עבור לתוכן
Izik Bakshi

פרוייקט עמוד חברים באתר

Recommended Posts

פורסם

שלום חברי ואטסים היקרים

החלטתי לקחת את פרוייקט העמוד חברים ליידים

העמוד יכיל תמונה של כל חבר (לא חובה אבל רצוי) את השם+משפחה ותאריך לידה שנדע את הגיליאים של חברי החטיבה בנוסף ניתנת אפשרות לכתובת שורה או שתים כל אחד יכול לכתוב מה שבא לו (כמובן בגבולות הטעם הטוב)

אז אתם מוזמנים לפנות אלי במייל או ב ICQ או MSN או שאני כבר יפנה אליכם (אם אתם ברשימת ה MSN ו ICQ שלי 8) )

סוף שבוע טוב

פורסם

שלום חברים

חזרתי לעוד סוף שבוע

אני רק רוצה להגיד שהפרוייקט יקח זמן כי אני פשוט פונה לכל אחד מחברי החטיבה בשלב זה יש לי כמות נכבדה של מידע ובסוף שבוע הזה אני ימשיך לאסוף

פורסם

תודה טל

ובהזדמנות להוסיף תודה לכל החברים ששלחו תמונות ופרטים בסוף שבוע הזה אני ימשיך לאסוף חומר ואני מקווה לסיים את הפרוייקט כמה שיותר מהר...

דבר נוסף הוא שבשלב זה הורדתי את השורה שבה כל אחד רושם כמה פרטים עליו וזה בגלל שאני רוצה להוסיף את האופציה הזו בעתיד בצורה יותר מסודרת.

סוף שבוע טוב 8)

פורסם

שלום חברים

נוחכתי לדעת דרך הפרוייקט הזה כמה החטיבה שלנו גדולה, שכן כל סוף שבוע נוספים חדשים ואנחנו גודלים מיום ליום דבר שפשוט מקשה עלי לעקוב אחרי כל החדשים ולעדכן את הרשימה, לכן החלטתי לבנות דף באתר שבו כל אחד ירשם עצמאי וישלח תמונה והמידע הנדרש על עצמו כרגע הכל בבניה ואני מאמין שזה יקח קצת כי לשאדי יש מחויבויות קודמות אבל נשתדל כמה שיותר מהר.

בינתיים תודה לכל השולחים ושיהיה שבת שלום לכולם

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...