Opher Ben Peretz פורסם ספטמבר 15, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2005 PMDG הוציאו את ה- B744 לפני כ-6 שבועות, וחשבתי לכתוב כמה מילות השוואה, בעיקר עקב עמדתו של אילן שמעדיף את LDS. ככלל, לדעתי שניהם מטוסים מתקדמים וטובים המקרבים אותנו יותר ויותר למציאות. PMDG: עקב גילו הרך של המטוס, מורכבותו וכמות עצומה של הערות שנשלחו על-ידי משתמשים, החברה עדיין לא התארגנה להוציא SP, אנשיה עסוקים בזיהויי הבעיות, ויש מספר נושאים שייקח זמן לתקנם. אלה אינם מונעים השלמת טיסות ממרבית המשמתמשים. לא אכנס לפירוט הבעיות אך אזכיר כמה שדווחו על-ידי חלק מהמשתמשים- דליפת זיכרון, חוסר דחף בשיוט הגורם לבסוף להזדקרות, מנועים לא יורדים לסרק לאחר נגיעה. לדעתי למרות הבעיות שצצו, (על חלקם ידעה החברה מעבודת הביטא אך החליטה שלא לעכב את הוצאת המטוס לשוק), המטוס ביסודו טוב ופועל יפה. לבעיות בהן נתקלתי מצאתי פתרונות זמניים. חבל כי לנו אין תהליכים ראויים לנתב"ג, כל שראיתי לא תואם לתהליכים שבמציאות, ולא הצלחתי לפתור בעיות בהן נתקלתי בניסיון לכתוב תהליכים מדוייקים. LDS: הגרפיקה בתוך ה- ND, בעיקר תיאור הנתיב, זוועתית בעיני, עבה ולא אסתטית. כיתובים בתא הטייס בחלקם לא קריאים. המטוס פוסח על מגבלות טיפוס במצב VNAV. VNAV מתנתק לעתים ולא תמיד ניתן לחברו ,לא גיליתי הסיבות לכך. FSINN גורם לבעייות בחיוויי כן נסע. SP2 יצר לי אוסף בעיות, בין השאר לא פועלים יותר עורך הגרפיקה ומנהל התצורות. בקיצור מטוס ברמה טובה אך לא מושלם. חשבתי להזכיר כאן את PSS, מוציאים מטוסים ברמת פירוט נמוכה מעט יותר אך המטוס יוצא נקי, בלי בעיות משמעותיות, עם ספרות כמו שצריך, והתמיכה עונה מייד ולעניין. כדאי להזכיר גם את RFP שהוציאו B742 מושלם עם רמת פירוט ללא תחרות (למעט הקונקורד של SST).
אורח פורסם ספטמבר 15, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2005 קשה לי להסכים איתך לגבי LDS. בחנתי מספר תמונות ND אמיתיות, ואני לא מוצא הבדלים משמעותיים מאוד בגרפיקה. http://www.airliners.net/open.file/784430/L מעולם לא נתקלתי בבעיה לקרוא שעון זה או אחר במטוס, ומעולם לא נתקלתי בבעיות ניתוק VNAV ופסיחה על מגבלות. SP2 עדיין לא התקנתי, אבל אוכל לדווח בהמשך. לגבי PMDG744 - אני מסכים איתך שלמעט בעיות מסויימות המטוס הבחלט לא רע. אבל! וזה אבל גדול, המחיר שהחברה גובה עבורו אינו מוצדק כלל. המטוס לא מציע שום דבר משמעותי שלא קיים במטוסים אחרים ברמה הזאת, לא מצליח לתת פיצ'רים שאנחנו מכירים ברמה גבוהה יותר מאשר יישומם במקומות אחרים, והוא עשיר בפיצ'רים זניחים וחסרי משמעות שלהערכתי דחו מאוד את שיחרור המוצר והעלו את מחירו ללא צורך (למשל ספרים בתא הטייס שזזים כשלוחצים עליהם עם העכבר). המחיר הגבוה הזה, וההתנהגות השיווקית של PMDG יחד עם ההסתערות האדירה של הקהילות הוירטואליות בעולם על המטוס הזה פשוט גרמה לי לתעב את החברה הזאת. אני לא חושב שאקנה שוב מוצר שלהם.
