עבור לתוכן
rubi

בדיחה גרועה [חלק ב]

Recommended Posts

פורסם
לא מדובר כאן במודל גרוע, פשוט זהו מטוס מגוחך...

מי צריך ג'אמבו קטן (או כמה סתירות אפשר למצוא במשפט אחד)?

http://www.airliners.net/open.file/939869/L

בזמנו הוא היה מאוד מתקדם, ואפילו באמצע שנות ה70 הוא שבר את טווח המרחק,

הפירוש של SP זה SPECIAL PERFORMANCE

פורסם

תודה על המידע :wink: דרך אגב הרצתי בחיפושים תמונות שלו באיירליינרס וכו, וראיתי שהוא היה די נפוץ במדינות ערב ובמזרח אסיה. והקוקפיט בא בתצורה של ה747-200 לסוגיו.

פורסם

אני מודה ומתוודה שה747SP הוא מבין החביבים עליי.. לא יודע למה.. אולי בגלל שהוא באמת כזה מגוכח.. לידיעתכם הוא היה מגיע גם לארץ עם SAA בזמנו שהיו טסים לפה.. ובזמנו גם הוא היה ידוע כמטוס ארוך טווח הכי בעולם לפני שהיכה הA340.. היה לו טווח אדיר.. יכולת טיסה מLA להונג קונג היתה מבחינתו פינאטס.. אם אין לו פאנל טוב מה הבעיה? מסדרים RFP וגמרנו! :D

פורסם

הוא לא היה הצלחה גדולה בכל אופן - 45 או משהו כזה יוצרו.

הוא לא הצליח להתחרות בקטגוריה שלו מול DC10 ו-L10-11.

לבואינג היה חור בקטגורית הגודל הזו עד בואו של ה-777 (בעצם עוד לפני כן הם קנו את MD ואז ה-MD11 היה המטוס שלהם בקטגוריה הזאת. היות מה-MD11 הוא מטוס מודרני בן דורו של ה-744 אני מניח שמטרתו של ה-777 היתה פשוט להעביר את השם MD מהעולם).

פורסם

כשהייתי ביוהנסבורג באפריל, הלכתי לאיזור מיוחד ששם מי שטס יכול לעמוד, לצפות ולצלם.

בקיצור, היינו שם איזה 5 ספוטרים, קצת צילמנו, קצת דיברנו ואחרי האלעל שהגיע (עם כל האבטחה מסביבו) הגיע 747SP של סעודי ארבאין אירליינס, ואחד הספוטרים שעמד שם, בחור בריטי שואל ככה: " what the hell is that?! what happend to the giant jambo?" :lol:

החבר שלו אח"כ הסביר לו על הדגם ואמר לו שככה יצרו את סדרת ה SP.

אני ד"א, מרוב צחוק, לא יכולתי להשאר שם והלכתי קצת להירגע בצד :D

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...