עבור לתוכן
Lior

לא עובד לי הכפתור הרגיל אז אני משתמש בכפתור הגיבוי.

Recommended Posts

פורסם

תודה ITAY

אבל אם אין קלאנים איך אתם עושים תחרויות טיסה? אחד על אחד? .. זה לא כייף ככה.

ואין לי כוח לבית ספר הזה שאתה אומר כי אני שונא להכין שיעורים וזה בטח עולה כסף. אבל תביא לי את האתר אולי הקלאן שלהם פעיל למשחקים.

ונראה לי שהבנתי כאילו במקום קלאנים יש חברות תעופה שעושות טורנירים? איך אני נרשם ? ומתי אתם עושים מסיבת רשת?

תודה אני הולך לישון כבר לילה טוב.

פורסם

כפתור הpost -תגובה, לא עובד מכיוון שרן המנהל נעל את הדיון.

"כפתור הגיבוי" הוא למעשה פתיחת דיון חדש מה שאתה עשית והוא מיותר לחלוטין. :lol:

בקשר לשאלות שלך (אני מקווה שזה אחרון להיום) 8)

אין קלאנים, ואנחנו לא עושים תחרויות טיסה.

שוב-זה לא משחק.

בשביל לא לבלבל לאנשים את העיניים ובשביל לא לעצבן את המנהלים, צור איתי קשר בפרטי מחר על הבוקר כי עכשיו מאוד מאוחר ומחר יש בית ספר.

בקשר לבית הספר לטיסה הוירטואלית זה בחינם ואין שם שיעורי בית :lol: .

חברות התעופה לא עושות טורנירים, אף אחד לא עושה טורנירים.

לא שמעתי על playoff ו-knockout בתעופה, ומסיבת רשת לא אומר שאין לנו, זה קצת שונה.

לילה טוב.

פורסם

אני מקווה שאני לא מעצבן את המנהלים למרות שאני לא מבין על מה אפשר להתעצבן אבל בסדר אני לא יכתוב על קלאנים .

ITAY תודה לך על העזרה אני ימצא את הכפתור של ההודעה פרטית וירשום לך מכתב.אני באמת מודה שאתה עוזר לי ולא מקלל אותי ומעיף אותי. אני באמת רוצה לטוס איתכם במטוסים .

ואני לא רוצה לעצבן אף אחד כדי שלא יעיפו אותי. אם תביאו לי את חדר במירק שלכם כדי שאוכל לכתוב לכם שם ואז אני לא יעשה בעיות כאן.

תודה שוב ITAY

פורסם
אני מקווה שאני לא מעצבן את המנהלים למרות שאני לא מבין על מה אפשר להתעצבן אבל בסדר אני לא יכתוב על קלאנים .

ITAY תודה לך על העזרה אני ימצא את הכפתור של ההודעה פרטית וירשום לך מכתב.אני באמת מודה שאתה עוזר לי ולא מקלל אותי ומעיף אותי. אני באמת רוצה לטוס איתכם במטוסים .

ואני לא רוצה לעצבן אף אחד כדי שלא יעיפו אותי. אם תביאו לי את חדר במירק שלכם כדי שאוכל לכתוב לכם שם ואז אני לא יעשה בעיות כאן.

תודה שוב ITAY

שלום ליאור,

אין שום סיבה שיתעצבנו עליך או יקללו אותך.

אתה חדש בקהילה שלנו ואנחנו תמיד שמחים לעזור לאלו שרוצים שנעזור להם.

אם אתה פונה אלינו בשאלות (למרות שחלקן ממש משעשעות אני חייב לציין) בצורה מנומסת

ומתורבתת, אין כל סיבה שאיש מיושבי הפורום יצעצבן עליך.

כמוכן שוב אני ממליץ לכל החדשים לעבור על ההודעות בפורום, כן אני יודע שיש הרבה, אבל כך תוכלו ללמוד את חוקי הפורום, את מה בעצם אנחנו עושים בטיסות ברשת (ותחרות בין לב אמיץ לאיש הנצח לא תמצאו פה :lol: ) .

ברוך הבא לפורום ומקווה שתהנה במחיצתנו גם אם לא עושים אצלינו קרבות אויר.

רק בכמה מילים עלינו כדי שאולי תבין מעט יותר טוב.

VATSIM זו חטיבה פיקוח וירטואלית עולמית.

מטרתה, לספק פיקוח אוירי וירטואילי המדמה ככל שניתן לפיקוח האוירי האמיתי.

VATIL היא החטיבה הישראלית של VATSIM, תפקיד החטיבה הוא לספק פיקוח אוירי וירטואלי המדמה קרוב ככל שניתן לפיקוח האוירי האמיתי בישראל.

אם זה ממגדל בשדה כמו הרצליה ועד פיקוח ת"א.

