hagay פורסם ינואר 3, 2004 דיווח פורסם ינואר 3, 2004 ועכשיו אחרי שקיבלתי את הPMDG והתלהבתי וראיתי שאני לא מבין כמעט כלום בתיפעול מטוס אז יש לי שאלה. איך אני שומר את תוכנית טיסה שעשיתי בFSnav לפורמט שיתאים לFCM, וכמו כן איך אני מטעין אותו לFCM (קראתי איך מטעינים לFCM אבל אני לא בטוח). תודה מראש.
ELY3201344684060 פורסם ינואר 4, 2004 דיווח פורסם ינואר 4, 2004 תבדוק באתר החברה, יש תוספת ל FSNavigator שעושה Export בפורמט של PMDG
hagay פורסם ינואר 4, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 4, 2004 אה.. איך עזרת לי בשניה, אז אם אתה כזה תעזור לי בשניה ותגיד לי איך אני עושה את המסלול לאקטיב, פשוט כשאני מנסה ללחוץ על LNAV הו אומר לי NO ACTIVE ROUTE. תודה מראש.
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם ינואר 4, 2004 דיווח פורסם ינואר 4, 2004 בדף RTE אם יש ACTIVATE תלחץ עליו ואז על EXEC ודרך אגב זה FMC לא FCM...
hagay פורסם ינואר 4, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 4, 2004 תודה רבה. וזה לא יעזור אני תמיד אמשיך להתבלבל בין FMC FCM.
the pilot פורסם ינואר 4, 2004 דיווח פורסם ינואר 4, 2004 הנה אני כבר מצטט את מה שרשמתי: ל FMC עליך להוריד מהאתר www.navdata.at ומשם יש להוריד ARC האחרון וגם SID/STAR עבור ה PMDG. ה ARC בא בקובץ EXE ולכן עליך רק לתת לו את התיקיה של fs והוא יתקין אוטומתית (המידע גם ל PMDG וגם ל PIC767) רק ה SID/STAR עליך להעתיק את הקובץ(txt) לתיקיה של PMDG הנמצאת בתיקיה של FS ושם י שלך תיקיה PMDG ובתוכה יש SID/STAR ולשם עליך להעתיק. מקווה שעזרתי ועכשיו יש לזכור fmc ולא fcm או משהו אחר ודרך אגב אפשר fmc ו fms. זה אותו דבר.............