e717 פורסם ינואר 12, 2004 דיווח פורסם ינואר 12, 2004 שלום לכל הפורום..... אני צריך אתרים שמוכרים + שולחים סקאנרים מהאינטרנט.... תודה לכל העוזרים
Erez Savir פורסם ינואר 12, 2004 דיווח פורסם ינואר 12, 2004 אתה לא יכול לשלוח לארץ סקאנר כי יעצרו אותו במכס!הדרך היחידה שאפשר להביא לארץ סקאנר(כמו שאני הבאתי)זה שאתה חוזר מחו"ל ואם לא בודקים אותך אז זה הדרך להכנס לארץ! ואתה לא יכול לקנות בארץ כי אפשר לקנות רק בארץ אם אתה טייס ו\או יש לך אישור!
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם ינואר 12, 2004 דיווח פורסם ינואר 12, 2004 אתה לא יכול לשלוח לארץ סקאנר כי יעצרו אותו במכס!הדרך היחידה שאפשר להביא לארץ סקאנר(כמו שאני הבאתי)זה שאתה חוזר מחו"ל ואם לא בודקים אותך אז זה הדרך להכנס לארץ!ואתה לא יכול לקנות בארץ כי אפשר לקנות רק בארץ אם אתה טייס ו\או יש לך אישור! אה... אני שלחתי לארץ סקאנר... הגיע תוך שבוע בלי שום בעיה
Erez Savir פורסם ינואר 12, 2004 דיווח פורסם ינואר 12, 2004 אתה לא יכול לשלוח לארץ סקאנר כי יעצרו אותו במכס!הדרך היחידה שאפשר להביא לארץ סקאנר(כמו שאני הבאתי)זה שאתה חוזר מחו"ל ואם לא בודקים אותך אז זה הדרך להכנס לארץ!ואתה לא יכול לקנות בארץ כי אפשר לקנות רק בארץ אם אתה טייס ו\או יש לך אישור! אה... אני שלחתי לארץ סקאנר... הגיע תוך שבוע בלי שום בעיה אז יצאת במזל גדול שלא בדקו תחבילה!!ממש פוקסיונר!!זה ממש נדיר!
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם ינואר 12, 2004 דיווח פורסם ינואר 12, 2004 למה אתה חושב? הם בקושי פותחים חבילות, בטח שלא חבילות בגודל 30X20 סנטימטר. הם פותחים דברים שהם רואים שזה נראה כמו משהו שיכול להיות נניח מצלמת וידאו אבל במקום זה כתוב שזה קופסת נעליים... על שלי היה כתוב FM RADIO ואת המחיר של זה.. אין להם סיבה לפתוח כזה דבר -עריכה- בוא אני אספר לך עוד משהו... לפני משהו כמו 6-7 שנים דוד שלי היה בהודו. אני והוא תמיד היינו בונים ביחד כל מיני טילים מאולתרים ומפוצצים שטויות... לא משנה בקיצור הודו זה גן עדן לנפצים ודוד שלי החליט שאני חייב לראות את זה אז הוא לקח קופסה, מילא אותה בכל טוב (את רוב הדברים אני עכשיו עדיין שומר כי חושבים שזה פיגוע וזה מקפיץ תעיר :? ) ורשם בגדול על הקופסה FIREWORKS ושלח את זה באוניה תוך חודשים זה חיכה לי בדואר... אם את זה הם לא פתחו, אין לך מה לדאוג
e717 פורסם ינואר 13, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 13, 2004 אני שמח שאתם דנים על זה אבל עדיין אין לי את הכתובות אני צריך כתובות כי דוד שלי יש לו קשרים ואין לו בעיה הוא צריך רק אתרים אז בבקשה....
the pilot פורסם ינואר 15, 2004 דיווח פורסם ינואר 15, 2004 איתן...... חפש באתר הבית של icom מצטער שאין לי כרגע את הכתובת אבל היא קלה למציאה :oops:
yaniv פורסם ינואר 15, 2004 דיווח פורסם ינואר 15, 2004 ממש עכשיו ביטלתי קניה מחנות בשם AVSHOP. הסיבה לביטול הקניה היא מחיר משלוח גדול של כ-36 דולר, כאשר המוצר עצמו עולה 36 דולר. (זה הסקאנר שדיברנו עליו לא מזמן - שטוב גם בשביל מעצור לדלת). לינק: www.avshop.com. יש להם כמה דברים מעניינים אבל משלוח כמו שאמרתי זה 180 שקל בערך. אולי אני אלך על משהו יותר יקר ואז זה ישתלם לי. מחיר מקסימום זה 200$ בלי שיעשו לי בעיות במכס, נכון?
