Ben Zwebner פורסם ספטמבר 29, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2005 שלום לכולם! הערב אני ממריא בתור ELY001 לניו יורק (בסימולטור כמובן) ואני מזמין עוד אנשים להצטרף אליי... כי כמו שכל אחד שעשה טיסת טראנס- אטלנטי יודע, יכול להיות משעמם כשנכנסים לשעה החמישית וכיף שיש מישהוא לדבר איתו :mrgreen: אני מקווה להמריא בסביבות שעה 17:00 זמן מקומי
matan פורסם ספטמבר 30, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2005 Good Evening everyone.I apologize for the english again, but I'm at work and there are ONLY english Keyboards here. Once i get home I will edit this post into hebrew, dont worry :mrgreen: Tomorow, 30th of Spetember, firday, I am going to be taking off from LLBG (virtual, not real) at 18:00 Local time, to NYC as ELY001. because this flight is long and can get boring, I was wondering if anyone wants to join in? :wink: hey ben,me and alex will brobablyjoin you
Ben Zwebner פורסם אוקטובר 6, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 כמו בכל סופ"ש גם השבוע אני מתכנן לטוס לניו יורק ברשת.... כולכם מוזמנים להצטרף! דחיפה תהיה בשעה 17:00 זמן מקומי!