hagay פורסם ינואר 12, 2004 דיווח פורסם ינואר 12, 2004 האם יש מדריך מסודר ומפורט מה צריך ומתי צריך לשדר כשאין פיקוח ואנחנו על UNICOM
Oren Geva פורסם ינואר 12, 2004 דיווח פורסם ינואר 12, 2004 לא צריך מדריך מפורט. אתה מניע ודוחף? LLBG TRAFFIC, CESSNA 4X-CCD IS STARTING AND PUSHING G2, then taxi to rwy 26. אתה ממריא? LLBG Traffic, Cessna 4X-CCD taking off rwy 26 heading north. אתה מתקרב לנחיתה - אתה קורא לתנועה בשדה בו אתה עומד לנחות ומודיע מאיפה אתה בא ומה אתה מתכוון לעשות. זה הכל.
hagay פורסם ינואר 13, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 13, 2004 וכל הדרך שותק אין צורך לדווח בגבהים מסוימים עד לגובה המירבי אלה רק אם יש מטוס לידך, ואפרופו בPDMG יש כען ראדר שרואה מטוסים לידך?
Shadi Abo Ahmad פורסם ינואר 13, 2004 דיווח פורסם ינואר 13, 2004 אני מסתכל ב TCAS ובסרבאינפו במהלך הטיסה. אם יש תנועה מסביבי אני מדווח ב UNICOM ואם לא אז ממשיך לטוס בשקט...
Avi Dudai פורסם ינואר 13, 2004 דיווח פורסם ינואר 13, 2004 היי, באיזה מטוס יש לך (TCAS? (Traffic Alert תודה אבי
Shadi Abo Ahmad פורסם ינואר 13, 2004 דיווח פורסם ינואר 13, 2004 בתוך הסקואקבוקס פשוט מאד, אבל בהחלט מספיק לעניין הזה..
Shadi Abo Ahmad פורסם ינואר 13, 2004 דיווח פורסם ינואר 13, 2004 בחלון SB משמאל , יש לך 2 כפתורים: F - פותח את ה FMS הפנימי E - פותח את חלון ה TCAS חלון ה TACS מכיל מידע על הרוח (למעלה משמאל) וגם על המהירות שלך (למטה משמאל) ותוכל לעשות זום פנימה והחוצה בעזרת לחצנים העכבר.
אורח פורסם ינואר 14, 2004 דיווח פורסם ינואר 14, 2004 מצטרף לווווווואייייי לא ידעתי את זה המון תודה שאדי. רן.
Almog Atar פורסם ינואר 14, 2004 דיווח פורסם ינואר 14, 2004 גם אני משתמש בזה....... בPSS שאני פותח את הMULTIPLYER בFSACARS זה עושה לי גם במטוס
hagay פורסם ינואר 14, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 14, 2004 יש משהו דומה גם באוף ליין. יש לי את הPMDG, שם יש את זה? :?:
ha5mvo פורסם ינואר 14, 2004 דיווח פורסם ינואר 14, 2004 Hagay No you won't find TCAS in this version of the PMDG 737, they are saving it for the 800/900 release. You can find though a TCAS gauge (actually there is more than one) if you search AVSIM library. If you followed my recomendation for the freeware DC9 by Stellan Hilmerby, you'll find a TCAS gouge there You can also find a nice gauge in Eric Marcianos panel for the F16. It has the appearence or a "radar" and beside showing the aircraft around you it also provides some other info Hope that helped Ha5
hagay פורסם ינואר 15, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 15, 2004 מצאתי את הקובץ הזה ILH_TCAS.gau שטלתי אותו בתוך סיפריית C:\Program Files\Microsoft Games\Flight Simulator 9\Gauges עכשיו איך אני בודק אם זה מה שצריך, כלומר זה אמור לעבוד גם בקרקע או רק שבאויר אמורים לראות תנועה ולאיזה מרחק. כל זה בהנחה שהבנתי נכות את מה שכתבת (אני לא חזק באנגלית)
ha5mvo פורסם ינואר 15, 2004 דיווח פורסם ינואר 15, 2004 Yes, that's the gauge. It also has another part called: ILH_TCAS!Transponder This is the part that operates the TCAS screen. Note that you'll need to use both right and left mouse buttons to move the switches clockwise or counterclockwise. These switches will allow you to change the radius of coverage, RA, TA modes among other If you were refering to grounf traffic, then the answer is no. The TCAS will only show you traffic in the air. Hope that was of any help. Again, if you want to see it implemented , try the DC9 I mentioned before It's a lovely panel paired with an excellent flight dynamics file