mickey lip פורסם ספטמבר 29, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2005 לכל החברים,בקשה קטנה. לא צריך לפתוח שירשור חדש כל פעם שאיזה מטוס מתעכב בנתב"ג או שהדיילת לא הגישה קפה. נכון זה קשור לתעופה,אבל לא ישירות לנו. אני מבין פתיחת שרשור כאשר חס וחלילה יש מקרה חירום. אבל לפתוח שירשור בשביל להגיד שמטוס התעכב בהמראה ואחר כך לדווח שעת נחיתה?,נו באמת ,תתחברו לאטיס של נתב"ג וזהו. הפורום הוא לא המקום . זו מתחילה להיות תופעה ,אז בבקשה הימנעו. יום טוב לכולם וסוף, שבוע נעים.
Yarden Ben-Dor פורסם ספטמבר 29, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2005 סוף סוף מישהו מעלה את הנושא על הפרק! חשבתי שכבר אף אחד לא ישים! באמת.. אם קורה משהו.. ספרו ביניכם במסנג'ר.. זה קשור לפה ואפילו לפעמים חשוב.. אבל נראה כי לאחרונה יש יותר מידי הודעות על זה.. בקיצר תודה מיקי שהעלית את הנושא
Eldar Sella פורסם ספטמבר 29, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2005 לדעתי זה נחמד שפותחים שרשורים על הנושאים האלה...גם זה מעניין
Boeing744 פורסם ספטמבר 29, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2005 כשמטוס מתעכב שלוש דקות זה לא רלבנטי, אבל כשטיסה של אלעל לא ממריאה לטורונטו בגלל ש-4 פעמים העלו והורידו את הנוסעים, לתקן בכל פעם תקלה שונה, זה לא רק מענין, זה אפילו נראה לי מענין מאוד בייחוד מהבחינה שאחרי 4 תקלות צריכים לקחת את המטוס לביקורת כללית.
E.Z פורסם ספטמבר 29, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2005 לדעתי זה נחמד שפותחים שרשורים על הנושאים האלה...גם זה מעניין סובייקטיבי אבל ממש לא ואפילו מיותר כולנו אנשים חכמים ויודעים לפתוח YNET וואללה ואפילו כן כן..תתפלא לראות חדשות מידי פעם אז לא צריך שגם יביאו את זה לכאן נגיד יש תמונות מאיזה ארוע סבבה זה יתקבל בברכה במקום המתאים אבל לקרוא שמטוס ניתקע קראתי את זה בעבודה גם ב YNET גם בואללה וזה בהחלט מספיק אני לא צריך ליפתוח את הפורום וגם פה לראות את זה.
אורח פורסם ספטמבר 29, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2005 כמו כן יש את פורום חובבי תעופה. וואלק שם גם אם המטוס נדחף ב 3 שניות אחור, הם יודעים ומודיעים. מרביתינו עוברים גם שם, אז ממש מיותר לכתוב על זה. לאומת זאת, אם הנושא של טיסת אלעל 001 יצאה יום אחרי היה נכתב אחרת למשל: טיסת אלעל 001 שקעה בשולי מסלול ההסעה בגלל טעות בדחיפה, זה משהו אחר ויש בו יותר עיניין מאשר שעשו כושר לונסעים לטורונטו. אמר אלעד סוביקטיבי...
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 29, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2005 אם המנהלים יאשרו אז תכתבו את כל ההודעות בשרשור הזה של "מודיעין טייס" ואז תהיו מעודכנים, ורק מי שירצה להתעדכן ייכנס וזה יחסוך עצבים למנהלים.
Ilan Jonas פורסם ספטמבר 29, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2005 הרעיון של איתי טוב בעיני - מנהלים, לשיקולכם!
