Yarden Ben-Dor פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 באמת קשה לי להחליט.. אבל תראו את זה.. אני אפילו לדבר כזה גרוע לא ציפיתי! אני מדבר על הPSS777.. הם עומדים לשחרר אותו בסוף החודש.. אבל הקטע הוא.. שכן ציפיתי למשהו גרוע אבל לא כמו זה :shock: בדיחה.. פשוט בדיחה מה שהם משחררים.. לכו ללינק כדי לראות http://www.avsim.com/pages/1005/frontpa ... ix_777.htm
ha5mvo פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 A joke in terms of? eye candy? system simulation? price? don't know anything about this particular model, but a lot will depend on the asking price.
Yarden Ben-Dor פורסם אוקטובר 8, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 המטוס הזה לא שווה אפילו שקל... נראה.. ואז הבדיחה תהיה יותר מצחיקה
Shtoza פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 סליחה על הבורות אבל לא הבנתי מה הבעיה :oops:
Yahav Barzilay פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 בהתחלה חשבתי שזה A380, שמשות הקוקפיט כ"כ קטנות ביחס לאף.. באמת אם לא היית אומר שזה 777 לא הייתי מזהה :roll: מה שכן... מה בדבר הפאנל שהם מציגים? אף פעם לא הייתי בטריפל 7 ואני גם לא ממש מכיר את הפאנל שלו, אבל איך מה שהם מציגים שם? :?
Itai Ganor פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 זה היה די צפוי כאילו רובינו יודעים שהמוצרים של PSS לא משהו, ובכלל התמונות מראות שזה מטוס חובבני למדי אי אפשר להשוות אותו לLDS ולPMDG וכו', נקווה שווילקו(WILCO) יצילו אותנו עם ה777 שלהם.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 אני טסתי על ה PSS 777 ל FS2002 וממש נהנתי, לא אתנגד לטוס גם על זה...
אורח פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 אבל זה בקריטריון הכי פחותחשוב כשאתם באים לשפוט מטוס. חוץ מזה, 777 באמת נראה זוועה, והוא נראה כך... מה שכן, הם יכולו להשקיע ולפחות לקחת תמונות עם AA...
Yahav Barzilay פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 אין מה להתבאס מעכשיו... אם התכונות והפאנל הם בסדר.. אז את המודל החיצוני אפשר תמיד להחליף... זו באמת לא הבעיה..
Erez Savir פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 הפאנל נראה כמו הפאנל הישן רק התאימו אותו ל2004.. מאד מאכזב...
Itai Ganor פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 777 של DHL :? זו הרמה, איכשהו נסתדר עם המודל החביב של MEJET..מעניין אם יש FMC שם :|
Yarden Ben-Dor פורסם אוקטובר 8, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 אבל זה בקריטריון הכי פחותחשוב כשאתם באים לשפוט מטוס.חוץ מזה, 777 באמת נראה זוועה, והוא נראה כך... מה שכן, הם יכולו להשקיע ולפחות לקחת תמונות עם AA... עזוב.. לזעתי זה בושה מצידם להוציא דבר כזה.. אם הם מוציאים משהו שיעשו אותו עד הסוף.. עדיף לי לטוס עם מודל של AI במקום זה.. הפאנל גם נראה בדיחה לא קטנה... אנחנו התרגלנו היום לסטנדרטים הרבה יותר גבוהים.. אני אפילו לא יטרח לחשוב לקנות אותו אפילו..
Boeing744 פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 אני מאוד אוהב את הירידות של כולם פה, בייחוד לאור העובדה שכל אלה שיורדים על PSS ילכו להוריד מהאתר שלהם את הפאנל אחרי שהוא יצא. הקוקפיט נראה לא רע בכלל :!: :!: :!: :!: :!: אני מציע שכל ה"יורדים" יתחילו לבנות פאנל מקצועי יותר בחינם, ואז נדבר. לילה ושבוע טוב
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 האמת אני גם לא מבין למה כולם מבזים את PSS. אמנם היא לא עומדת בסטנדרטים של שאר החברות, אבל אני בטוח כמו יניב שמיד אחרי יציאתו הסרבאינפו יתמלא ב-777, גם אם הוא לא לטעמם, כי בינתיים יחסית לשאר המודלים והפאנלים הוא הכי טוב.
