עבור לתוכן
Yarden Ben-Dor

בדיחה טובה? או עוד מטוס גרוע? אתם תחליטו!

Recommended Posts

פורסם

אי אפשר להגיד שלא נקנה כי זה כנראה הדבר שהכי קרוב ל777 אבל עדיין זו בדיחה כי עם כל הכבוד לי נראה יותר מסובך לארגן פאנל שיעבוד כמה שיותר קרוב לריאליסטי מאשר לייצר מודל חיצוני ולכן זו בדיחה.

פורסם

הנקודה הקטנה היא שהתמונות עד כמה שידוע לי לא אלפא בכלל... כי על פי הכתוב שם ובאבסים ה-%#@#$#@$ הזה (סליחה.. הייתי חייב לצנזר :lol:) אמור לצאת בסוף החודש.. אז אם זה היה אלפא הייתי מבין... למרות שגם לאלפא זה מוזר.. ביננו ה777 שלהם לFS2000 היה יותר טוב מהPREVIEW שהם נתנו עכשיו... נראה כמה בושות הם יעשו לעצמם שהם ישחררו את זה :mrgreen:

פורסם

שלום לכם

האם מישהו מכם מכיר מוצר קיים של סימולטור 777 שעובד מבחינת התפעול כמו המטוס?

פחות מעניין אותי נושא הגראפיקה החיצונית, אבל תפעול האוטומציה והתצוגות חשובים לי מאד. כמו כן רצוי תפעול מערכות הדלק, חשמל וכדומה.

אשמח אם מי שיש לו ידע על זה יתן לי הערכה של איכות המוצר

תודה

פורסם

אלון,

בשלב זה לא קיים מוצר ברמה דומה ל-PMDG/LDS עבוד FS2004.

התקווה היתה שה-PSS777 הזה יהיה כזה. ייתכן שהוא באמת יהיה, אני לא שותף לביקורות שנשמעות כאן לפני שראיתי את המוצר.

ייתכן שהוא יהיה מוצר טוב. ייתכן שלא...

נדע בתוך כחודש ימים.

פורסם

אכן ככה אורן.. הסיבה לדעתי לביקורות האלה וגם לשירשור הזה שפתחתי על הPSS777 היא בגלל נושא וסיבה אחת.. זה מטוס שימושי לנו הישראלים! כמו הLDS והPMDG ואפילו הFLIGHT1 ATR..אם המטוס הזה לא היה "נוגע אל הלב" כמו אצלנו לא הייתי חושב להוסיף שירשור כזה בכלל.. טוב.. נראה למה האיכפתיות שלנו ל777 תוביל :D

פורסם
אכן ככה אורן.. הסיבה לדעתי לביקורות האלה וגם לשירשור הזה שפתחתי על הPSS777 היא בגלל נושא וסיבה אחת.. זה מטוס שימושי לנו הישראלים! כמו הLDS והPMDG ואפילו הFLIGHT1 ATR..אם המטוס הזה לא היה "נוגע אל הלב" כמו אצלנו לא הייתי חושב להוסיף שירשור כזה בכלל.. טוב.. נראה למה האיכפתיות שלנו ל777 תוביל :D

אני רואה.... צביעה מחודשת של י' לMELJET ומרג' של מתן ניומרק! :mrgreen:

פורסם

ברק, זה היה בין שכיפול ללונדון ב STACO, בזמן ההיתי ההיתי צעיר ופרוע בשמיים :lol:

לי אישית ממש לא איכפת איך ניראה המטוס, הרבה יותר מעניין הפנאל וכל המערכות במיוחד בפיינל 12 עם שלושה ירוקים למטה, ב 2002 מאוד נהנתי להטיס אותו, ואני מקווה שבקרוב אני יחזור לכשירות מבצעית... 8)

פורסם

שלום לכולם

אני בטה טסטר של PSS 777 , ואתם לא נראה לי כל כך מבינים על מה אתם מדברים

בלי לפגוע באף אחד..

קודם כל המודל לא נראה כזה גרוע זה דבר ראשון

המודל הוא רק גרסת אלפה מוקדמת.. לדעתי זה היה צעד טפשי מבחינת PSS לפרסם בשלב כזה מוקדם הודעה בפומבי מאשר להשאיר את זה כחלק רגיל מהפורום שלהם למי שממש מתעניןי בפרוייקט

הפרוייקט עובר המון שיפורים , והפאנל לידיעתם ממש ממש טוב , והוא בכלל לא קרוב אפילו לפאנל שהיה ב2002 , הוא חדש לגמרי , כולל ה BITMAP הראשית שהיא גם חדשה לגמרי , הכל חדש.. המודל גם חדש לגמרי..

