עבור לתוכן
Ilan Jonas

סנרי לנבטים

Recommended Posts

פורסם

בעיה?..

יש פה ושם תמונות לווין, תמונות מהקרקע וכו'..

אני אישית בניתי סינרים גם מדויקים של רמ"ד, תל-נוף חצרים ורמון אבל מעדיף לא לפרסם. :)

פורסם

סינארי טוב מאוד. לא מדוייק לגמרי (וטוב שכך 8) ) אבל סוף סוף גם נבטים על המפה.

האמת שתיכננתי להכין סינארי לנבטים ברגע שיתפנה לי זמן ללמידת תורת הGMAX וכל שאר ירקות...

בינתיים אני יכול למשוך עוד :P

אילן, לגבי בניית סינארים צבאיים - יש הגדרה מדויקת לנושא הצנזורה/ צמצום בפרטים הוא שזה פרוץ? אני משער שבשאר המדינות לנושא זה לא מיוחסת חשיבות רבה אבל אנחנו בישראל....

גמר חתימה טובה!

אריק

פורסם

אם אתה שואל על כללים של ואטסים, אז אין. רק כללים של בטחון שדה והצנזורה הישראלית המפורסמת - בשביל זה טוב שיש חברה בחו"ל שיעשו לנו שדות צבאיים...

פורסם

אם עיתון בחו"ל מפרסם סתם לדוגמא: שמות ותמונות של אנשי מוסד, כלים ומקומות צבאיים סודיים של מדינה אחרת זה אומר שמשפטית אתה לא יכול לתבוע אותו בגלל שזה לא עיתון ששייך לארץ שבה הוא פגע? לדעתי אפשר...אבל אתה אילן עו"ד, התשובה מעניינת אותי מאוד ואשמח אם תכתוב מה באמת עושים משפטית במקרה כזה.

הסינרי לא ממש מעניין אותי אבל חיפוש קצר מראה שהבחור שיצר את זה אוהב לעשות קבצי AFCAD למקומות מאוד לא גדולים ורציניים שאני לא יודע אם מישהו בכלל טס אליהם.

מהתמונות שהוא צירף לסינרי זה נראה תמים למדי ולא נראה שעבר על איזה עבירת בטחון שדה ישראלית וחשף סודות כלשהם.

פורסם
סינארי טוב מאוד. לא מדוייק לגמרי (וטוב שכך 8) ) אבל סוף סוף גם נבטים על המפה.

האמת שתיכננתי להכין סינארי לנבטים ברגע שיתפנה לי זמן ללמידת תורת הGMAX וכל שאר ירקות...

בינתיים אני יכול למשוך עוד :P

אילן, לגבי בניית סינארים צבאיים - יש הגדרה מדויקת לנושא הצנזורה/ צמצום בפרטים הוא שזה פרוץ? אני משער שבשאר המדינות לנושא זה לא מיוחסת חשיבות רבה אבל אנחנו בישראל....

גמר חתימה טובה!

אריק

אריק,

יש סינרי לנבטים, של עידו רוזנטל. לטעמי נראה יותר טוב אם כי שניהם לא מדוייקים בהשוואה למציאות. אצל עידו יש קצת עצים, מגרשי מכוניות והכי חשוב בנין שמזכיר שק"ם :)

http://library.avsim.net/search.php?SearchTerm=nevatim+Scenery&CatID=root&Go=Search

פורסם
אם עיתון בחו"ל מפרסם סתם לדוגמא: שמות ותמונות של אנשי מוסד, כלים ומקומות צבאיים סודיים של מדינה אחרת זה אומר שמשפטית אתה לא יכול לתבוע אותו בגלל שזה לא עיתון ששייך לארץ שבה הוא פגע? לדעתי אפשר...אבל אתה אילן עו"ד, התשובה מעניינת אותי מאוד ואשמח אם תכתוב מה באמת עושים משפטית במקרה כזה.

