Izik Bakshi פורסם ינואר 8, 2004 דיווח פורסם ינואר 8, 2004 שלום חברי ואטסים היקרים החלטתי לקחת את פרוייקט העמוד חברים ליידים העמוד יכיל תמונה של כל חבר (לא חובה אבל רצוי) את השם+משפחה ותאריך לידה שנדע את הגיליאים של חברי החטיבה בנוסף ניתנת אפשרות לכתובת שורה או שתים כל אחד יכול לכתוב מה שבא לו (כמובן בגבולות הטעם הטוב) אז אתם מוזמנים לפנות אלי במייל או ב ICQ או MSN או שאני כבר יפנה אליכם (אם אתם ברשימת ה MSN ו ICQ שלי ) סוף שבוע טוב
the pilot פורסם ינואר 12, 2004 דיווח פורסם ינואר 12, 2004 איציק, אתה כבר יודע איך אני נראה.צייר אותי :wink: סתם.... פנה אלי במסנג'ר.....אני כבר אשלח לך!!!!!
golan73 פורסם ינואר 13, 2004 דיווח פורסם ינואר 13, 2004 היי איציק תשאיר כתובת מייל ואשלח תמונה עם כל הפרטים.
Ilan Jonas פורסם ינואר 13, 2004 דיווח פורסם ינואר 13, 2004 הכתובת של איציק מעודכנת בפרופיל שלו - לחץ על לחצן E-MAIL שבהודעה שלו.
Izik Bakshi פורסם ינואר 15, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 15, 2004 שלום חברים חזרתי לעוד סוף שבוע אני רק רוצה להגיד שהפרוייקט יקח זמן כי אני פשוט פונה לכל אחד מחברי החטיבה בשלב זה יש לי כמות נכבדה של מידע ובסוף שבוע הזה אני ימשיך לאסוף
tsh פורסם ינואר 23, 2004 דיווח פורסם ינואר 23, 2004 אהלן איציק עוד פעם שיכולתי והזמן איפשר לי לקחתי את הפרוייקט ושלחו לי כמה תמונות דבר איתי באייסי או במסנגר נשלח לך את התמונות והפרטים
Izik Bakshi פורסם ינואר 29, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 29, 2004 תודה טל ובהזדמנות להוסיף תודה לכל החברים ששלחו תמונות ופרטים בסוף שבוע הזה אני ימשיך לאסוף חומר ואני מקווה לסיים את הפרוייקט כמה שיותר מהר... דבר נוסף הוא שבשלב זה הורדתי את השורה שבה כל אחד רושם כמה פרטים עליו וזה בגלל שאני רוצה להוסיף את האופציה הזו בעתיד בצורה יותר מסודרת. סוף שבוע טוב
Izik Bakshi פורסם מרץ 13, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 13, 2004 שלום חברים נוחכתי לדעת דרך הפרוייקט הזה כמה החטיבה שלנו גדולה, שכן כל סוף שבוע נוספים חדשים ואנחנו גודלים מיום ליום דבר שפשוט מקשה עלי לעקוב אחרי כל החדשים ולעדכן את הרשימה, לכן החלטתי לבנות דף באתר שבו כל אחד ירשם עצמאי וישלח תמונה והמידע הנדרש על עצמו כרגע הכל בבניה ואני מאמין שזה יקח קצת כי לשאדי יש מחויבויות קודמות אבל נשתדל כמה שיותר מהר. בינתיים תודה לכל השולחים ושיהיה שבת שלום לכולם