Izik Bakshi פורסם ספטמבר 15, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2005 היום שפיקחתי בגישה בן גוריון, הגיעה מטוס זר בכינוי LH687, בחור נחמד מאוד בשם ג'ורג שעובר בחברת סקנדינויאן (מקווה שרשמתי נכון) או בקיצור SAS, הוא לא טייס שם, ניראה לי דייל קרקע או משהו כזה (לא הצלחתי להבין), בקיצור הבחור מטייל לו בעולם ועושה סרטים של טיסות בקוקפיט של כל מני חברות תעופה, הסרטים הם בחינם, יש גם 150 תמונות מטיול שהוא ערך בישראל שבקרוב יעלו, בקיצור בחור חביב שמנצל את העבודה שלו לצילום סרטי קוקפיט (איזה כיף לו) האתר בכתובת http://www.goftedal.com/eng8index.html מי שרוצה לתפוס אותו לשיחה הוא כרגע טס ברשת, תהנו.
Yarden Antebi פורסם ספטמבר 15, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2005 אתה מדבר על LH-SAS? הוא סתם טס עכשיו לא עושה כלום לפי מה שאני ראיתי.. אה אופס זה לא הוא..
zmatan פורסם ספטמבר 15, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2005 איציק אתה צודקץבעודי שהייתי על הקרקע מחבור על התדר של גישה שמעתי את איציק מדבר עם הבחור...בחור אכן מאוד נחמד וסימפטי...אם אני לא טועה הוא באמת חלק מהצוות קרקע...
yuval_el פורסם ספטמבר 15, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2005 בחור נחמד מאוד, סיפר לי פעם על הביקור שלו בישראל...הוא ביקר באחד הכפרים כאן בצפון..
Shai B פורסם ספטמבר 16, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2005 הרבה פעמים אני רואה 687 בב"ג וגם הרבה פעמים פיקחתי עליו, יכול להיות שזה הוא! מגניב תודה רבה איציק
Aviv Giladi פורסם ספטמבר 16, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2005 בחור מקסים. יצא לי לפקח עליו ולדבר איתו קצת לפני מס' שבועות, הוא גם טייס פרטי דרך אגב.