המודל אכן נראה כרגע די זוועה אבל שוב פעם מדובר ב ALPHA עדיין , איאפשר לשפוט עדיין

חוץ מזה ההערות שלי בפורום של הבטה טסטרים די הורגות אותם :) אז אל תדאגו בוא נקווה שהם יקשיבו לי ויהיה בסדר :)

לגבי האנשים שמעוניינים באיחוד הפאנל עם מטוס אחר , זה לא כל כך חכם . במטוסים קנויים ישנים יותר כגון ה PSS הדור הישן ו PIC היה עוד אפשרי.. אבל במטוסים החדישים כמו ה PMDG וה PSS לא ממש שווה לעשות זאת , כי הפאנל קשור מאוד למודל בהמון מקרים

ולכן הכי טוב לשמור על המודל האורגינלי כדי לקבל תוצאות והנאה מקסימלית מהמטוס , ולכן מאוד חשוב שהמודל יהיה מצויין כמו הפאנל בדיוק.. בפאנל חסרים כמה אופציות שאני הערתי להם עליהם ,אבל בכלליות הרמה בכלל לא מזכירה את הדגם הקודם שלהם.

אז לכל הספקנים , אני לא יודע איך הגעתם לרמת שיפוט כזאת רק לפי תמונות.. , הפאנל מצויין מבחינת האופציות וגם נראה שונה מ 2002 לגמרי. אז תתאזרו בסבלנות עד למוצר המוגמר ואז תירו חופשי ..

חג שמח לכולם

איתמר

פורסם

בוקר טוב איתמר

תודה על העדכון.

אם תוכל תכניס להם שם שאלה לגבי חיבור חומרות חיצוניות ואפשרות של SDK בדומה ל LDS.

תודה,

רן.

פורסם

כבר העירו להם על כך שחסר ה 200ER שהוא הנפוץ יותר בחבורה הזאת.

טוב תמיד יש את ה MELJET :wink:

פורסם

שלום וכבר עכשיו 15:30

:)

לא נראה לי שהם מקשיבים כל כך , הם די רבו איתי על כל ההערות שלי כי יש לי המון הערות

כנראה התרגלתי למצע של החברות האחרות

פעם היינו מתגאים אם היינו טסים עם PSS . אבל היום זה כבר זבלה

והם חייבים להעלות את הרמה.

תשמע, הרמה עלתה בהרבה בתור אחד שסחב הרבה שעות על הג'מבו של PSS , טסתי איתו בערך 1000 שעות או קצת פחות , ואני אומר לכם יש שיפור משמעותי בתוכנה שלהם .. והיא גם לא הכי כבדה בעולם..

אני מקווה מאוד שהם ימשיכו לשפר , בינתיים איך שאומרים

so far so good :P

הדינמיקת טיסה קצת מפשלת בנחיתה , והזויית עין לא משהו כי הגישה נעשית בזווית של בערך 15 מעלות עלרוד שזה דפוק, והם חייבים לתקן את זה.

הם לא בדיוק מקשיבים בקטע של ה 200ER וה 200 הרגילים

הם רצים לעשות דגם שבקושי קנו ועוד לא סיים את תוכנית האישורים של ה FAA , אז לא יודע מה מניע אותם לעשות את זה...

אני יעיר בהחלט על הSDK למרות שלפני כמה ימים נראה לי שעצבנתי אותם קצת עם הערות על המודל שדומה למטוס דיפולט של הסימולטור , רק עם צבע אחר ..

יום טוב וחג שמח !

פורסם

לא תאמינו אבל הם רוצים שנשלם על חבילה 816 שקל על חבילה שלמה של מטוסים, כמובן שאפשר לקנות מטוסים יחדים אבל זה מוגזם ועוד זה במטבע שטרלינג!!! :?

All three Aircraft Variants (House Livery) £45 SAVES £15 !

ALL (18) 777200LR liveries £50

All (9) 777200LRF Liveries £25

All (17) 777300ER liveries £50

ALL B777 Liveries £100

(קרדיט לארז.ס) לאתר: http://www.phoenix-simulation.co.uk/

פורסם
לא תאמינו אבל הם רוצים שנשלם על חבילה 816 שקל על חבילה שלמה של מטוסים, כמובן שאפשר לקנות מטוסים יחדים אבל זה מוגזם ועוד זה במטבע שטרלינג!!! :?

All three Aircraft Variants (House Livery) £45 SAVES £15 !

ALL (18) 777200LR liveries £50

All (9) 777200LRF Liveries £25

All (17) 777300ER liveries £50

ALL B777 Liveries £100

(קרדיט לארז.ס) לאתר: http://www.phoenix-simulation.co.uk/

:crazyeyes: :crazyeyes: :crazyeyes: :shocked!: :shocked!: :shocked!: :| :| :| :| :| :| :|

פורסם

אני לפחות התבלבלתי..........

מסתבר שגם WILCO PUB שזכורים לטובה מה PIC767, A320PIC AIRPORT2000 ועוד, מוציאים גם 777PIC.

אם זה יהיה ברמה של ה 767? אני בספק, אבל אני יכול לנחש שזה יהיה טוב יותר מהגירסא של PSS.

http://www.wilcopub.com/index.cfm?fuseaction=prod_777

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...