Gal פורסם ספטמבר 15, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2005 אורן רק רציתי לתקן אותך אתה נתתה תמונה של 767-400 שלו יש קוקפיט דומה ל777. הנה תמונה של 763. http://www.airliners.net/open.file/311827/L/
Nir Portal פורסם ספטמבר 15, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2005 לגבי הכיתובים הבלתי קריאים על הפאנלים השונים של ה LDS (סביר להניח שגם ב PMDG יש את אותה הבעיה), הפתרון לבעיה הוא פשוט - רזולציה רבותיי, רזולוציה. ברזולוציה של 768*1024 באמת וקריאת הכיתובים כמעט ובלתי אפשרית, אך אם תטפסו לכיוון ה 1024*1280, תגלו שהחיים שלכם הרבה יותר קלים. אני מודע לכך שרזולוציה כזאת גורמת לירידה מסוימת בביצועים (למרות שלכרטיסים כמו ה 6800GT הדבר רק עושה טוב, שכן רק כך באמת אפשר להנות מהם), אבל כמובן שלא חייבים לעבוד עליה. כל רזולוציה מעל 768*1024 תגרור אחריה שיפור (דיי משמעותי) בחדות הכתב על הפאנלים.
Opher Ben Peretz פורסם ספטמבר 15, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 15, 2005 אורן, הבעתי דיעה אישית סובייקטיבית לחלוטין, אין לי כוונה לנהל ויכוח, אך אביע דעתי בכדי להבהיר כמה דברים וארחיב מעט. לגבי גרפיקת ND, אני רואה הבדל בין התמונה שקישרת לבין תא הטייס שלי. לא אמרתי הבדל משמעותי, אמרתי שמכוער. בולט מאוד אחרי טיסות חודש רצוף רק על B744. כתבתי על כיתובים, לא שעונים אלא בקרות: נסה למשל לקרוא את הכיתובים של כל התאורות החיצוניות והפנימיות בלוח העליון וכך תבין למה התכוונתי. לא עומד בקריטריון שלי להצגת כיתוב שצריך להציץ אליו ומיד לדעת מהו. שתי בעיות VNAV שציינתי קורות אצלי כמעט בכל טיסה, ושוב- אצלי. ועכשיו- יש לי דיעה שונה מרבים כאן בפורום, לגבי עניין המחיר, אותה אנתח מזוויות המוכר והקונה. 1) מבחינת המוכר- אני מקווה שרובנו מבינים כי אין קשר בין עלות הייצור לבין מחיר המכירה של מוצר. מחיר המוצר נקבע באופן שימקסם את ההכנסות מהמכירה של המוצר, הוא מכפלת מחיר המכירה במספר היחידות שנמכרות, תוך ידיעה כי קיים יחס הפוך בין המחיר ומספר היחידות שיימכרו. זו לא רק זכותה של החברה, זו חובתה של כל חברה מסחרית כלפי בעלי המניות. בהנחה שנלקחו בחשבון ההשלכות ארוכות הטווח, אין להנהלת החברה כל אפשרות אחרת. 2) מבחינת הקונה, אנחנו, לא חלה עלינו כל חובה לקנות מלכה זו או נסיכה אחרת, זו שאלה של העדפה אישית כיצד נרכוש מוצרים ושירותים. אינך מרוצה, יש חברות כמו LDS המוציאות הון עתק על הגנת זכויות יוצרים ותאפשרנה לך להחזירו ולקבל החזר תשלום. יש אחרות המזהירות אותך כי אין הסדר כזה מסיבות ברורות. ילדים גדולים, כדאי שיהיו מסוגלים לקחת החלטות לקנות או לא. אינך רוצה בוגאטי כי הוא יקר מדי, סע בפיאט. נסעתי החודש 3000 ק"מ בכבישי איטליה ואוסטריה, רב האנשים לא נוסעים בבוגאטי, וניתן לשעוט ב- 220 קמ"ש כל היום באוטוסטראדה גם במרצדס /ב.מ.וו / אאודי שעולים ""רק"" 35,000 דולר. קשה לי להסכים איתך לגבי LDS.בחנתי מספר תמונות ND אמיתיות, ואני לא מוצא הבדלים משמעותיים מאוד בגרפיקה. http://www.airliners.net/open.file/784430/L מעולם לא נתקלתי בבעיה לקרוא שעון זה או אחר במטוס, ומעולם לא נתקלתי בבעיות ניתוק VNAV ופסיחה על מגבלות. SP2 עדיין לא התקנתי, אבל אוכל לדווח בהמשך. לגבי PMDG744 - אני מסכים איתך שלמעט בעיות מסויימות המטוס הבחלט לא רע. אבל! וזה אבל גדול, המחיר שהחברה גובה עבורו אינו מוצדק כלל. המטוס לא מציע שום דבר משמעותי שלא קיים במטוסים אחרים ברמה הזאת, לא מצליח לתת פיצ'רים שאנחנו מכירים ברמה גבוהה יותר מאשר יישומם במקומות אחרים, והוא עשיר בפיצ'רים זניחים וחסרי משמעות שלהערכתי דחו מאוד את שיחרור המוצר והעלו את מחירו ללא צורך (למשל ספרים בתא הטייס שזזים כשלוחצים עליהם עם העכבר). המחיר הגבוה הזה, וההתנהגות השיווקית של PMDG יחד עם ההסתערות האדירה של הקהילות הוירטואליות בעולם על המטוס הזה פשוט גרמה לי לתעב את החברה הזאת. אני לא חושב שאקנה שוב מוצר שלהם.