Yarden Ben-Dor פורסם ספטמבר 29, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2005 גם יהיה נחמד ואפילו משעשע לראות כזה דבר! אם יעשו את זה למרות שלדעתי זה לא מקום לשים דברים כאלה בGENERAL אז אני בעד ;)
Itai Ganor פורסם ספטמבר 30, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2005 גם אני בעד מאשר שכולם יפתחו 100 נושאים של זה, ומזל טוב מיקי :wink:
Koobe פורסם אוקטובר 6, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 נושא אחר שאני רוצה לעלות והוא לאו דווקא קשור ל"סקופים" שרצים פה בגין 3 שניות איחור בדחיפה (השתנתי מצחוק), הוא נושא היידוע הציבורי בדעותיכם/מעשיכם במסנג'ר; לא יודע עד כמה אתם ציבוריים, אבל אני נוטה לשמור לעצמי את ההגיגים הפרטיים שלי ואת הסטטוס שלי בכל רגע נתון. "בארוחת צהריים" זה סביר, "מתקלח" - וואלה, אני מניח שגם את זה חלקנו עושים, "מפליץ" - הגיוני. אבל "יוצא ב-1600 לאימון הוקי-קרח ואחרי זה הולך לעשות שיעורים בחשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי"... מה לומר, זה כבר לא כ-ז-ה מענין. מגדילים לעשות אלו שמספרים את אילן היוחסין שלהם ברזולוציה 1024x1280 כדי שכולנו נדע ונכיר עם מי הם רבו היום, ומי לא התקשר אליהם אתמול ומי חפר להם במילניום הקודם. קצת מסריח לכתוב "אם אתם רואים פה את XYZ אל תספרו לו שאני כאן, הוא blocked אצלי". יופי, עוד רגע ואני משפריץ מכם. ותואר השמוק הבכיר מוענק לאותו אחד שדואג לכך שכולנו נדע שהוא נכנס למסנג'ר. נכנס, ויוצא, נכנס ויוצא ונכנס ויוצא שוב ושוב עד (חשבתי לכתוב משהו מלוכלך, אך מפאת כבוד הפורום אמנע) שזה באמת יכול להוציא את הדעת. טוב, נו, יכול להיות שזה באמת לא בענייני הפורום, אבל סתם הוצאתי את זה אחרי כמה זמן שזה מעלה אבק אצלי בבטן. ראיתי כמה וכמה פעמים אנשים נכנסים למסנג'ר בצירוף הערה אדיוטית, ואמרתי לעצמי שאני חייב למצוא את הזמן לכתוב מה אני חושב על זה. well, אדיוטי. כמו שכבר דאגתי להסביר. אנצל את ההזדמנות לאחל שנה טובה לכולנו! שנה מצויינת, מאושרת, מתוקה... שנת עילוי (!) והנאה, שנה בריאה ובטוחה. שנטוס כמה שרק אפשר, בכל חור בעולם ובכל מזג אויר. שהפריימים רק יטפסו, שנמשיך להיות החטיבה הכי מורכבת, מגוונת ופעילה בעולם, שלא נפסיק לראות סינרים חדשים, צביעות חדשות ומטוסים חדשים עד אין קץ. את החג ביליתי במגדל הפיקוח הטוב בחייל, למי שהאזין ולמי שלא. היה נחמד. :-)
E.Z פורסם אוקטובר 6, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 נושא אחר שאני רוצה לעלות והוא לאו דווקא קשור ל"סקופים" שרצים פה בגין 3 שניות איחור בדחיפה (השתנתי מצחוק), הוא נושא היידוע הציבורי בדעותיכם/מעשיכם במסנג'ר;לא יודע עד כמה אתם ציבוריים, אבל אני נוטה לשמור לעצמי את ההגיגים הפרטיים שלי ואת הסטטוס שלי בכל רגע נתון. "בארוחת צהריים" זה סביר, "מתקלח" - וואלה, אני מניח שגם את זה חלקנו עושים, "מפליץ" - הגיוני. אבל "יוצא ב-1600 לאימון הוקי-קרח ואחרי זה הולך לעשות שיעורים בחשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי"... מה לומר, זה כבר לא כ-ז-ה מענין. מגדילים לעשות אלו שמספרים את אילן היוחסין שלהם ברזולוציה 1024x1280 כדי שכולנו נדע ונכיר עם מי הם רבו היום, ומי לא התקשר אליהם אתמול ומי חפר להם במילניום הקודם. קצת מסריח לכתוב "אם אתם רואים פה את XYZ אל תספרו לו שאני כאן, הוא blocked אצלי". יופי, עוד רגע ואני משפריץ מכם. ותואר השמוק הבכיר מוענק לאותו אחד שדואג לכך שכולנו נדע שהוא נכנס למסנג'ר. נכנס, ויוצא, נכנס ויוצא ונכנס ויוצא שוב ושוב עד (חשבתי לכתוב משהו מלוכלך, אך מפאת כבוד הפורום אמנע) שזה באמת יכול להוציא את הדעת. טוב, נו, יכול להיות שזה באמת לא בענייני הפורום, אבל סתם הוצאתי את זה אחרי כמה זמן שזה מעלה אבק אצלי בבטן. ראיתי כמה וכמה פעמים אנשים נכנסים למסנג'ר בצירוף הערה אדיוטית, ואמרתי לעצמי שאני חייב למצוא את הזמן לכתוב מה אני חושב על זה. well, אדיוטי. כמו שכבר דאגתי להסביר. אנצל את ההזדמנות לאחל שנה טובה לכולנו! שנה מצויינת, מאושרת, מתוקה... שנת עילוי (!) והנאה, שנה בריאה ובטוחה. שנטוס כמה שרק אפשר, בכל חור בעולם ובכל מזג אויר. שהפריימים רק יטפסו, שנמשיך להיות החטיבה הכי מורכבת, מגוונת ופעילה בעולם, שלא נפסיק לראות סינרים חדשים, צביעות חדשות ומטוסים חדשים עד אין קץ. את החג ביליתי במגדל הפיקוח הטוב בחייל, למי שהאזין ולמי שלא. היה נחמד. :-) כפרה...