Shadi Abo Ahmad פורסם ינואר 15, 2004 דיווח פורסם ינואר 15, 2004 גם המחיר וגם המשלוח יקרים :? כמו שרבים מאיתנו עשו, קונים דרך אתר EBAY אצל מישהו שמסכים לשלוח לחו"ל . בסך הכל יוצא משהו בסביבות 50$ כל העסק עם המשלוח. המוצר חדש כמובן, מגיע במשלוח רגיל של שירות הדואר האמריקאי. לא משלמים על זה מכס ולא כלום ואף אחד לא שואל מה זה. ומנסיון שלי, חוץ מלהיות מעצור דלת ומקלט רדיו מצויינים, המכשיר הקטנצ'יק הזה מצליח לקלוט הרבה תדרים של תעופה. בשביל השקעה של כ 250 שקל, אני מאד מרוצה מהתוצאות
Shadi Abo Ahmad פורסם ינואר 16, 2004 דיווח פורסם ינואר 16, 2004 בבקשה (שרשור ארוך עם 33 שהיה כאן לא מזמן) http://simdata.sourceforge.net/vatil/bo ... .php?t=823 היום עם מזג האוויר היפה, שמעתי את הבאים (מהמרפסת): פלוטו, מגדל חיפה ופיקוח תל-אביב: פקח ומטוסים. תדר גישה בן-גוריון: רק מטוסים. פיקוח דמשק וניקוסיה שמעתי את המטוסים די ברור,את הפקחים פה ושם אבל חלש מאד.
×™×•× ×™ לומר פורסם ינואר 19, 2004 דיווח פורסם ינואר 19, 2004 אם אתה באזור המרכז ... אני מכיר מקום שמוכר סקאנרים...(200$ ). צור עימי קשר אם אתה מעוניין yonilum@012.net.il
yaniv פורסם פברואר 1, 2004 דיווח פורסם פברואר 1, 2004 חברים, לאחר תלאות רבות וחיפושים אין ספור, השגתי בשעה טובה ומוצלחת סקאנר מסוג maycom ar-108. ובקשר למכס - 66 שקלים דמי שחרור. את הפריט עצמו קניתי מאדם בבריטניה דרך אתר EBay. מחיר מכשיר: 46 ליש"ט דמי משלוח: 5 ליש"ט דמי טיפול בהעברת כספים:14$ (דרך חברת Western Union) דמי שחרור ממכס: 66 ש"ח דמי חנוכה: :-) סה"כ כ-550 ש"ח. בערך מחיר מכשיר חדש באנגליה. אני נמצא באשקלון אז לא קלטתי כלום מלבד מספר מלמולים לא ברורים מבקרת דרום. מחר אני אעלה על גג הביניין (12 קומות) ונקווה לטוב. סתם כי בא לי לספר...
Noam פורסם פברואר 1, 2004 דיווח פורסם פברואר 1, 2004 למעוניינים - אתר הבית של Icom America www.icomamerica.com הרבה מידע על סקנרים של החברה, אבל שימו לב שאצלם זה נקרא Recievers.
Itamar Koren פורסם פברואר 1, 2004 דיווח פורסם פברואר 1, 2004 גם לי יש אותו קניתי אותו בפריז זה מכשיר מעולה שגם קולט מאד רחוק פשוט נפלא נ.ב תתחדש ובהצלחה :wink:
e717 פורסם פברואר 2, 2004 מחבר דיווח פורסם פברואר 2, 2004 אני נמצא באשקלון אז לא קלטתי כלום מלבד מספר מלמולים לא ברורים מבקרת דרום גם אני גר באשקלון....אם אתה אומר שלא שומעים כלום ועוד מלמולים מבקרת דרום אז אולי עדיף שלא לקנות?!!
yaniv פורסם פברואר 2, 2004 דיווח פורסם פברואר 2, 2004 קבל תיקון איתן - הצלחתי לשמוע מטוסים מאיזור מצדה בגובה 6 פשוט צריך לשחק עם הרגישות של המכשיר. וכמובן בשעות היום התנועה רבה יותר אז קולטים את המטוסים הגבוהים יותר. וגם מטוסים ב"עם הרוח" בחצרים אני שומע. בקיצור, מומלץ. ועכשיו יש לי שאלה לכולם כמובן: תדר בקרת דרום הוא 120.9 ושם אני שומע את מטוסי אלעל, ארקיע וכו' אבל במפת נתיבי התובלה מפורסם תדר בקרת דרום "חגב" כ-124.5 ומשני 133.45. מה הסיבה? צבאית? ועוד שאלה: לפני כחודש נחת מסוק בל 427 (4x-jib) במגרש כדורגל באשקלון שהוביל את שר הביטחון. על איזה תדר הוא היה צריך לשדר? תודה וסליחה על הבורות.