה ERJ של אורן ושנזכה גם ל SDK שנוכל להתממשק אליו בקלות.