עבור לתוכן
xenopus

לאוהבי דלתא

Recommended Posts

פורסם
:shock: חבל :cry: אני תכננתי לטוס ממינכן לאטלנטה בסוף השבוע עם DELTA, שיפשטו רגל שבוע הבא :P

נדבר איתם, אולי הם יסכימו בשבילך :wink:

אמרו כבר מי יודע כמה פעמים על מי יודע כמה חברות שהן פושטות רגל והן קמו על הרגליים כמו גדולות ולא קרה כלום - מקווה שזה מה שיקרה גם הפעם.

פורסם

חבל, דווקא אהבתי את דלתא שטסתי איתם.

תדעו לכם שלדעתי זאת אחלה חברה כולל השירות (ותודה רבה להם שנתנו לי להכנס לקוקפיט רק על הקרקע, אבל הבנתי שאצל החברות האמריקאיות גם זה משהו)

עשיתי איתם 2 טיסות פנים ארציות בארה"ב, שירות מדהים לדעתי (טסתי ב73 שלהם וגם ב75, ממש היה כיף, ביחוד ב75)

טוב, נקווה שהם יחלצו מזה..

פורסם
:shock: חבל :cry: אני תכננתי לטוס ממינכן לאטלנטה בסוף השבוע עם DELTA, שיפשטו רגל שבוע הבא :P

נדבר איתם, אולי הם יסכימו בשבילך :wink:

אמרו כבר מי יודע כמה פעמים על מי יודע כמה חברות שהן פושטות רגל והן קמו על הרגליים כמו גדולות ולא קרה כלום - מקווה שזה מה שיקרה גם הפעם.

נכון..כמו לדוגמה SWISS AIR (קראו לה בשם אחר לפני שהצילו אותה מפשיטה, אני חושב שזה היה סוויס אייר).

אני זוכר שאספתי את ההורים שלי שנחתו בב"ג (מניוארק) אז הסתכלתי על לוח הטיסות וראיתי שכל הטיסות של SWISS AIR בוטלו... יום לאחר מכן קראתי בעיתון שהחברה פושטת רגל.

אבל למרבה המזל הצילו אותה מפשיטה והיא הפכה ל SWISS שממשיכה לשלוח אלינו A340 :lol: ואוי ואבוי להם אם לא... :lol:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...