Izik Bakshi פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 שלום חברים יקרים, אני מתנצל על ההתראה הקצרה ביותר הזו, אך היום בשעה 19:00 לפי שעון ישראל, תתקים בחינה מעשית לפקח מגדל בהרצליה, אני זקוק לפקח גישה, ואשמח גם לקבל מגדל שדה דוב, וכמובן לטייסים שרוצים לאתגר את הנבחן. שבת שלום וסליחה על ההתראה הקצרה.
אורח Ofek פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 אני אשתדל היום לעלות לטיסה ראשונה ,לתרגל קצת הקפות בשדה, שיהיה בהצלחה לנבחן
Erez Savir פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 אני אשמח לעלות ש"ד... 99 אחוז שאני אעלה... בהצלחה לנבחן.
e_dor פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 לצערי פרמטתי לפני מס' ימים (שוב :cry: ) ולכן זו תהיה בעיה בעבורי. אבל אני מאחל המון הצלחה לנבחן ואני מבטיח שאפצה אותו בשעות טיסה בהרצליה בהמשך :wink:
Erez Savir פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 חחח דור, תמיד שיש בחינה המחשב שלך מפורמט
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 8, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 אני אשתדל היום לעלות לטיסה ראשונה ,לתרגל קצת הקפות בשדה,שיהיה בהצלחה לנבחן אהלן אופק, עד כמה שאני מעודד טייסים חדשים לטוס, לא ממולץ לעלות בטיסה הראשונה שלך במבחן ברשת, מהסיבה שיש המון לחץ ועומס בקשר ובאויר, ובטיסה ראשונה לא כדאי שזו תהיה החוויה הראשונה שלך בטיסה ברשת, מה שכן הפקח גם יתקשה לעזור לך כי יש עליו המון עומס ולחץ בבחינה, אתה בהחלט מוזמן לטוס אחרי הבחינה שלך, כי הפיקוח צפוי להמשיך...
e_dor פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 חחח דור,תמיד שיש בחינה המחשב שלך מפורמט לא נכון. תמיד המחשב שלי מפרומט ... נקודה :? כל פעם משהו חדש - זה מרגיז אותי גם בגלל הבחינה וגם כי זה לוקח לי מלא זמן לשקם את המערכת אחרי זה :x
Shai B פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 אבוי. ל"צערי" [ ] היום ב-1900 אני כבר על האוטו בדרך לתחנה מרכזית בדרך לאוטובוס בדרך לת"א בדרך לבן גוריון בדרך ל-T3 בדרך ל-A300 של FLY בדרך לדלמן בהצלחה לנבחן!
אורח Ofek פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 אני אשתדל היום לעלות לטיסה ראשונה ,לתרגל קצת הקפות בשדה,שיהיה בהצלחה לנבחן אהלן אופק, עד כמה שאני מעודד טייסים חדשים לטוס, לא ממולץ לעלות בטיסה הראשונה שלך במבחן ברשת, מהסיבה שיש המון לחץ ועומס בקשר ובאויר, ובטיסה ראשונה לא כדאי שזו תהיה החוויה הראשונה שלך בטיסה ברשת, מה שכן הפקח גם יתקשה לעזור לך כי יש עליו המון עומס ולחץ בבחינה, אתה בהחלט מוזמן לטוס אחרי הבחינה שלך, כי הפיקוח צפוי להמשיך... אוקיי איציק ,זה מתקבל על הדעת,באמת לא הייתי רוצה לגרום לבלאגנים ולהרוס לניבחן,אני בספק לבוא לטוס אחרי הבחינה (יש משחק של הנבחרת ),בכל מקרה שיהיה בהצלחה.
Yarden Antebi פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 אני אבוא לכמה הקפות עם הקולסיין הישן והאהוב שלי 4X-VIP :]
tamir_yosef פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 אני מבטיח להגיע כדי לאתגר את הנבחן במסוק וכמובן שהיה בהצלחה לנבחן מקווים שתעבור וגם תודות לאיציק על האירגון הבחינה בהתראה קצרה כל כך \:D/
Bar69 פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 אני חושב להצטרף בטיסת מסוק,אני לא יודע איזה ומאיפה לאיפה אין לי רעיון
tamir_yosef פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 אני חושב להצטרף בטיסת מסוק,אני לא יודע איזה ומאיפה לאיפה אין לי רעיון אני חשבתי המראה מהרצליה נעשה כמה הקפות ואז נצא לכיוון שדה דוב לנחיתה ואז שוב נמריא משדה דוב לכיוון הרצליה כדי לספק תנועה יוצאת ונכנסת להרצליה
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 8, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 הבחינה התחילה, בואו לאתגר את הנבחן, שיהיה לו בהצלחה!
Bar69 פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 אני חושב להצטרף בטיסת מסוק,אני לא יודע איזה ומאיפה לאיפה אין לי רעיון אני חשבתי המראה מהרצליה נעשה כמה הקפות ואז נצא לכיוון שדה דוב לנחיתה ואז שוב נמריא משדה דוב לכיוון הרצליה כדי לספק תנועה יוצאת ונכנסת להרצליה רק עכשיו קראתי את זה,חבל היה יכול להיות נחמד. בכל מקרה טסתי בהתחלה מהרצליה לשדה דב במסוק ואז עברתי לבוננזה וחזרתי להרצליה ואז עשיתי הקפות עם צסנה
Yarden Antebi פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 מזל טוב לניצן שמעתי שהוא עבר בהצלחה (נשארתי ממש עד הסוף כי רציתי לראות את צמד המסוקים נוחתים..) הוא פקח ממש טוב!
Niv Malin פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 היה פיקוח מצויין! ניצן בהצלחה בהמשך עשית פיקוח טוב מאוד! ונתראה עוד בקשר....
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 8, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 תודה לטייסים שהגיעו לבחינה שלו, ההיתם מצויינים, הודעת מזל טוב יש בפורום פקחים.