Tomer Haim פורסם ספטמבר 3, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2005 אז ככה בניתי קובץ PANEL.CFG כזה שמוסיף את המכשירים היפים של המטוסים של FLIGHT1 לססנה 172 דגם P ומשפר את הויזואליות של הפנל (תכונות המטוס לא משתנות...) את ססנה 152 ו 172 של FLIGHT1 ניתן לקנות ב: www.flight1.com וחייבים אותם על מנת להנות מהמכשירים.. את ססנה 172P וגם את התוספת הזו ניתן להוריד מ: http://tomer.isra-sim.com/ תחת "הורדות שונות" (שני בטבלה) תהנו
zvi rodes פורסם ספטמבר 3, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2005 תודה רבה,יש לך אתר מעולה,עוזר ומלמד כל הכבוד
Raz_G פורסם ספטמבר 3, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2005 תודה תודה תודה! חיפשתי משהו כזה לססנה! אכן אתר מעולה, מי ששואל אותי שאלה אני פשוט נותן לו את הלינק לאתר שלך.
OmRI פורסם ספטמבר 4, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2005 אחחח תענוג כשיש אנשים כמוך בחטיבה שתורמים כלכך הרבה וכל הזמן לומדים ולומדים כדי לשפר ולעזור לשאר חברי החטיבה ולעשות את הדימוי ואת השימוש במטוסים מסויימים ריאלסטיים יותר. תודה רבה רבה תומר,אני מעריך זאת מאוד ואני בטוח שגם שאר חברי החטיבה!
hagay פורסם ספטמבר 4, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2005 אני כרגע בתקופה של סילונים אבל כמו שאמרו באמת טוב שיש אנשים כמוך שתורמים מהידע ומהזמן שלהם, תודה.