Yarden Ben-Dor פורסם ספטמבר 30, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2005 אתמול נפתח בבנגקוק השדה החדש חדש שלהם.. עם השם המסובך קצת "סובארנבהומי"! הICAO שלו זה VTBS.. נראה לי שVTBD המפורסם ייסגר.. וזה היעד החדש לאל על! השדה מבחינת עיצוב טרמינל דומה 2 טיפות מים לדובאי! ככה שמי שטס אל על לא יוכל לבכות יותר למה הוא לא מגיע לשדות כאלה אני מוסיף פה קישור לתמונות מהשדה למי שרוצה לראות.. תמונות קשות! http://photo.thaiaviation.net/thumbnails.php?album=387 עכשיו הגיע הזמן לחכות שחברינו התאילנדים או אחד החברות שעוסקות בבניות תוספים יבנו משהו! טיסות נעימות לכולם!
e_dor פורסם ספטמבר 30, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2005 מדהים ! באמת מזכיר את דובאי ... תודה על הלינק ירדן, ממש שדה יפייפה !
אורח NNN פורסם ספטמבר 30, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2005 שדה יפיוף!! השנה הייתי טסתי לתאילנד -- והשדה שלהם באמת קצת ג'יפה!! באמת מגיע ליעד כזה מרכזי נמל חדש ויפה! דרך-אגב למישהו יש מפה עם המיקום שלו? הסתובבתי בעיר מלא זמן ואפילו לא הבנתי שבונים נמל חדש לא ראיתי שום מנוף שום דבר מעניין איך בנו נמל מתחת לאף שלי מבלי שאני ישים לב :|
Almog Atar פורסם ספטמבר 30, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2005 אם אני לא טועה הוא דרומית לעיר 25-30 קילומטר ...