מטרת הטייסים בחטיבה וב VATSIM, היא לדמות תנועה אוירית של מטוסי נוסעים, מטוסי GA (מטוסים קלים) ולפעמים מטוסי קרב שטסים טיסה מינהלתית כלומר משדה לשדה ללא שום אופי קרבי \ פוליטי.

הטייסים טסים לפי חוקי הטיסה של העולם האמיתי ומשתדלים להצמד ככל הניתן למה שקורה בעולם האמיתי מבחינת צורת ההטסה של המטוס ובחינת הניווט ליעד.

זהו פחות או יותר, זה היה VATSIM ו VATIL על רגל אחת לפני איבוד ההכרה :wink:

לילה טוב ולילה מנוחה פורום VATIL

אחים שלי :mrgreen:

פורסם
תודה ITAY

אבל אם אין קלאנים איך אתם עושים תחרויות טיסה? אחד על אחד? .. זה לא כייף ככה.

ואין לי כוח לבית ספר הזה שאתה אומר כי אני שונא להכין שיעורים וזה בטח עולה כסף. אבל תביא לי את האתר אולי הקלאן שלהם פעיל למשחקים.

ונראה לי שהבנתי כאילו במקום קלאנים יש חברות תעופה שעושות טורנירים? איך אני נרשם ? ומתי אתם עושים מסיבת רשת?

תודה אני הולך לישון כבר לילה טוב.

בקשר לבית ספר, שיעורים אין שם, כסף... לא נכנס לזה...

בFS אתה טס בשביל הכיף, זה לא מרוץ מכוניות או DEATH MATCH או משהו בסגנון שאתה מכיר מעולם האון ליין.

אתה והמטוס שלך מחוברים לעולם וירטואלי שבו נמצאים אנשים אחרים עם המטוסים שלהם כאשר יש לך פיקוח וירטואלי שמלווה אותך לאורך הדרך (אם יש לך מזל :P)

ואין לנו פה שבטים (או קלאנים כמו שאתה אומר)... או שאתה טס בשביל עצמך לכיף שלך או שאתה יכול לבחור להצטרף לאיזושהי חברת תעופה וירטואלית (VA) שתתן לך משימות שונות ומשונות (תלוי באופי החברה).

החברות הישראליות הן:

www.elalva.com - אל על וירטואל, פה תוכל לקחת על עצמך טיסות שמדמות טיסות אמיתיות של אל על

www.ait-air.org - עיט תעופה, פה תוכל לטוס במטוסים קלים ברחבי הארץ ובקרוב גם מחוצה לה

כולנו עובדים אונליין ברשת VATSIM למרות שבשביל החברות לפעמים אפשר לטוס OFFLINE (אבל מה הכיף בזה ? :wink: )

פורסם

שלום תודה על ההסברים עכשיו אני מבין את הרשת שלכם.

נכון שהקהילה שלכם נראתה לי קצת משונה כי אין לכם קלאנים אבל אני יתחבר לחברות תעופה שלכם ויטוס את המשימות .

עידו אני ראיתי בבית ספר הזה שיש כול הזמן תדריכים כאלה שעושים אבל לא הבנתי איך עושים את זה. אבל אם אין שיעורים מי יסביר לי איך אני טס כמו אמיתי. אני רוצה לעשות טיסות קצת באמיתי כמוכם.

יש לי שאלה, אם אני טס בפיקוח של העיר תל אביב . ואז אני טס לירושלים אני צריך להתחבר לפיקוח של ירושלים?

ויש עוד שאלה , אם אני טס הפקח האמיתי רואה אותי? כי אני לא רוצה לעשות תאונה ואז ימותו אנשים חס וחלילה, או שחיל האויר יפוצץ אותי .

שאלה אחרונה, כמה הודעות אני צריך להגיב כדי לקבל אפשרות לתת כוכבים?יש כאן אנשים עם קפטן ורמות כאלה ... גם אני רוצה לקבל כוכבים אז תיתנו לי קצת שיהיה לי רמה של טייס כמו שלכם כי אני חדש פה.

תודה על העזרהשלכם

פורסם

ליאור,

אני חושב שאתה עדיין לא מבין לאן נפלת...

ל"כוכבים" כאן אין שום משמעות והם לא מעניינים אף אחד. זו פשוט פונקציה של הפורום ונתנו להם צורה ושמות מעולם התעופה על מנת שיהיה נחמד.

אין כאן קלאנים ואין כאן משימות. לא סתם כתבו לך השרשור הקודם שלא מדובר במשחק אלא בסימולטור - ההבדל הוא גדול.

FS2004 הוא פלטפורמה שמאפשרת לך לטוס - וזה הכל. אין לך משימות, לא נקודות ואף אחד לא מנצח. אם תרצה סביבה שתיתן "משמעות" לטיסות שלך אתה יכול להצטרף לאחת החברות הוירטואליות (יש הרבה כאלה בעולם וגם כמה בישראל).