Opher Ben Peretz פורסם ספטמבר 15, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 15, 2005 לא כולם יכולים! הפיתרון היפה ובר המימוש (תקציב) ביותר הוא של RFP, שם יש TOOLTIPS לכל מפסק. מעולה!!! לגבי הכיתובים הבלתי קריאים על הפאנלים השונים של ה LDS (סביר להניח שגם ב PMDG יש את אותה הבעיה), הפתרון לבעיה הוא פשוט - רזולציה רבותיי, רזולוציה. ברזולוציה של 768*1024 באמת וקריאת הכיתובים כמעט ובלתי אפשרית, אך אם תטפסו לכיוון ה 1024*1280, תגלו שהחיים שלכם הרבה יותר קלים.אני מודע לכך שרזולוציה כזאת גורמת לירידה מסוימת בביצועים (למרות שלכרטיסים כמו ה 6800GT הדבר רק עושה טוב, שכן רק כך באמת אפשר להנות מהם), אבל כמובן שלא חייבים לעבוד עליה. כל רזולוציה מעל 768*1024 תגרור אחריה שיפור (דיי משמעותי) בחדות הכתב על הפאנלים.
אורח פורסם ספטמבר 15, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2005 לגבי הכיתובים על התאורות אני מסכים לחלוטין. אבל הדבר שולי לחלוטין מבחינת חווית הטיסה בעיני. נכון, אפשר היה לצרף אותם ל OH ולפתור באופן זה את הבעיה. לגבי סוגיית המחיר, אני מסכים לניתוח שלך - למעט נקודה אחת. PMDG744 אינו הבוגאטי כאן. הוא פיאט (בעיני). אפילו פיאט עם תקלות. לגבי הניתוח הכלכלי - החוקיות שקבעת היא נכונה כמובן. אבל: 1) מבחינת המוכר- אני מקווה שרובנו מבינים כי אין קשר בין עלות הייצור לבין מחיר המכירה של מוצר. מחיר המוצר נקבע באופן שימקסם את ההכנסות מהמכירה של המוצר, הוא מכפלת מחיר המכירה במספר היחידות שנמכרות, תוך ידיעה כי קיים יחס הפוך בין המחיר ומספר היחידות שיימכרו. זו לא רק זכותה של החברה, זו חובתה של כל חברה מסחרית כלפי בעלי המניות. בהנחה שנלקחו בחשבון ההשלכות ארוכות הטווח, אין להנהלת החברה כל אפשרות אחרת. PMDG טרחו לציין במספר מקומות שהמחיר הגבוה נקבע עקב ההוצאות הגדולות בפיתוח התוכנה. אין לי טענה כלכלית כלפי מדיניות התמחור של PMDG. הוכנו להם שהם צדקו. יש לי טענות כלפיהם לגבי התנהגותם כלפי הצרכנים שלהם במסע השיווק האגרסיבי והחורג מכללי ההתנהגות המקובלים בתעשיה הזאת. יש להם הרבה מה ללמוד מאירוסופט, דרימפליט וחברות אחרות לגבי ההתנהגות כלפי לקוחותיהם. מלבד זאת, מטרתה של הפירמה היא למקסם את הרווחים עבור בעלי המניות בטווח הארוך. מוצר אחד יקר ומצליח לא תמיד מפצה על אובדן ההכנסות העתידיות שייגרמו עקב זילזול בלקוחותיך (ע"ע פלאפון למשל). מלבד זאת, לא תמיד מיקסום רווחים הוא מטרתה היחידה של הפירמה. בתחום הזה של תוספים לסימולטור קיימים יצרנים רבים שאחת ממטרותיהם היא העשרת הקהילה והתחביב הזה (בנוסף לרווחים). על רקע זה התנהגותם של PMDG בולטת עוד יותר. 2) מבחינת הקונה, אנחנו, לא חלה עלינו כל חובה לקנות מלכה זו או נסיכה אחרת, זו שאלה של העדפה אישית כיצד נרכוש מוצרים ושירותים. אינך מרוצה, יש חברות כמו LDS המוציאות הון עתק על הגנת זכויות יוצרים ותאפשרנה לך להחזירו ולקבל החזר תשלום. יש אחרות המזהירות אותך כי אין הסדר כזה מסיבות ברורות. בנקודה זו אני מסכים איתך לחלוטין. הבעיה היא שאנו, כצרכנים חסרי סבלנות (גם אני) נחפזנו לרכוש מוצר זה במספרים חסרי תקדים לדעתי. התקדים שנוצר כאן יביא בהכרח לעליית מחירים חדה בכל התוספים העתידיים ברמה הזאת. וכך יצא שכרינו בהפסדינו.