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 אני בדעה של אורן, ביג דיל אז המודל החיצוני לא כולל כל נאד של המטוס. העיקר שיהיה פאנל טוב. לוקחים קצת מפה קצת מMELJET ויש לנו אחלה מטוס. אישית מבחינתי שהחברות PAYWARE יחסכו בזמן העבודה שלהם על מודלים חיצוניים ויעשו פאנלים בלבד. נקבל גם מוצר יותר זול ונוכל להשתמש באיזה מודל שנחפוץ בו ולא חסרים מודלים טובים. המודל של MELJET אגב הוא אחד המודלים היותר מפורטים שקיימים והוא בחיני חינם http://www.meljet.com/flightsim/Boeing7 ... nshots.htm
Yarden Ben-Dor פורסם אוקטובר 8, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 אני בדעה של אורן, ביג דיל אז המודל החיצוני לא כולל כל נאד של המטוס. העיקר שיהיה פאנל טוב. לוקחים קצת מפה קצת מMELJET ויש לנו אחלה מטוס.אישית מבחינתי שהחברות PAYWARE יחסכו בזמן העבודה שלהם על מודלים חיצוניים ויעשו פאנלים בלבד. נקבל גם מוצר יותר זול ונוכל להשתמש באיזה מודל שנחפוץ בו ולא חסרים מודלים טובים. המודל של MELJET אגב הוא אחד המודלים היותר מפורטים שקיימים והוא בחיני חינם http://www.meljet.com/flightsim/Boeing7 ... nshots.htm למרות שאני מבין אותך אני נוטה לחלוק איתך קלות.. לדעתי אנחנו א' לא צריכים להתפשר על סטנדרטים.. אני אישית עם סטנדרטים די גבוהים כמו שאתם יכולים לראות ולא מסוגל להטיס מטוס כזה מבחינה מוסרית :mrgreen: שנית.. אני אומר- שיש חברה, שעשתה מטוסים אפשר להגיד בסדר.. קונקורד חמוד לאללה, אוטובוסים נחמדים.. וכמובן המוניטין הטוב שהיה להם בימי הFS2000 שיצרו כזה דבר? מבחינתי זה לא בושה לי אלא להם.. זה מראה לי כמה לדעתי כמה שזמנם עבר.. כמובן שכל אחד והסטנדרטים שלו.. המודל של מלג'ט לא הכי הכי.. אבל כמובן פי כמה וכמה טוב יותר על המודל של PSS.. ואני מקווה שבאמת המתחרים שלהם יוציאו משהו שווה גם לקנות וגם לטיסה!
אורח פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 למרות שאני מבין אותך אני נוטה לחלוק איתך קלות.. לדעתי אנחנו א' לא צריכים להתפשר על סטנדרטים.. אני אישית עם סטנדרטים די גבוהים כמו שאתם יכולים לראות ולא מסוגל להטיס מטוס כזה מבחינה מוסרית ירדן, לאנשים שקנו את ה-PMDG744 ב-55$ אין כל זכות לטעון לגבי יכולת מוסרית להטיס מטוס כזה או אחר. :mrgreen: אני לא יודע כמה זה עולה, למען האמת, בתמונות שהם שמו אתה לא באמת רואה איך זה נראה, התמונות האלה פשוט גרועות (אין AA, הזויות גרועות). עד כמה שאני יכול לשפוט זה בהחלט נראה כמו 777, ובכל מקרה תמיד אפשר לשדך את הפאנל ל-MELJET. אתה שוכח שאת PIC האגדי תמיד הטסנו עם POSKY כי המודל החיצוני שלו היה גרוע ביותר, וגם האוטובוסים של PSS פורחים ב-FS9 רק על מודלים של IFDG. אני מאמין שזה יהיה מוצר סביר, מה שכמובן לא מבטיח שהם יראו ממני אגורה.
Barak פורסם אוקטובר 8, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2005 אני טסתי על ה PSS 777 ל FS2002 וממש נהנתי, לא אתנגד לטוס גם על זה... מתי זה קרה בפעם האחרונה אה איציק ?!?!?!?
BAW339 פורסם אוקטובר 9, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2005 What an excellent discussion here Anyone try it out? Pilot it on his PC? I don't think so. Because now it is PREVIEW of not even beta, but alfa. The aircraft is still in alfa stage of development according to PSS press-release. It is supposed to enter beta stage soon. So, what we are discussing here? Something that not exist. It can be good or bad aircraft. But opinions are pointless as long as you haven't actually flew it on your PC. Besides... Airbuses of PSS is excellent in point of panel systems development and take no heavy frame rate impact as Level-D or PMDG does. On point of Airbus cockpit systems simulation PSS done excellent job. Visual model and FDE can allways be changed to alternatives.
ha5mvo פורסם אוקטובר 9, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2005 BAW339 Your point is absolutely valid, though those of us that had been around long enough knoww PPS, thir track record and the niche they are trying to cover. I just wonder why they have chosen such low quality pics for the preview. I'm sure the problem is with the photos and not the model itself Personaly, the PSS 777 will have to have something realy extraordinary for me to purchase (which I doubt). not because its so bad, but simply 'cause having the 737, 767& 744 - I don't see the additive value of a 777 //Michael
matan פורסם אוקטובר 9, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2005 אני מסכים עם אלכס.מישהו ניסה לטוס במודל החיצוני?אז מה אם הוא מכוער ולא נראה ריאליסטי?מישהו טס בו וניסה את הFDE?ממש לא.אולי אתם צודקים שלא תקנו אותו בגלל מודל גרוע.אני אישית חושב שהפאנל שלו נראה בסדר גמור ואפילו מצויין,ולי אישית זה מספיק.כמו שאורן אמר,תמיד נוכל לשלב אותו עם MELJET/POSKY.וגם אל תשכחו מה שאורן עוד אמר,בPIC טסנו תמיד עם המודל של הפוסקי ונהננו מכל רגע.לכן אני חושב שפשוט צריך לחכות.יבואו חלק שיגידו שהם לא משלמים בשביל לנסות מודל שנראה חיצונית גרוע ומכוער.אני חושב שפאנל טוב ואיכותי זה מספיק.