מעבר לכך יש תוספות - מטוסים שנראים ומתנהגים באופן דומה יותר מטוסים בעולם האמיתי, סנרים (שדות תעופה, תבניות נוף) דומים יותר לעולם האמיתי - ולבסוף רשת ואטסים. הרשת מאפשרת טיסה עם פיקוח בכללים ובתנאים הדומים ככל האפשר למה שקורה במציאות. כמו במציאות (תקן אותי אם אני טועה), גם כאן אין קלאנים שמטיסים מטוסים.

אם אתה רוצה להיכנס לעסק הזה אתה צריך להיות מוכן לשבת ולקרוא חומר רב, לתרגל באופן עצמאי וגם ברשת את הבסיס. תשכח את כל מה שאתה מכיר ממשחקים צבאיים (גם פאלקון 4 המאוד ריאליסטי הוא משחק). תבדוק את אפשרויות הלימוד בתוך הסימולטור, תיכנס לאתר ואטסים הראשי ל-PRC ותתחיל לקרוא על מנת להבין במה מדובר.

פורסם
יש רק מטרה אחת ל FS - להיות טייסים במציאות :)

Not trying to reopen the question "FS - a game or not?" as it had already been beaten to death on many a forea.

But as we all strive for realisn, lets be realistic about this one....:)

Fs will not make you a pilot more than an automobil simulator will make a driver out of someone who had never sat behind a steering wheel.

what can it do?

familiarize you with aviation terms and concepts, with ATC concepts, with cockpits you'd never set a foot in etc.

make you a pilot out....hmm....too pretentious a statement if you're asking me...;)

//Michael

פורסם

ואם אני יכול להוסיף לזה נועדו VATSIM ו FS .. לתת הזדמנות לאנשים שלא יכולים לעשות מה שהם כ"כ רוצים במציאות והכי קרוב לה.

פורסם

Not trying to reopen the question "FS - a game or not?" as it had already been beaten to death on many a forea.

But as we all strive for realisn, lets be realistic about this one....:)

Fs will not make you a pilot more than an automobil simulator will make a driver out of someone who had never set behind a steering wheel.

what can it do?

familiarize you with aviation terms and concepts, with ATC concepts, with cockpits you'd never set a foot in etc.

make you a pilot out....hmm....too pretentious a statement if you're asking me...;)

//Michael

מיכאל ברוב אני מסכים פרט לדבר אחד.

אני מכיר כמה ילדים שהתחילו דרכם על סימולטורים ומשם לקארטינג ומשם למרוצי קארטינג ואחרי זה נהיגה במכונית היתה בדיחה עבורם.

נכון זה כמה יחידי סגולה, אבל יש גם כאלה :D

נ.ב. הבן שלי מגיל חצי שנה מחזיק הגה ביד, עם הבימבה שלו הוא נוהג כאילו זו מכונית מרוצי ראלי כולל החלקות זנב והיגוי נגדי, הכל טבעי פשוט מדהים.

זה מה שסימולטור מרוצים עשה לו ..

כן אני יודע אבא פסיכי ... מטוסים הוא אוהב לרסק, נקרע מצחוק כל פעם מחדש :S לך תבין.

פורסם

אני מסכים עם מיכאל בכך שהסימולטור לא יהפוך אותך לטייס. אני לא חושב שזו מטרתו.

מבחינתי מדובר בתחביב. לא כל תחביב הוא משחק. איסוף בולים הוא לא משחק, צניחה חופשית היא לא משחק. הסימולטור מבחינתי מספק שעות רבות של הנאה, וכן, גם למידה בנושא התעופה. אבל היא לא משחק מהבחינה הזו שאתה לא לומד חוקים ורק להתחרות ולנסות לנצח. היא לא משחק מהבחינה הזאת שבלי לקחת את הסימולטור מאוד ברצינות, מה שאתה מפיק ממנו זניח לעומת הפוטנציאל.

פורסם

אני אתן לכם דוגמא עד כמה הסימולטור היה משמעותי בשבילי, ועד כמה העסק שלנו רציני ומעשיר.

אני כידוע, דואה.

עכשיו, בכל שבת מחדש, הדואים, חלקם אנשים עם רישיון, חלקם גם טייסים ממונעים, ואתם יודעים מה? יש גם טייס חי"א אחד, כולם מתפלאים מהידע שיש לי, כל שבת מחדש.

עזבו, אני לא מנסה להגיד שאני גאון, הרי יש לי את הידע שיש לכל אחד מחברי החטיבה כאן.

ידע של נהלים, ידע כללי על מסלולים ושדות בארץ, ובכלל איך לטוס.

וכן, הם ממש מתפלאים מזה, וכל שאלה על נתוני אורך, סטטיסטיקות וכו', פונים אלי.

אז כן, זה מאוד עזר לי בחיים האמיתיים, ומבחינתי זה ממש לא משחק!

והנה, באו הנה אלעל, וגם הם הבינו כנראה שמדובר בהרבה יותר מאשר "משחק"!

אפיק.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...