Ilan Jonas פורסם ספטמבר 15, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2005 לבד מעניין התמיכה במדהימה בבוני הקוקפיטים, מעשה שלא PMDG ולא אף אחד אחר עשה עד עתה, אני מעדיף את LDS מכל מיני סיבות, בלי שניסיתי אפילו את ה744 (שהוא בטוח מצוין). עופר יודע את הבעיה הגדולה שלי עם PMDG ועם פרוג'קט מג'נטה: אני קורא לזה תסמונת דיסנילנד: הPFD שלהם נראה כמו צעצוע, בעיקר בגלל בחירת צבעים איומה. רק אצל הLDS החום והכחול בגוונים נכונים ולא נראים כמו אנימציית פלאש. חוץ מזה, כמו שאורן ציין, ההתייחסות של PMDG והמחירים גורמים לי לא לחשוב בכיוון שלהם בכלל כרגע. אגב עופר, חלק מהבעיות שציינת אמורות להיפתר בSP2 (שעוד לא ניסיתי אותו). בעיית השעונים הבלתי קריאים מופיעה אצלי גם כשאני מציג את הOVHD על הלפטופ (שאמצעות מקסיויסטה). זו כנראה נובע מהגדרות של כרטיס המסך והם אמרו שזה תוקן. אני עוד אבדוק ואדווח!
Opher Ben Peretz פורסם ספטמבר 15, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 15, 2005 אורן, הדגשתי למטה שורת מקור שלי כתשובה. בנוסף, אני מסכים כי התנהגות קונים, תמיד כמו גם במקרה PMDG תשפיע על מחירים. יתירה מכך, התנהגות הלקוחות תעצב את דרכה והתנהגותה של החברה בעתיד, וזו השלכה ארוכת טווח של רכישתנו. לגבי הכיתובים על התאורות אני מסכים לחלוטין. אבל הדבר שולי לחלוטין מבחינת חווית הטיסה בעיני. נכון, אפשר היה לצרף אותם ל OH ולפתור באופן זה את הבעיה.לגבי סוגיית המחיר, אני מסכים לניתוח שלך - למעט נקודה אחת. PMDG744 אינו הבוגאטי כאן. הוא פיאט (בעיני). אפילו פיאט עם תקלות. לגבי הניתוח הכלכלי - החוקיות שקבעת היא נכונה כמובן. אבל: 1) מבחינת המוכר- אני מקווה שרובנו מבינים כי אין קשר בין עלות הייצור לבין מחיר המכירה של מוצר. מחיר המוצר נקבע באופן שימקסם את ההכנסות מהמכירה של המוצר, הוא מכפלת מחיר המכירה במספר היחידות שנמכרות, תוך ידיעה כי קיים יחס הפוך בין המחיר ומספר היחידות שיימכרו. זו לא רק זכותה של החברה, זו חובתה של כל חברה מסחרית כלפי בעלי המניות. בהנחה שנלקחו בחשבון ההשלכות ארוכות הטווח, אין להנהלת החברה כל אפשרות אחרת. PMDG טרחו לציין במספר מקומות שהמחיר הגבוה נקבע עקב ההוצאות הגדולות בפיתוח התוכנה. אין לי טענה כלכלית כלפי מדיניות התמחור של PMDG. הוכנו להם שהם צדקו. יש לי טענות כלפיהם לגבי התנהגותם כלפי הצרכנים שלהם במסע השיווק האגרסיבי והחורג מכללי ההתנהגות המקובלים בתעשיה הזאת. יש להם הרבה מה ללמוד מאירוסופט, דרימפליט וחברות אחרות לגבי ההתנהגות כלפי לקוחותיהם. מלבד זאת, מטרתה של הפירמה היא למקסם את הרווחים עבור בעלי המניות בטווח הארוך. מוצר