אורח אוהד פורסם ספטמבר 5, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2005 שלום אנשים, אני חדש פה, מנסה ללמוד כדי לטוס ברשת. קראתי פה כל מני כתבות שפרסמו, יש ימבה של מגילות ואני הולך לאיבוד בכל מה שיש פה אז אני צריך קיצור דרך מכם. הבנתי שיש כזה דבר VFS מכמה חברה שלא אמרו לי יותר מדי ושכמעט כולם פה עברו אצלם (אני רואה מלא חתימות ומלא נושאים עם השם שלהם) וככה הם למדן הרבה על תעופה וטיסות ברשת. הבעייה שאני לא מצליח למצוא איפה זה ואם אתם יכולים לדבר איתם להמליץ עלי להכנס לקורס טייס כי אני מרגיש שאני לא כל כך יודע בשביל לטוס ברמה. תודה רבה אוהד
Shai B פורסם ספטמבר 5, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2005 dfresst@hotmail.com =] [מסנג'ר] לכל שאלה :wink:
Or Netzer פורסם ספטמבר 5, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2005 שלום אנשים,אני חדש פה, מנסה ללמוד כדי לטוס ברשת. קראתי פה כל מני כתבות שפרסמו, יש ימבה של מגילות ואני הולך לאיבוד בכל מה שיש פה אז אני צריך קיצור דרך מכם. הבנתי שיש כזה דבר VFS מכמה חברה שלא אמרו לי יותר מדי ושכמעט כולם פה עברו אצלם (אני רואה מלא חתימות ומלא נושאים עם השם שלהם) וככה הם למדן הרבה על תעופה וטיסות ברשת. הבעייה שאני לא מצליח למצוא איפה זה ואם אתם יכולים לדבר איתם להמליץ עלי להכנס לקורס טייס כי אני מרגיש שאני לא כל כך יודע בשביל לטוס ברמה. תודה רבה אוהד VFS לא מלמדים לטוס ברשת ולא קשורים בשום פנים ואופן בכל דרך שהיא לחטיבת VATIL! לא ידון בפורום עליהם ולא יפרסמו בפורום זה עליהם. בטייס אין קיצורי דרך, בשביל טייס עובדים קשה, גם במציאות חלק לומדים לבד, בקרוב (מאוד) יצא את VATIL החדש יש שם מדריכים בעברית ואף בן אדם לא יוצא משם בלי לדעת הרבה. יש לך את האתר המושלם של תומר חיים שמוזמן לתת לך לינק (איבדתי מצטער חח), מדריכים בסיסיים באתר VATIL הנוכחי. שיהיה בהצלחה וברוך הבא.
אורח אוהד פורסם ספטמבר 5, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2005 ואוו אור, בנאדם... אחרי תשובה כזו אני כבר מפחד לכתוב בכלל משהו... טוב אני אחפש את האתר הזה של תומר חיים ואנסה ללמוד שמה. רק למה אסור לדבר על VFS בפורום (יש עוד דברים שלא ייהיה לי פדיחה) לגבי מסנג'ר, אבא שלי לא מרשה לי להתקין כלום אחרי שהרסו את המחשב מהרשת (פרצו מה ICQ) ועלה הרבה לתקן... ביי- אוהד
Or Netzer פורסם ספטמבר 5, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2005 ואוו אור, בנאדם...אחרי תשובה כזו אני כבר מפחד לכתוב בכלל משהו... טוב אני אחפש את האתר הזה של תומר חיים ואנסה ללמוד שמה. רק למה אסור לדבר על VFS בפורום (יש עוד דברים שלא ייהיה לי פדיחה) לגבי מסנג'ר, אבא שלי לא מרשה לי להתקין כלום אחרי שהרסו את המחשב מהרשת (פרצו מה ICQ) ועלה הרבה לתקן... ביי- אוהד אין לך מה לפחד לכתוב משהו התגובה לא הייתה אישית אליך ובטח שלא בכעס , אני בחור רגוע. אל תחפש קיצורי דרך זה הכל. VFS מחוץ לתחום בפורום הזה מסיבות שדוברו עליהן בעבר ולא נדבר עליהן שוב. אין עוד דברים (חוץ מאלו הכתובים בחוקי הפורום). שיהיה בהצלחה.
אורח אוהד פורסם ספטמבר 5, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2005 תודה אור, הבנתי אותך ומצאתי את הקישור פה של ליאב (תודה). בכל זאת תרגיע קצת, חיפשתי קיצור דרך להדרכה טובה ולא לטייס. תזרום אחי, החיים זה גם סבבה... אני הולך ללמוד עכשיו קצת... תודה חברה אוהד