עבור לתוכן
אורח Ofek

4 מסוקים בפחות משלוש דקות

Recommended Posts

פורסם

שלום.

היום בזמן שיעור ספורט בחצר (בסביבות 12:10-12:20) סובבתי את ראשי לכיוון מערב בגלל רעש חזק של כלי טיס,להפתעתי ראיתי שזה זוג מסוקים טסים במבנה צמוד מאוד מאוד,הם היו בצבע לבן,עם זנב אדום (יכול להיות שעוד חלקים אדומים,אבל הם היו רחוקים מדי),טסים מכיוון הרצליה,לכיון דרום,אחרי פחות מדקה מסוק בעל זנב כחול טס בעקבותיו,ולאחר עוד משהו כמו חצי דקה-דקה,מסוק רובינזון (לפי הצורה שלו) טס גם הוא באותו נתיב.

פעם ראשונה שאני רואה רואה דבר כזה,יכול להיות שיש איזה אח"מ\ים שמבקר\ים בארץ?

עוד מישהו ראה \שמע את המסוקים?

פורסם

לא חושב,מן גוונים של כחול-אפור כסף כמו כל הרובינזונים של כים ניר

פורסם

ברבע לשבע בבוקר ראיתי את זוג המסוקים (הרובינזון והבל) ממריאים משדה דב במבנה לכיוון צפון.

אני זוכר לפני כמה חודשים נחתו בשדה דב 5 מסוקים אזרחיים שטסו במבנה...

פורסם

חח לא יודע אם זה עוזר,אבל בשיעור עומרי (שגב) שלח לי SMS ואמר שעבר פה מסוק שטס חופשי והיה קשה לזהות אותו וזה ככל הנראה פומה,הכי טוב שלי:)

פורסם

:shock:

בדיוק אותם מסוקים שראיתי היום כשחזרתי מבית הספר!!

3 בל 206L של כים ניר ורובינזון R22 beta...

ראיתי אותם במנחת של הפיקוד דרום שממש מחוץ לבאר שבע לכיוון חצרים... היה לי מאוד מוזר לראות אותם שם מכיוון שזה מנחת צבאי ונדיר שנוחת שם מסוק בכלל.

ראיתי אולי 3 פעמים בחיים שלי ינשופים נוחתים שם ויסעור אחד (ואני עובר שם הרבה :lol: )

פורסם

עזבו אותכם :] ההתעללות שעברו מתגבשי מטכ"ל אתמול בחוף פולג (ליד בה"ד 8 - וינגייט) ע"י ינשוף זה פשוט היה מצחיק!! הינשוף פשוט ריחף מעליהם כאשר הם מבצעים זחילות בים :P

איזה התנהגות.. חחחח :lol:

שמעתי את הקשר של מפקדי הגיבוש עם טייסי הינשוף - רצו שם דאחקות לא מעולם הזה :lol:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...