אתה חורגת אותי מותק :drinking:
moti פורסם אוקטובר 6, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 אתה צודק דורון, זה לא קורה אצל כולם ולא קורה תמיד אבל כשזה קורה - זה מציק לאללה. התיאור הפואטי שלך רק תרם להבנה של מה שרצית להעביר אבל לא אתה ולא אני נשנה את זה ישר עשיתי חיפוש ונזכרתי בהודעה שאלעד כתב על התופעות שאתה תיארת ועוד לא מעט דברים שקשורים למסנג'ר כולל פתרונות שניתנו ע"י כמה מחברי החטיבה, קרא לריענון ואולי תקח לעצמך את הפתרונות שהוצעו:wink: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=4152
אורח פורסם אוקטובר 6, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 נושא אחר שאני רוצה לעלות והוא לאו דווקא קשור ל"סקופים" שרצים פה בגין 3 שניות איחור בדחיפה (השתנתי מצחוק), הוא נושא היידוע הציבורי בדעותיכם/מעשיכם במסנג'ר;לא יודע עד כמה אתם ציבוריים, אבל אני נוטה לשמור לעצמי את ההגיגים הפרטיים שלי ואת הסטטוס שלי בכל רגע נתון. "בארוחת צהריים" זה סביר, "מתקלח" - וואלה, אני מניח שגם את זה חלקנו עושים, "מפליץ" - הגיוני. אבל "יוצא ב-1600 לאימון הוקי-קרח ואחרי זה הולך לעשות שיעורים בחשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי"... מה לומר, זה כבר לא כ-ז-ה מענין. מגדילים לעשות אלו שמספרים את אילן היוחסין שלהם ברזולוציה 1024x1280 כדי שכולנו נדע ונכיר עם מי הם רבו היום, ומי לא התקשר אליהם אתמול ומי חפר להם במילניום הקודם. קצת מסריח לכתוב "אם אתם רואים פה את XYZ אל תספרו לו שאני כאן, הוא blocked אצלי". יופי, עוד רגע ואני משפריץ מכם. ותואר השמוק הבכיר מוענק לאותו אחד שדואג לכך שכולנו נדע שהוא נכנס למסנג'ר. נכנס, ויוצא, נכנס ויוצא ונכנס ויוצא שוב ושוב עד (חשבתי לכתוב משהו מלוכלך, אך מפאת כבוד הפורום אמנע) שזה באמת יכול להוציא את הדעת. טוב, נו, יכול להיות שזה באמת לא בענייני הפורום, אבל סתם הוצאתי את זה אחרי כמה זמן שזה מעלה אבק אצלי בבטן. ראיתי כמה וכמה פעמים אנשים נכנסים למסנג'ר בצירוף הערה אדיוטית, ואמרתי לעצמי שאני חייב למצוא את הזמן לכתוב מה אני חושב על זה. well, אדיוטי. כמו שכבר דאגתי להסביר. אנצל את ההזדמנות לאחל שנה טובה לכולנו! שנה מצויינת, מאושרת, מתוקה... שנת עילוי (!) והנאה, שנה בריאה ובטוחה. שנטוס כמה שרק אפשר, בכל חור בעולם ובכל מזג אויר. שהפריימים רק יטפסו, שנמשיך להיות החטיבה הכי מורכבת, מגוונת ופעילה בעולם, שלא נפסיק לראות סינרים חדשים, צביעות חדשות ומטוסים חדשים עד אין קץ. את החג ביליתי במגדל הפיקוח הטוב בחייל, למי שהאזין ולמי שלא. היה נחמד. :-) דורון קושקוש כפארה עליך , יש במסנג'ר Tools=>Options=>Alerts סימן קטן שאומר שכשהוא לא שם, אתה לא מקבל הודעות של אדיוטים עם הודעות מפגרות שנכנסים ויוצאים עד שניגמר לך מהם. תוריד את זה והחיים יהיו יותר יפים. שתיהיה לך שנה טובה ומתוקה, מרתקת ומפוקחת ביותר. רן. נ.ב האימיל עם החלון פשוט ענק כניראה גיק אמיתי
Bar69 פורסם אוקטובר 6, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 דברים כאלה אתה צודק,אבל שמתי לב היום שכל המטוסים שהמריאו מנתב"ג טסו בגובה נמוך מהרגיל,מטוס אחד של לופטאנזה עבר בסביבות שעה 1 וכמעט עשה עלי רוח מרוב שהוא היה נמוך. ממה השינויים האלה נובעים? חילופי עונות ומסלול המראה?