עבור לתוכן
e717

סקאנר!

Recommended Posts

פורסם

אתה לא יכול לשלוח לארץ סקאנר כי יעצרו אותו במכס!הדרך היחידה שאפשר להביא לארץ סקאנר(כמו שאני הבאתי)זה שאתה חוזר מחו"ל ואם לא בודקים אותך אז זה הדרך להכנס לארץ!

ואתה לא יכול לקנות בארץ כי אפשר לקנות רק בארץ אם אתה טייס ו\או יש לך אישור!

פורסם
אתה לא יכול לשלוח לארץ סקאנר כי יעצרו אותו במכס!הדרך היחידה שאפשר להביא לארץ סקאנר(כמו שאני הבאתי)זה שאתה חוזר מחו"ל ואם לא בודקים אותך אז זה הדרך להכנס לארץ!

אה... אני שלחתי לארץ סקאנר... הגיע תוך שבוע בלי שום בעיה

פורסם

אה... אני שלחתי לארץ סקאנר... הגיע תוך שבוע בלי שום בעיה

אז יצאת במזל גדול שלא בדקו תחבילה!!ממש פוקסיונר!!זה ממש נדיר!

פורסם

למה אתה חושב? הם בקושי פותחים חבילות, בטח שלא חבילות בגודל 30X20 סנטימטר. הם פותחים דברים שהם רואים שזה נראה כמו משהו שיכול להיות נניח מצלמת וידאו אבל במקום זה כתוב שזה קופסת נעליים...

על שלי היה כתוב FM RADIO ואת המחיר של זה.. אין להם סיבה לפתוח כזה דבר

-עריכה- בוא אני אספר לך עוד משהו... לפני משהו כמו 6-7 שנים דוד שלי היה בהודו. אני והוא תמיד היינו בונים ביחד כל מיני טילים מאולתרים ומפוצצים שטויות... לא משנה בקיצור הודו זה גן עדן לנפצים ודוד שלי החליט שאני חייב לראות את זה אז הוא לקח קופסה, מילא אותה בכל טוב (את רוב הדברים אני עכשיו עדיין שומר כי חושבים שזה פיגוע וזה מקפיץ תעיר :? ) ורשם בגדול על הקופסה

FIREWORKS

ושלח את זה באוניה

תוך חודשים זה חיכה לי בדואר...

אם את זה הם לא פתחו, אין לך מה לדאוג

פורסם

ממש עכשיו ביטלתי קניה מחנות בשם AVSHOP. הסיבה לביטול הקניה היא מחיר משלוח גדול של כ-36 דולר, כאשר המוצר עצמו עולה 36 דולר. (זה הסקאנר שדיברנו עליו לא מזמן - שטוב גם בשביל מעצור לדלת). לינק: www.avshop.com.

יש להם כמה דברים מעניינים אבל משלוח כמו שאמרתי זה 180 שקל בערך.

אולי אני אלך על משהו יותר יקר ואז זה ישתלם לי. מחיר מקסימום זה 200$ בלי שיעשו לי בעיות במכס, נכון?

פורסם

גם המחיר וגם המשלוח יקרים :?

כמו שרבים מאיתנו עשו, קונים דרך אתר EBAY אצל מישהו שמסכים לשלוח לחו"ל . בסך הכל יוצא משהו בסביבות 50$ כל העסק עם המשלוח.

המוצר חדש כמובן, מגיע במשלוח רגיל של שירות הדואר האמריקאי. לא משלמים על זה מכס ולא כלום ואף אחד לא שואל מה זה.

ומנסיון שלי, חוץ מלהיות מעצור דלת ומקלט רדיו מצויינים, המכשיר הקטנצ'יק הזה מצליח לקלוט הרבה תדרים של תעופה.

בשביל השקעה של כ 250 שקל, אני מאד מרוצה מהתוצאות 8)

פורסם

בבקשה (שרשור ארוך עם 33 שהיה כאן לא מזמן)

http://simdata.sourceforge.net/vatil/bo ... .php?t=823

היום עם מזג האוויר היפה, שמעתי את הבאים (מהמרפסת):

פלוטו, מגדל חיפה ופיקוח תל-אביב: פקח ומטוסים.

תדר גישה בן-גוריון: רק מטוסים.

פיקוח דמשק וניקוסיה :) שמעתי את המטוסים די ברור,את הפקחים פה ושם אבל חלש מאד.

פורסם

חברים, לאחר תלאות רבות וחיפושים אין ספור, השגתי בשעה טובה ומוצלחת סקאנר מסוג maycom ar-108. ובקשר למכס - 66 שקלים דמי שחרור. את הפריט עצמו קניתי מאדם בבריטניה דרך אתר EBay.

מחיר מכשיר: 46 ליש"ט

דמי משלוח: 5 ליש"ט

דמי טיפול בהעברת כספים:14$ (דרך חברת Western Union)

דמי שחרור ממכס: 66 ש"ח

דמי חנוכה: :-)

סה"כ כ-550 ש"ח. בערך מחיר מכשיר חדש באנגליה. אני נמצא באשקלון אז לא קלטתי כלום

מלבד מספר מלמולים לא ברורים מבקרת דרום. מחר אני אעלה על גג הביניין (12 קומות) ונקווה לטוב.

סתם כי בא לי לספר...

פורסם
אני נמצא באשקלון אז לא קלטתי כלום

מלבד מספר מלמולים לא ברורים מבקרת דרום

גם אני גר באשקלון....אם אתה אומר שלא שומעים כלום ועוד מלמולים מבקרת דרום אז אולי עדיף שלא לקנות?!!

פורסם

קבל תיקון איתן - הצלחתי לשמוע מטוסים מאיזור מצדה בגובה 6 פשוט צריך לשחק עם הרגישות של המכשיר. וכמובן בשעות היום התנועה רבה יותר אז קולטים את המטוסים הגבוהים יותר.

וגם מטוסים ב"עם הרוח" בחצרים אני שומע. בקיצור, מומלץ.

ועכשיו יש לי שאלה לכולם כמובן:

תדר בקרת דרום הוא 120.9 ושם אני שומע את מטוסי אלעל, ארקיע וכו' אבל

במפת נתיבי התובלה מפורסם תדר בקרת דרום "חגב" כ-124.5 ומשני 133.45. מה הסיבה?

צבאית?

ועוד שאלה: לפני כחודש נחת מסוק בל 427 (4x-jib) במגרש כדורגל באשקלון שהוביל את שר הביטחון. על איזה תדר הוא היה צריך לשדר? תודה וסליחה על הבורות.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...