Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 2, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 מזל"ט טל !!!! יאללה תתחיל להתאמן על להדחס במקומות קטנים.... משהו בסגנון של לנהוג עם הכסא קדימה עד הסוף :mrgreen:
e_dor פורסם ספטמבר 2, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 חחח איציק, תאמין לי כל אחד היה רוצה לטוס בדרך קבע 9 שנים עד כמה שזה מפליא, הכרתי בחור שחתם ויתור על קורס טייס בגלל שהוא היה צריך לחתום 9 שנים, וגם כמה טייסים שפשוט מחכים לשחרור....בקיצור לא הכל ורוד... אני מאמין שחולי תעופה כמוך כמוני וכמו הרבה מהפורום לא תהיה בעיה ב 9 שנים האלה, רק שתכיר שיש אנשים "בריאים" שכן יש להם בעיה... ויש אנשים שמגיעים לדרגות גבוהות ולא יכולים להפסיק לטוס, וביום שישוחררו הם מאוד יצטערו, כי אפילו האזרחית זו לא חלופה בעיניהם, חה"א הוא יחיד מסוגו בשבילם. דוגמא טובה לדעתי היא תא"ל במיל' נחומי. בתור טייס קרב צעיר הפיל 4 מטוסים, התקדם עד לתא"ל, הוביל את הרביעיה השניה בתקיפת הכור הגרעיני בעיראק, והנה, 40 שנה אחרי, בגיל 60 בצער רב (שלו ושל ח"א) הוא פורש, הוא חולה ח"א אמיתי, ויש עוד המון כמוהו. עוד דוגמא טובה היא, עזר ויצמן עליו השלום. התעקש להשאיר ספיט בשבילו וטס עליו עשרות שנים, בלי שימאס אף פעם - בצדק אז יש שני צדדים למטבע. כמו לכל דבר ...
אורח פורסם ספטמבר 2, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 מיקי אתה טועה בהבנת הנקרא - אני מניח שלא נמאס להם לטוס - נמאס להם להיות חיילים. זה דבר שאני מאוד מאוד מאוד מתחבר אליו... בכל אופן טל, שיהיה בהצלחה, ורק אל תשכח לשמור על עצמך! (וגם - שלא תשתה לי שמה חשיש, אתה שומע?)
tsh פורסם ספטמבר 2, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 חחחחחח חשיש? נשמע מגרה :wink: אם תראו הרקולס מנסה לעשות אווירובטיקה אולי זה אני חחחח סתם סתם....
OmRI פורסם ספטמבר 2, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 חח טל במה אתה מעוניין הכי להיות?תובלה,מסוקים או מטוסי קרב? אגב 9 שנים זה נשמע כיף אמיתי בנוסף לסדיר שזה עוד כמה שנים טובות. שוב שיהיה בהצלחה בקורס!
e_dor פורסם ספטמבר 2, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 חח טל במה אתה מעוניין הכי להיות?תובלה,מסוקים או מטוסי קרב?אגב 9 שנים זה נשמע כיף אמיתי בנוסף לסדיר שזה עוד כמה שנים טובות. שוב שיהיה בהצלחה בקורס! אני די בטוח שאלה 9 שנים שירות קבע + 7 אופציונלים (אנשי חה"א, אני צודק?) וה-3 שנים "סדיר" הם למעשה הקורס. שוב, תקנו אותי אם אני טועה.
e_dor פורסם ספטמבר 2, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 3 שנים קורס, ו9 קבע זכרתי ששמעתי את זה איפשהו אבל יש גם אפשרות נוספת של הערכה, הלא כן ? אם אני זוכר נכון אז 7 שנים ...
David Aronovich פורסם ספטמבר 2, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 מזל טוב איש!! עוד נראה אותך מרחף פה מעל באר שבע
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 2, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2005 3 שנים קורס, ו9 קבע העלו את הקורס ל-3 שנים אבל עדיין יוצאים הביתה פעם ב-21 יום (במקרה הטוב) :?