HZyoni פורסם אוקטובר 5, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2005 SHALOM :?: does any one know about........I'm looking for a software for FS2004 which makes the airports more real, like cars and trucks who load ur aircraft at the gate, stairs and other objects at the gate, and realsim airport's enviorment. :?: TODA RABA !!!!!!! yedidm Yoni
Yarden Ben-Dor פורסם אוקטובר 6, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 כמובן שיש יוני.. קוראים לה FSSE או FSscenery enhancer.. כמו שאמרתי לך במסנג'ר היא קצת מסובכת.. אבל יש הרבה מה ללמוד לפני זה יש פה הרבה מאוד אנשים ובינהם אני שישמחו לעזור לך בתחילת לימודיך הוירטואליים.. ויאללה.. תחזור לעברית חחח
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 6, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 חברים יקרים, תכירו את יוני, טייס חדש בחטיבה, עם המון רצון ללמוד.
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 6, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 אני בקרוב אעלה קצת תמונות מהפרוייקט החדש שהתחלתי לעבוד עליו. היתרון בFSE הוא שאין ירידה משמעותית בפריימים. בסך הכל זה מוסיף מאוד למי שיודע כיצד להשתמש בצורה נכונה בתוכנה, מי שלא היא יכולה אף להרוס, תשאלו את אלמוג.
Almog Atar פורסם אוקטובר 6, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 Itay Zecharia כתב: אני בקרוב אעלה קצת תמונות מהפרוייקט החדש שהתחלתי לעבוד עליו.היתרון בFSE הוא שאין ירידה משמעותית בפריימים. בסך הכל זה מוסיף מאוד למי שיודע כיצד להשתמש בצורה נכונה בתוכנה, מי שלא היא יכולה אף להרוס, תשאלו את אלמוג. זה מה שקרה לי פעם שהתחלתי להשתמש בה לפני שקראתי את המדריך חחח
HZyoni פורסם אוקטובר 6, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 Yarden-ELY5 כתב: כמובן שיש יוני.. קוראים לה FSSE או FSscenery enhancer.. כמו שאמרתי לך במסנג'ר היא קצת מסובכת.. אבל יש הרבה מה ללמוד לפני זה יש פה הרבה מאוד אנשים ובינהם אני שישמחו לעזור לך בתחילת לימודיך הוירטואליים..ויאללה.. תחזור לעברית חחח תודה ירדן כפי שאתה רואה אני ממש ממהר כבר רוצה להיגע ל טופ שזה אמונם לא טוב wink: וחברה בדיוק אתמול גמרתי הקפה ראושנה שלי לבד עם ססנאה בהרצליה מה עכשיו ?? ELY008 יוני