עבור לתוכן
אורח

היום יום מיוחד ... עבורי לפחות, שנתיים ב VATIL.

Recommended Posts

פורסם

כן היום יום הולדת שנתיים שלי ב VATIL.

אפשר לומר שהפך להיות הוירטואלי השני שלי (היה לפניו עוד אחד).

הכרתי פה הרבה אנשים נהדרים, שאפשר לומר ששינו חלק ממסלול חיי (לכיוון הקוקפיט).

תודה לכל אלה שעזרו לי מראשית דרכי בחטיבה, איציק בקשי, שישב איתי בערב הראשון ועזר לי לעבור את כל מכשולי SB2, SBRELAY ושאר הזוועות שהיו אז.

הסביר לי של 26 לא מסיעים דרך הצבאית וסייע לי להגיע בבטחה לאילת עלפי תוכנית הטיסה שלי :D

אורן גבע והמדריכים המצויינים שלו ב IAL, שלקראת הארוע לפלרמו, עשה בדיקה מטעם IAL, לראות שרמת הטייסים החדשים מספקת לטיסה זו, קרע לי את הצורה בשאלות וקושיות על כל הניווט ליעד.

זו היתה טיסתי הראשונה מעבר לגבולות ה LLLL FIR והיתה טיסה מצויינת בייחוד בזכות ההכנות של אורן לטיסה.

יש עוד הרבה אנשים שמגיע להם תודה, אני בטוח יפספס משהו אז מתנצל מראש

נתחיל והם כמובן לא לפי סדר חשיבות.

אילן יונש, קובי דוד, שמוליק לין (שבימי הראשונים כשהוא היה עולה לפקח, היתי מקבל ויברציות של פחד בכל הגוף :lol: ), אמיר דני דין פז ,אלעד זיירמן ולאנטולי שהצלחתי לבסוף לתפוס אותו לעבור הדרכה על אילת ולהיזרק ע"י אילן לתוך המים ולחטוף ערב מטורף על פיקוח באילת :D

אבל הרשימה הזאת חלקית לא מלאה, כי בלי השלישיה הבאה זה לא היה אותו הדבר.

ישראל רוט ,מיקי ליפ ומר קוקפיט 747 הלו הוא דודי מישה, בלעדיכם זה היה הרבה יותר משעמם.

וכמובן תודה לכל חברי החטיבה, בלעדיכם גם לא הינו פה, אבל תשאירו את מנהלי הפורום מחוסרי עבודה, אני מרשה :wink: ובמיוחד לטרולים אשר אינם איתנו פה, תמשיכו לא להיות פה :lol:

ולסיום לינק להודעה הראשונה שלי בפורום :

http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=255&highlight=פרח%20טיס

ידעתי שאני אשכח משהו...

בלי חבר שלי רוני, לא היתי יודע בכלל שיש דבר כזה טיסות וירטואליות.

הוא מצא את IAL ומשם הדרך ל VATIL עבורי היתה קצרה ביותר, תודה גם לך :D

בוקר טוב לכולם :D

פורסם

ההודעה הראשונה שלך מנוסחת כמו הודעה של הרבה חדשים עכשיו. אי אפשר לדעת אם החדשים של היום לא יהיו בעוד שנה שנתיים - בדיוק כמוך, בצוות החטיבה. לכן צריך להשקיע בחדשים בדיוק כמו שהשקיעו בך, זאת המסקנה שלי מההודעה שלך ואני בטוח שתסכים איתי.

מזל טוב לרגל השנתיים, הרבה הצלחה בהמשך, רק השמיים הם הגבול (ואצלנו זה גם לא תמיד :lol: ).

יום טוב לכולם! :D

פורסם

אתה עוד זוכר את היום? :? אני מנסה לפשפש בתאים העפורים במוח שלי לזכור מתי אני הכירו לי את IVAO וכל זה בזמנו.. קיצר.. עד FL120 8) וזה מזכיר לי.. בהזדמנות הזאת לפני 5 שנים ו8 ימים (את זה אני זוכר!!) הכירו לי את י'!! ומאז.. פס הייצור לא הפסיק להיעצר.. מי שרוצה לראות דברים נוסטלגיים לFS98 שיחפש בFLIGHTSIM.COM תחת השם שלו :oops: ויראה איזה דברים נעשו שם על ידו :D

מזל"ט :P

פורסם

חפשו קובץ בשם ly747.zip

לא חושב שזה עולה בכלל על הסימולטורים של היום...

פורסם

גדול !!! :D:D

באמת 24 מזלטובים אחד לכל חודש... 8) ואם תרצה אשמח לחלק לך את המזלטובים לימים ושעות :wink:

אחלה הודעה ראשונה..אהבתי וזה מזכיר את שלי:

http://israelairlines.org/forum/viewtop ... highlight=

איזו נוסטלגייה... :):)

פורסם
גדול !!! :D:D

באמת 24 מזלטובים אחד לכל חודש... 8) ואם תרצה אשמח לחלק לך את המזלטובים לימים ושעות :wink:

אחלה הודעה ראשונה..אהבתי וזה מזכיר את שלי:

http://israelairlines.org/forum/viewtop ... highlight=

איזו נוסטלגייה... :):)

תודה לכולם, למרות שהמטרה היא לא המזל"טים, אלה תודה לאלה שעזרו לי להגיע לאן שהגעתי ולהראות לדור הצעיר פחות או יותר מאיפה ואיך מתחילים ולאן אפשר להגיע.

ולמי שלא רואה את ההודעה של דודי בפורום של IAL, הינה ציטות של מה שאני כתבתי לו שם.

שמו לב לתאריך כתיבת ההודעה ולאן הגעתי מאותו היום :lol:

ran56

Commercial Pilot

פורסם: שלישי ינו' 13, 2004 2:16 pm נושא ההודעה:

--------------------------------------------------------------------------------

סחטן עליך דוד, איזה יופי.

תגיד, האשה עוד מחזיקה אותך בבית ? אם היתי מביא קוקפיט הביתה (עזוב לייצר לבד, אני לא עד כדי כך זקוק לטרפיה ), בטוח היתי הופך להיות הומלס עם קוקפיט

"

פשוט ענק :lol:

פורסם

מזל טוב רן.

תודה לחטיבת VATIL על ההזדמנות להכנס לעולם המופלא הזה,ועל ההזדמנות

הלא פחות חשובה ואולי אף יותר, אשר נפלה לחלקנו,פשוט להכיר חברים חדשים.

פורסם

יקירי מזל"ט

אני מקווה שהויברציות עזרו לך להיות טייס יותר טוב :D

אצלי זה היה באיוואו לפני עידן ועידנים שמוישה שטרית לקח אותי לאונליין הראשון

בנפולי עם פקח איטלקי עצבני-שאצלו למדתי לראשונה מה זה ללכת סביב 3 פעמים עם 73

לפני נחיתה

ברכות

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...