עבור לתוכן
OmRI

Airliners Quiz - Helicopters 100%

Recommended Posts

פורסם

היי חבר'ה,

אחרי שעשיתי את המבחן של Airliners בזיהוי מסוקים של 20 תמונות ו-50 תמונות והצלחתי בהם במאת האחוזים עברתי ל-100,רק בתמונה ה-86 שמתי לב שלמעלה רשום סוג המסוק בכלליות אך לא ראיתי את זה בשאר התמונות והצלחתי בכל זאת לסיים את המבחן גם כאשר שתי תמונות לא הופיעו בכלל והייתי צריך לנחש כי אין תמונה של מסוק בכלל,בשני הפעמים הצלחתי וגם זה לא מנע ממני להתקדם לעבר המאה העגול.

היה מסוק בשם Atlas Oryx,לא היה רשום פומה או רמיזות לה אפילו וגם את זה זיהיתי,אני במקרה מכיר את הדגם ככה שגם כאן זה אפשר לי לזהות את המסוק,המסוק הזה נמצא בחיל האויר של דרום אפריקה,מבחינת דגמים הוא כלול כ-SA-330 Puma.

הנה התוצאה שלי:

Correct info/category Correct!

Your answer:

Sikorsky S-70 (H-60 Black Hawk/Seahawk)

Your score: 100 of 100

Quiz questions left: 0

Quiz finished!

Out of 100 quiz questions, you got 100 correct answers (100% correct)!

High Score List

Place Username Right Answers Time

Now go back and try again!

ממליץ לכולם לנסות,מהנה ביותר וקל גם.

ערב טוב שיהיה!

פורסם

כל הכבוד עומרי!

לפעמים יש שם תמונות שלא מסווגות כמו שצריך -דבר שמקשה על הזיהוי.

כשיש לי זמן אני עושה לפעמים את של מטוסי הנוסעים והזנבות-דבר חביב שמעביר את הזמן.

פורסם

הייתה תמונה שאני מודה,לא הייתה קלה אבל ישבתי לי וחזרתי על שמות המסוקים שנתונים כאפשרות והבנתי שהכיסא של המסוק שהראו שייך לבלקהוק,ניתן היה לראות את סדר הכיסאות וגודלם,במסוקים האחרים שהראו אין קודם כל צורת גוף שכזו ובנוסף שסדר הכיסאות אינו הולך ככה לרוחב אלא לאורך.

זה בהחלט דבר חביב,עשיתי 20 תמונות ב-3 דקות,את ה-50 תמונות עשיתי ב-11 דקות ואת ה-100 תמונות עשיתי ב-23 דקות.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in



התחברות לאתר


×
×
  • יצירת חדש...