Erez Savir פורסם ינואר 8, 2004 דיווח פורסם ינואר 8, 2004 האם אני יכול לראות את מה שרואים הפקחים אבל לא לפקח רק לראות ולשומע ב rogerwilco?
Izik Bakshi פורסם ינואר 8, 2004 דיווח פורסם ינואר 8, 2004 כן וזה נעשה דרך תוכנת הפיקוח ASRC ויש להתוכנה פנימית בלי רוגר וילקו אבל אני רוצה להדגיש כמה נהלים: !) חשוב מאוד מאוד ללמוד את הפונקציות המינימליות של התוכנה כמו איך לקרוא הודעה פרטית ולהגיב להודעה פרטית 2) כאשר אתם צופים אתה חייבים להיות מול המסך בדיוק כמו בטיסה, כי ואטסים מגדירה צפיה כלמידה וכאשר אתם מתחברים ומשאירים את זה פתוח אתם עלולים לקבל השעיה כאשר סופרויזר ישלח הודעה ולא יקבל תשובה. 3)ממולץ מאוד לקרוא את המדריכים של אילן שיצאו על התוכנה, התוכנה מתנהגת כמו מכ"ם אמיתי, ומציגה נתונים כמו מכ"ם אמיתי
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם ינואר 8, 2004 דיווח פורסם ינואר 8, 2004 איציק יש דרך שאפשר לראות את המסך באמת כמו שהפקחים רואים? כי מהפעמיים שלוש שאני ניסיתי- בתור צופה כמעט ואין נתונים על המטוסים (מהירות, כיוון, אות קריאה...) וזה ממש מפריע, אי אפשר להבין הרבה
Izik Bakshi פורסם ינואר 8, 2004 דיווח פורסם ינואר 8, 2004 כן, פשוט צריך לכוון את התוכנה צור קשר ב MSN או ICQ ואני יסביר לך
שגי×�_×™× ×�×™ פורסם ינואר 9, 2004 דיווח פורסם ינואר 9, 2004 דרך אגב, במקרה ואתה מעוניין לראות את תנועת המטוסים שלא לצורך פיקוח, ניתן להשתמש גם בתוכנת FSNAVIGATOR לצורך זה. צריך רק לחבר את התוכנה למשחק רב משתתפים באותה ה SESSION שאתה מחובר עליו - במקרה של סימולטור 2004, ל 127.0.0.1. בהצלחה...
Izik Bakshi פורסם ינואר 9, 2004 דיווח פורסם ינואר 9, 2004 זו שיטה נחמדה אבל היא טיפה בעייתית. מכיוון שואטסים אוסרים להתחבר עם מטוס סתם על הקרקע בלי לטוס, עוד גם שב FSNAV אין נקודות CVFR, או שטחי אש וכאלה
gal_d פורסם ינואר 9, 2004 דיווח פורסם ינואר 9, 2004 מה אני עושה כדי שאני יוכל לשמוע ולראות מה שהפקחים רואים?
Izik Bakshi פורסם ינואר 9, 2004 דיווח פורסם ינואר 9, 2004 אתה צריך להוריד את התוכנה ASRC וללמוד אותה על פי הנהלים שרשמתי מקודם.
gal_d פורסם ינואר 9, 2004 דיווח פורסם ינואר 9, 2004 הורדתי אותה כבר. אני יצור איתך כבר קשר באיי סי קיו מחר או מחרתיים