Harry Potter פורסם אוקטובר 6, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 שלום לכולם! שנה טובה וגמר חתימה טובה! היום (6.10.05) מבערך שעה 4 אחר הצהריים עברו 3 מטוסים כבדים מעל שמי אשקלון מדרום מערב לצפון מזרח, בהפרש של חצי שעה זה מזה. את הדגם ובוודאי את החברה, לא הצלחתי לזהות, אבל מה שבטוח הוא שהמטוסים טסו בגובה מאוד נמוך. אם מישהו יודע את הסיבה לכך, אשמח לשמוע.
moti פורסם אוקטובר 6, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 גם מעל רחובות עברו כמה מטוסים אך לא בגובה נמוך בשעות שציינת. הצצתי והם נראו לי כמו ה-707 הלבנים של חיל האויר, הם היו גבוהים לכן אני מסייג את מה שאני אומר.
Harry Potter פורסם אוקטובר 6, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 מוטי, מה שאמרת הגיוני מאוד. אך הדבר שמוזר לי בסיפור הזה הוא גובה הטיסה שהיה להארכתי כ 1000 רגל בלבד.
אבישי פורסם אוקטובר 6, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 כן גם לי לפני חצי שנה בערך עבר בכביש עכו-כרמיאל 707 של חיה"א בגובה נמוך לאללה!בגובה הרי הגליל או פחות!
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 6, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 כן גם לי לפני חצי שנה בערך עבר בכביש עכו-כרמיאל 707 של חיה"א בגובה נמוך לאללה!בגובה הרי הגליל או פחות! טוב זה לא מוזר, יש את רמת דויד, הרבה פעמים יש 707ים באזור. למרות שבד"כ תראה אותם בכביש 70 באזור יוקנעם טסים דרומה ולא מצפון לשדה כמו שאתה אומר.
OmRI פורסם אוקטובר 6, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 היום במהלך שיעור ספורט הבחנתי בשלושה מטוסי 707 של חה"א שניים מהם היו עם אפשרות תידלוק ואחד בלי,אצלנו מעל חולון הם גם ככה עוברים נמוך והרעש אדיר. שלושתם פנו דרומה אגב.
Shtoza פורסם אוקטובר 6, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 גם מעל רחובות עברו כמה מטוסים אך לא בגובה נמוך בשעות שציינת. הצצתי והם נראו לי כמו ה-707 הלבנים של חיל האויר, הם היו גבוהים לכן אני מסייג את מה שאני אומר. אמת. גם אני שמתי לב לכך. מעניין מה הסיבה :?:
yaniv פורסם אוקטובר 6, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 לכל האשקלונים שבחבורה - זה היה 707 של חיל האוויר כמו שאמרו כאן, באימוני גישה ונחיתה בחצור. בזמנו האזנתי לאימונים האלה הרבה בכל פעם שעבר אחד כזה מעל העיר אבל הקטע הובן ולכן היום התעצלתי להפעיל את הסקאנר. שנה טובה ומצויינת לכולם.
milan פורסם אוקטובר 6, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 גם אני באשקלון שמעתי אותם לקראת 4 אך לא יכולתי לצאת ולראות. בעבר ראיתי 707 חלק (ללא צבעים) כנראה באמת מתאמנים בחצור
Harry Potter פורסם אוקטובר 6, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 יניב, תודה רבה על המידע. זה מסביר את הגובה הנמוך בו טסו המטוסים.
mickey lip פורסם אוקטובר 6, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 שוב פעם מודיעין טיס? חברים ,אי אפשר לפתוח שרשור כל פעם שעובר לכם מטוס מעל הראש. ביקשתי פעם אחת. http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=1007 לדעתי בצורה יפה. אז בבקשה....
moti פורסם אוקטובר 6, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 מיקי, לא הייתי מגדיר את ההודעה הזאת כמודיעין טיס כי בכל זאת אתה רואה שהדבר הזה היה קצת מוזר לכמה מחברי הפורום וקונסטנטין שאל מתוך רצון לדעת ולא כדי לדווח לנו על זה כמו בהודעות נוסח "הנוסע בשורה 42A במטוס של חברת "משה אירליינס" שיצאה באיחור של 32 שניות מהגייט קיבל חסה במקום מלפפון בארוחת הבוקר" - שלא תמיד מעניינות את כולם ולא מצריכות פתיחת הודעות חדשות. אני במקומו גם הייתי פותח את ההודעה כי זה לא משהו חדשותי אלא פתיחה של דיון ע"מ לדעת מה קרה. לילה טוב וסופשבוע נעים לכולם!
mickey lip פורסם אוקטובר 6, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 יודע מה מוטי?.. מסכים איתך לא מודיעין טיס אבל...... אם אני אצטרך לפתוח שירשור על כל פעם שאיזה ססנה שעושה דברים מוזרים מעל הבית שלי (להזכירך אני גר ליד הפיינל של 29 בהרצליה),ותאמין לי שמה שהם עושים זה ממש מוזר לפעמים,אז כל יום יהיו פה לפחות 3עד 4 שירשורים עם שאלות שלי. לאן נגיע? סתם כאב ראש מיותר לטעמי . יש לכולנו מסנגר היום ,לרובנו יש חברים,אני מקווה,אז תנסו להיעזר בהם לפני שאתם פותחים שירשורים. נ.ב קוסטה ידידי ,לא מכוון אליך אישית אלה כללית לכולם.
Harry Potter פורסם אוקטובר 6, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 6, 2005 מוטי, הבנת אותי נכון. מיקי, אתה צודק. עם זאת לא כל יום רואים 707 מעל הראש בגובה 1000 רגל בערך. אני גר באשקלון 10 שנים וזאת פעם ראשונה שאני רואה מחזה כזה. בזאת,לדעתי, ניתן לסגור את הנושא. כל מי שרצה לדעת את הסיבה למטס זה קיבל התשובה. תודה לכל המגיבים! לילה טוב!