David Misha פורסם ספטמבר 22, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2005 אני בעד בהחלט, רעיון נחמד, אם לא יתרום לגיבוש אז לפחות יצייר קווי מחשבה חדשים.
Zeev Bucki פורסם ספטמבר 22, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2005 אכן רעיון טוב.מנסיוני בחברת "דן" היינו בוחרים את נהג השנה לפי קריטוריונים מסוימים כגון:תלונות מהנוסעים תאונות דרכים והופעה נאותה של הנהג.אין ספק שכל תחרות רק מפרה ומעלה את המוטיבציה למצוינות.אצלנו מי שבחר היה צוות מצומצם מהנהלת אגף התנועה ולא מקרב כלל הנהגים מה שהפחית את נושא המריבות בשל כך ואפשר להנהיג את זה גם פה. דרך אגב ברצינות הפרס היה טיסה בשמי הארץ בססנה מהרצליה שאותה ביצע בדרך כלל חברי ושותפי ב"דן" אריה גוטמן שהוא גם טייס אמיתי בFNA בהרצליה כאשר בסיום הטיסה הזוכה גם הוזמן למסעדה טובה. בוקי זאב 4X-MJB
lalex פורסם ספטמבר 23, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2005 IMHO, we should also remove the various "degrees" based on how many messages somebody posted in the forum. This will definitely remove pointless and useless one-word posts which have no use and don't add anything to the value to the forum. I am sorry if somebody will lose the "ace" or whatever status after "working" so hard at it ;-), but doing so will re-focus and streamline the forum.
אורח פורסם ספטמבר 23, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2005 IMHO, we should also remove the various "degrees" based on how many messages somebody posted in the forum. This will definitely remove pointless and useless one-word posts which have no use and don't add anything to the value to the forum.I am sorry if somebody will lose the "ace" or whatever status after "working" so hard at it ;-), but doing so will re-focus and streamline the forum. אולי אני תמים, אבל אני לא חושב שזו הסיבה להודעות קצרות וחסרות משמעות. אני חושב שברור לכולם שלהיות ה"קשקשן של הפורום" זו לא מטרה שיש לשאוף אליה (ואני אומר את זה מאחד מהמקומות הראשונים במרומי מדרג הקשקשנים, למרות שאין לי מטוסים ליד שמי בפורום)...
lalex פורסם ספטמבר 23, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2005 אולי אני תמים, אבל אני לא חושב שזו הסיבה להודעות קצרות וחסרות משמעות. אני חושב שברור לכולם שלהיות ה"קשקשן של הפורום" זו לא מטרה שיש לשאוף אליה (ואני אומר את זה מאחד מהמקומות הראשונים במרומי מדרג הקשקשנים, למרות שאין לי מטוסים ליד שמי בפורום)... You'd be surprised