עבור לתוכן
e_dor

Welcome EKO !

Recommended Posts

פורסם

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... d=62189416

לפי השרשור הנ"ל בתפוז, בסוף השבוע הגיע 4X-EKO לישראל.

אז שיהיה בהצלחה לאלעל - מחכים לתמונות 8)

הבהרה: האיש אומר שחשב שראה את EKO מהתחום האווירי, הוא טוען שהוא ראה אותו בצבעי אלעל החדשים - מה שנראה מעט מוזר ביחס לזמן הגעתו אבל נמתין ונראה מה יתפתח.

פורסם

http://www.airliners.net/open.file/713567/L/

אם זה אכן המטוס שאלעל קיבלו (התמונה בחסות ארזS :wink: )

שימו לב לקוקפיט שלו, צבעים כהים יותר (ניראה מדהים בעניי) וגם ה MCP עם תצוגות מעט שונות מהרגיל של אלעל.

כמו כן התצוגות על המסכים שונות ממה שיש לאלעל וכאן השאלה לאלון (בזמנך החופשי :D ).

האם ישנו את התצוגות לתצורה של אלעל ? האם תדרש הדרכה והתאמה של הטייסים למטוס הספציפי הזה ?

מה עוד שונה במר הבחור החדש הזה (מלבד קוקפיט מעט שונה) והכנפוני הפינגו שיש לו.

אגב שמתם לב שאין ולו תמונה אחת של קוקפיט 737 של אלעל ב A.net ?

וכמובן לאלעל וצוות הטייסים של ה 737, תתחדשו ותהנו ממנו :D

פורסם

כמה חיכיתיייייי :BIG:

סוף סוף :D הקבינה של המטוס הזה ממש צפופה לפי תמונות מA.NET לא בטוח שמותר לאלעל לשנות את התצורה שלו (כמו שלא שינו בEKI וEBY ובטח גם בELS)

אבל מה זה משנה עוד חבר קטן לחבורה :mrgreen: אני מאושר היום :lol:

פורסם

סוף סוף, אמורים להכנס עוד כמה חכורים במהלך השנה הזאת והשנה הבאה. התצוגה באלעל היא במספרים כתומים ולא כחולים כמו בחכור - על פניו לא נראה הבדל גדול בקוקפיט, אולי אלון יוכל להאיר את עינינו בנוגע להבדלים.

תודה על הצירוף לתמונה ארז, זאת התמונה הראשונה שלי אי פעם באתרי התמונות ,רואים את האיכות איכות המזוויעה, אתכם הסליחה :oops:

אני מוסיף את התמונה באיכות טיפה יותר טובה למען השרשור, כל הזכויות שמורות...לי :lol:

EKACOC.jpg

פורסם

שינוי תצוגת המסכים מHAPAG LLOYD לאל על ניתן לעשות תוך שניות שם על הקרקע בשינוי הFD למשל.. זה שטויות.. גם צבע הMCP אני חושב אפשרי.. אבל אולי סוף סוף יהיה לאל על קצת גיוון וישאירו את הצלב? ואת תתפסו אותי במילה אני לא מאמין שיצבעו אותו בצבעי אל על מלא.. אתם יודעים שה"חסכנות" (אני חושב קמצנות) של אל על לא יתנו להם לצבוע לצבעי אל על מלא.. אבל..who knows? :D

פורסם

רגע רגע לפני כל השמחות והחגיגות, הבנאדם שאמר שהוא ראה אותו אמר עכשיו שיש סיכוי שזאת היתה טעות והוא ראה את EKC.

ודרך אגב, אני לא חושב שהוא יצבע בצבע מלא, הוא חכור וזה סתם ביזבוז כסף לצבוע לגמרי מטוס חכור. אני מנחש (ניחוש פרוע) שהוא ישאר בגוון תכלת של הפאג לויד אבל יהיה עליו לוגו של אלעל.

פורסם
מצטער להרוס את החגיגה אבל עד אתמול 23:50 לא יגיע שום מטוס חדש לאלעל . :|

לא יודע אם זה מצחיק או מעציב :| ( :lol::( )

אז נדחה את החגיגות לפעם אחרת:?:

מצחיק :lol: אין שום סיבה להיות עצובים כי בסופו של דבר הוא יגיע :D

את החגיגות אנחנו דוחים רק בחודש זה הכל :wink:

פורסם
אם כך, סליחה.

חשבתי שיש פה סקופ אבל ... העיקר שהיה קצת אנדרנלין בפורום :lol:

לא נורא, תפרסם לנו כשהוא יגיע בעתיד :o

תחדש על האמפי :)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...