אחד יקר ומצליח לא תמיד מפצה על אובדן ההכנסות העתידיות שייגרמו עקב זילזול בלקוחותיך (ע"ע פלאפון למשל). מלבד זאת, לא תמיד מיקסום רווחים הוא מטרתה היחידה של הפירמה. בתחום הזה של תוספים לסימולטור קיימים יצרנים רבים שאחת ממטרותיהם היא העשרת הקהילה והתחביב הזה (בנוסף לרווחים). על רקע זה התנהגותם של PMDG בולטת עוד יותר. 2) מבחינת הקונה, אנחנו, לא חלה עלינו כל חובה לקנות מלכה זו או נסיכה אחרת, זו שאלה של העדפה אישית כיצד נרכוש מוצרים ושירותים. אינך מרוצה, יש חברות כמו LDS המוציאות הון עתק על הגנת זכויות יוצרים ותאפשרנה לך להחזירו ולקבל החזר תשלום. יש אחרות המזהירות אותך כי אין הסדר כזה מסיבות ברורות. בנקודה זו אני מסכים איתך לחלוטין. הבעיה היא שאנו, כצרכנים חסרי סבלנות (גם אני) נחפזנו לרכוש מוצר זה במספרים חסרי תקדים לדעתי. התקדים שנוצר כאן יביא בהכרח לעליית מחירים חדה בכל התוספים העתידיים ברמה הזאת. וכך יצא שכרינו בהפסדינו.
אורח פורסם ספטמבר 15, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2005 לבד מעניין התמיכה במדהימה בבוני הקוקפיטים, מעשה שלא PMDG ולא אף אחד אחר עשה עד עתה, אני מעדיף את LDS מכל מיני סיבות, בלי שניסיתי אפילו את ה744 (שהוא בטוח מצוין). עופר יודע את הבעיה הגדולה שלי עם PMDG ועם פרוג'קט מג'נטה: אני קורא לזה תסמונת דיסנילנד: הPFD שלהם נראה כמו צעצוע, בעיקר בגלל בחירת צבעים איומה. רק אצל הLDS החום והכחול בגוונים נכונים ולא נראים כמו אנימציית פלאש.חוץ מזה, כמו שאורן ציין, ההתייחסות של PMDG והמחירים גורמים לי לא לחשוב בכיוון שלהם בכלל כרגע. אגב עופר, חלק מהבעיות שציינת אמורות להיפתר בSP2 (שעוד לא ניסיתי אותו). בעיית השעונים הבלתי קריאים מופיעה אצלי גם כשאני מציג את הOVHD על הלפטופ (שאמצעות מקסיויסטה). זו כנראה נובע מהגדרות של כרטיס המסך והם אמרו שזה תוקן. אני עוד אבדוק ואדווח! אני עכשיו בלג עם ה LDS SP2, לא נתקלתי בבעיות מיוחדות, מעבר לבעיות תפעול שלי :S הכיתוביות סודרו ואני מצליח לקרא את הכיתוב על מפסקי התאורה ואת נוריות האזהרה ב OH ואני ברזולוציה סטנדרטית. ה 744 מטוס טוב, יש לו מספר בעיות וכמו שעופר ציין, לא מפריע להגיע ליעד. הביעה איתו מעבר למחיר שערוריתי (בעניי), חוסר תמיכה בקוקפיטאים, בחברות שמייצרות חמורה חיצונית וחרא של שרות ללקוח. מספיק לראות את ההתייחסות שלהם לכל אלה ששאלו מדוע הם לא מסייעים ל PFC וה MCP שלהם. לאומתם LDS עושים לנו את החיים יותר יפים והסיוע שלהם בפורום שלהם פשוט ברמה אחרת לגמרי. דעתי הצנוע בנושא. נ.ב. אילן נרשמו לך שעות ביציאה על ההברזה הנוספת הערב ושום לקוח שלך לא יספק תרוץ. המשפט בקרוב.