הסינרי לא ממש מעניין אותי אבל חיפוש קצר מראה שהבחור שיצר את זה אוהב לעשות קבצי AFCAD למקומות מאוד לא גדולים ורציניים שאני לא יודע אם מישהו בכלל טס אליהם.

מהתמונות שהוא צירף לסינרי זה נראה תמים למדי ולא נראה שעבר על איזה עבירת בטחון שדה ישראלית וחשף סודות כלשהם.

אני אענה, אם כי על רגל אחת...

חוק הוא יצור טריטוריאלי באופן עקרוני, למעט חריגים. מה זאת אומרת? זה אומר שהחוק הישראלי לא חל עליך אם אתה לא בישראל. מובן שאם בחור אנגלי פורץ לדירה בלונדון, הפרקליטות לא תוכל להגיש נגדו כתב אישום בישראל, כי אין לה סמכות טריטוריאלית ומשום שהוא עבר על החוק הבריטי ולא הישראלי. כך בדיוק לעניין בטחון שדה וצנזורה: אלו חוקים ישראלים שחלים על ישראלים: ואני אומר הפעם על ישראלים ולא על בתוך ישראל, משום שדווקא לחוקים האלה יש תחולה אקס-טריטוריאלית מסויימת: אם עיתונאי ישראלי יפרסם בחו"ל ידיעה אסורה, הוא עדיין עשוי לעמוד לדין (כנ"ל, אם אתה תפרסם סנרי סודי בAVSIM...).

ולכמה חריגים מעניינים:

1. ישראל רואה עצמה כבית לכל העם היהודי, ולכן עבירה כנגד יהודי בחו"ל עדיין שפיטה לעיתים בישראל. כך גם עבירה של ישראלי בחו"ל, כל עוד היא נחשבת עבירה גם לפי חוקי מדינת ישראל ובכפוף לדיני ההסגרה מול אותה מדינה בה בוצעה העבירה.

2. החוק לעשיית דין בנאצים ועוזריהם: חוק זה משנות החמישים המיועד לשפיטת הנאצים הוא חוק מיוחד משני היבטים: ראשית, הוא חוק רטרואקטיבי - כלומר הוא חוק שחוקק לאחר ביצוע העבירות וזה בניגוד לכלל שיש להזהיר לפני ביצוע עבירות ("אין עונשין אלא אם מזהירין"). שנית, החוק הוא אקס טריטוריאלי וחל מבחינתנו בכל העולם - ראה משפט אייכמן: חטיפתו בארגנטינה, העמדתו לדין עד להוצאתו להורג.

3. המשפט הבינלאומי - משפט העמים: אני מציין את הנושא הזה בגלל הטרנד המטופש באירופה לשפוט "פושעי מלחמה" על פי בקשות אישיות - ואני מדגיש אישיות, כולל מארגוני טרור או סתם על רקע נקמנות אישית. אני מרגיש חופשי לתקוף את הנוהג המטופש הזה שהתפרסם בבלגיה ולאחרונה באנגליה (עם האלוף במיל' דורון אלמוג) דווקא משום היותי פעיל זכויות אדם ואזרח, משום שהקשקוש הזה מוציא שם רע למלחמה למען זכויות האדם. זוהי בדיוק הדוגמא מדוע החוק צריך להיות טריטוריאלי - כשם שזה נראה מגוחך לחלוטין כשדורון אלמוג צריך להימלט מאנגליה, כך גם אין לצפות שעיתונאי זר (או בונה סנרי זר...) יצטרך להימלט מישראל בגלל שעבר על חוק שאינו מכיר ושאין לו יד ורגל בו (הוא הרי לא בוחר לכנסת ישראל ואין לו השפעה על תהליך החקיקה כאן).

כשהעולם צריך להגיב לפשעים בינלאומיים, הוא יעשה את זה כמו בנירנברג, כמו בבית הדין בהאג וכו'. לא כיוזמה של מדינות מבריקות כמו בלגיה, ולא כמלחמת תעמולה ילדותית כמו בבריטניה.

טוב מספיק לעכשיו :)

פורסם

תודה על הפירוט אילן.

אבי, אני מכיר את הסינארי של עידו. הסינארי מאוד יפה ויזואלית אך לא דומה כל כך למציאות.

כלומר תצורת המסלולים/קושרות אינה מדויקת (פרט לשלישייה המקבילה).

לכן הסינארי החדש עדיף מבחינתי כי הוא כבר הרבה יותר קרוב למציאות (ואולי בכמה נקודות יותר מהרצוי :? ).

ושוב פעם, אין בהערתי כוונה לבטל את איכות הסינארי של עידו.

שבת שלום.

אריק

פורסם
תודה על הפירוט אילן.

אבי, אני מכיר את הסינארי של עידו. הסינארי מאוד יפה ויזואלית אך לא דומה כל כך למציאות.

כלומר תצורת המסלולים/קושרות אינה מדויקת (פרט לשלישייה המקבילה).

לכן הסינארי החדש עדיף מבחינתי כי הוא כבר הרבה יותר קרוב למציאות (ואולי בכמה נקודות יותר מהרצוי :? ).

ושוב פעם, אין בהערתי כוונה לבטל את איכות הסינארי של עידו.

שבת שלום.

אריק

וודאי שאין כל קשר למציאות, אם היה אז כנראה שגם הייתי יכול לזכות בלוטו, הסינרי הזה כמו כל הצבאיים שעשיתי בראשית שנותי על הסימולטור הוא פרי דמיוני בלבד ועשיתי אותו רק כדי שיהיה קצת יותר נחמד לטוס בכל האזורים של השדות הצבאיים שבסימולטור מופיעים שם המסלולים בלבד.

פורסם
וודאי שאין כל קשר למציאות, אם היה אז כנראה שגם הייתי יכול לזכות בלוטו, הסינרי הזה כמו כל הצבאיים שעשיתי בראשית שנותי על הסימולטור הוא פרי דמיוני בלבד ועשיתי אותו רק כדי שיהיה קצת יותר נחמד לטוס בכל האזורים של השדות הצבאיים שבסימולטור מופיעים שם המסלולים בלבד.

וזה בדיוק מה שהתכוונתי - זה היה מעולה וכיום יש משהו יותר קרוב למציאות. בטוח שלטוס בסינארי (אם אפשר לקרוא לו כך) הדיפולטי של נבטים זה די מדכא... לכן הסינארי של עידו היה נהדר, וכיום הסינארי החדש ימשיך את הדרך.

אגב, אם בניית סינארים מציאותיים מגדילה את סיכויי הזכייה בלוטו אז יש לנו כמה מיליונרים פוטנצאילים בחטיבה... :lol:

עידו אני מקווה שאתה לא נפגע, אין לי שום זילזול בעבודותיך - המשך כך! :wink:

שבוע טוב.

אריק

פורסם

וזה בדיוק מה שהתכוונתי - זה היה מעולה וכיום יש משהו יותר קרוב למציאות. בטוח שלטוס בסינארי (אם אפשר לקרוא לו כך) הדיפולטי של נבטים זה די מדכא... לכן הסינארי של עידו היה נהדר, וכיום הסינארי החדש ימשיך את הדרך.

אגב, אם בניית סינארים מציאותיים מגדילה את סיכויי הזכייה בלוטו אז יש לנו כמה מיליונרים פוטנצאילים בחטיבה... :lol:

עידו אני מקווה שאתה לא נפגע, אין לי שום זילזול בעבודותיך - המשך כך! :wink:

שבוע טוב.

אריק

לא, מה פתאום...

הכוונה שלי הייתה בזכיה בלוטו זה שזה היה פשוט לנחש איך השדה נראה.... :mrgreen:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...