Ilan Jonas פורסם ספטמבר 15, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2005 יש לי את אחד השבועות הרעים שאני זוכר, TRUST ME - לא היה לי סיכוי לטוס היום. אפילו הFMC היה נרדם לי בדרך...
Kobi David פורסם ספטמבר 15, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2005 עופר, תוכל לתת צילום מסך עם הכיתובים הבעייתים?
Opher Ben Peretz פורסם ספטמבר 16, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 16, 2005 שלום, 1. להלן לוח מכשירים ראשי שלי, 1204*768*32 ביט. האיזור הבעייתי הינו תחתית הלוח העליון בו ממוקמות בקרות התאורה, ניתן להבחין כראוי רק בכתובות בודדות. 2. בלוח העליון האיזורים הבעייתיים הינם בקרות קירור ציוד אלקטרוני, בו הכיתוב משמאל לא קריא, ולוח האזהרות בו טקסט ארוך על גבי נוריות האזהרה אינו קריא. בוצע עדכון SP2. עופר, תוכל לתת צילום מסך עם הכיתובים הבעייתים?
Kobi David פורסם ספטמבר 16, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2005 אל תתחשב כרגע במגבלות הפורום ותעלה את התמונות בגודל ממשי כפי שאתה רואה אותן. יש לי תחושה שזה רק עניין של רזולוציה.
Ilan Jonas פורסם ספטמבר 16, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2005 כן, זה בדיוק מה שמופיע אצלי בלפטופ (לפני SP2). זו קשור לדעתי לכרטיס המסך (TEXEL SIZE או משהו כזה יושב לי בחלק האחורי של המוח...). עופר עם איזה כרטיס מסך אתה?
אורח פורסם ספטמבר 16, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2005 היי עופר, הינה תמונה מלפני כשלושה שבועות, כלומר לפני ה SP2. רזולוציה 1024 * 768 תמונה מהטיסה של אתמול בלילה, לאחר SP2. אותה הרזולוציה. לדעתי הכיתוב של התאורות, קריא. יכול להיות יותר טוב, אבל מספק. לגבי ה OH לא צילמתי תמונות שלו, אבל בוודאות, הכיתוב של נוריות האזהרה הרבה יותר ברור ממה שהיה קודם. לא מושלם, אבל מספק (בייחוד שבעוד כמה חודשים לא אזדקק לראות אותו מבעד למסך :wink: ).
Opher Ben Peretz פורסם ספטמבר 16, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 16, 2005 Radeon 9550 צג TFT 15" MAG 128MB, מוגבל עד- 1024x768. כן, זה בדיוק מה שמופיע אצלי בלפטופ (לפני SP2). זו קשור לדעתי לכרטיס המסך (TEXEL SIZE או משהו כזה יושב לי בחלק האחורי של המוח...).עופר עם איזה כרטיס מסך אתה?
אורח פורסם ספטמבר 16, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2005 עופר אם יש לך מסך CRT נוסף באזור, תנסה לחבר אותו ולראות אם יש שיפור ?
אורח פורסם ספטמבר 16, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2005 אני מניח שעל 15" זה באמת לא קריא. אבל אני לא חושב שצריך לתכנן את הפאנל לפי גודל מסך קטן מהמקובל בשוק...
Opher Ben Peretz פורסם ספטמבר 16, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 16, 2005 המטוס (FS) מוגדר - 1024x768 וכך גם הצילומים. אל תתחשב כרגע במגבלות הפורום ותעלה את התמונות בגודל ממשי כפי שאתה רואה אותן.יש לי תחושה שזה רק עניין של רזולוציה.
Opher Ben Peretz פורסם ספטמבר 16, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 16, 2005 א. "15 TFT נותן גודל תמונה ~" 16.5 CRT, ואלה לדעתי גדלים מייצגים של צגי משתמשים. ב. גודל מסך משפיע בעיקר על גודל תמונה, והבעייה אינה של כיתוב קטן מדי אלא כיתוב מטושטש (רזולוציה של התמונה במקומות שציינתי, קרי גרפיקה לא טובה). אני מעריך כי 1024x768 הינה רזולוציה מייצגת של משתמשי FS. ג. אין לי CRT. תמיד יהיו כאלה שברשותם ציוד טוב יותר, אך אלה מיעוט, ובכל מקרה ברגע ההתקנה, הוא כבר התיישן. תודה לעוזרים! אני מניח שעל 15" זה באמת לא קריא.אבל אני לא חושב שצריך לתכנן את הפאנל לפי גודל מסך קטן מהמקובל בשוק...