ראם אדם פורסם אוקטובר 15, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2005 אני ממש חייב לשאול את השאלה הזאת אבל VIRTUAL ISRAELAIRLINES עדיין פעילים כי אני ניסיתי קרוב ל5 פעמים להירשם אליהם והם לא מחזירים תשובה לא לשאלות שלי וגם לא לבקשות שלי להצתרף אליהם :| חשבתי שאלי אתם יודעים משהו כי אני כבר מיואש :cry: :!: אני מקווה תוכלו לענות לי על השאלה ואולי תמליצו לי על חברת תעופה וירטואלית אחרת שכדאי להירשם אליה :airplane: שלכם ראם
Tomer Aflalo פורסם אוקטובר 15, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2005 **************************** נערך ע"י רן תומר, עלפי הרמה האישית שלך, לא ניראה לי שמקומך איתנו. אזהרה אחרונה (תרתי משמע). ****************************
NoX פורסם אוקטובר 15, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2005 בנימה יותר רצינית, מה באמת קרה לIsrael Airlines?
Liav Nefesh פורסם אוקטובר 15, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2005 חברות וירטואליות ישראליות קימות עיט תעופה - http://www.ait-air.org - חברה וירטואלית לתעופה קלה אלעל וירטואל - http://www.elalva.com - חברה וירטואלית לתעופה "כבדה" יותר
NoX פורסם אוקטובר 15, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2005 אני מכיר חברות וירטואליות אחרות, פשוט רציתי לדעת מה קרה לIAL. הם היו חברה מצויינת... (לא שהאחרות לא).
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 15, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2005 אני מכיר חברות וירטואליות אחרות,פשוט רציתי לדעת מה קרה לIAL. הם היו חברה מצויינת... (לא שהאחרות לא). IAL נוהלה ע"י מי שמנהל היום את החטיבה, פחות או יותר... תעשה אחד ועוד אחד
Itai Ganor פורסם אוקטובר 15, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2005 אפשר להגיד שהם התמזגו ונוצר VATIL אחד גדול
NoX פורסם אוקטובר 15, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2005 אני מכיר חברות וירטואליות אחרות,פשוט רציתי לדעת מה קרה לIAL. הם היו חברה מצויינת... (לא שהאחרות לא). IAL נוהלה ע"י מי שמנהל היום את החטיבה, פחות או יותר... תעשה אחד ועוד אחד 2? חבל, לפי דעתי לפחות, אבל לא משנה.
אורח פורסם אוקטובר 15, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2005 אני מכיר חברות וירטואליות אחרות,פשוט רציתי לדעת מה קרה לIAL. הם היו חברה מצויינת... (לא שהאחרות לא). IAL נוהלה ע"י מי שמנהל היום את החטיבה, פחות או יותר... תעשה אחד ועוד אחד 2? חבל, לפי דעתי לפחות, אבל לא משנה. מסכים איתך ב 100% אבל אלו הם החיים ושעות היממה מוגבלות ל 24 ואיפה שהוא נגמר הזמן ואי אפשר לעשות את הכל בו זמנית. מי יודע אולי עוד IAL תחזור כמו עוף החול :wink:
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 15, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2005 החתימות של IALv2 עד היום קיימות אצל חלק אם אני לא טועה. מה זה היה אמור להיות? טיסות מקומיות לא?
Tomer Aflalo פורסם אוקטובר 15, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2005 מצטער על מה שאמרתי ראם.. לא היה במקום!!
mickey lip פורסם אוקטובר 15, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2005 החתימות של IALv2 עד היום קיימות אצל חלק אם אני לא טועה. מה זה היה אמור להיות? טיסות מקומיות לא? זה אומר שהיה בתכנון לעשות גרסה חדשה לחברה. מפאת חוסר זמן זה נדחה לתאריך לא יודוע. וזה אומר שיש עצלנים כמוני שלא מחליפים את החתימה .
NoX פורסם אוקטובר 15, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2005 זה אי פעם יצא לפועל? (אני מדבר על טווח של כמה שנים :\)
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 15, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2005 מי יודע אולי עוד IAL תחזור כמו עוף החול לא בדיוק הזמן הכי טוב לרשום זאת :mrgreen: , סגרו את הטייסת הזו לפני שבועיים בחיל האויר.
אורח פורסם אוקטובר 15, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2005 אני לא דואג איציק, כמו כל דבר בחה"א שנסגר ואחרי כמה שנים נפתח שוב ובגדול. כשהעתי לחייל ראיתי את הזוועטוטים (להטוטים או בעברית דיפנדרים) עוברים מהבסיס לאיזה חור בצפון ומשם לארגז הגורטאות. שלוש שנים אחרכך מיקי זכה לראות את הטייסת הזאת קמה לתחייה באותו הבסיס רק עם האפצ'ים. כמו שטייסת הנגב חזרה לא ממזמן לחיים כך כם IAL תקום לתחיה ולתפארת שמיה הוירטואלים של VATSIM
ely129 פורסם אוקטובר 16, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 טוב אז תקראו לי אופטימי... אני עדיין רשום ב israel airlines va ומחכה... הצעה- אם האנשים אשר הריצו את חברה זו עסוקים היום בדברים אחרים- זוהי דרכו של הטבע... אולי לתת לאחרים המוכנים לנסות ולהחזיר עטרה ליושנה- לצערי אני תוך שבועיים חוזר לספסל הלימודים אז משאב הזמן לא ממש יעמוד לרשותי על אף שהיתי שמח לתרום להחזרת מיזם זה. אני מוכן לסייע בכול דרך שהוכל להצלחת העניין- כמובן בהתאם ללו"ז האפשרי שלי... הצעתי לסדר- בואו נגייס אנשים אשר היו בחברה זו כאשר היתה פעילה (ולפי הבנתי יש כמה כאלו) כל אחד יתרום כמה שיוכל ואז נחזיר עטרה ליושנה... אשמח אם המובילים במיל' יעבירו את החומר לממשיכי דרכם- ועל מנת שלא תגידו שאני לא חיי בין בני עמי-לא למנות תפקידים (יו"ר,אחראי, וכו') אלא אנשים אשר כול אחד תורם מזמנו והבנתו להצלחת הפרוייקט- לכן אנא בואו נתחיל להחזיר את החברה הזו לפעילות- כי היא חסרה.... נ.ב- אני נגד "התחרות" בין חברות אלא בעד שכול אחד יטוס בחברה בה נוח לו להיות תודה על הזמן היקר של אלו אשר טרחו לקרוא עד כאן... שגיא
jambo7 פורסם אוקטובר 16, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 טוב אז תקראו לי אופטימי...אני עדיין רשום ב israel airlines va ומחכה... הצעה- אם האנשים אשר הריצו את חברה זו עסוקים היום בדברים אחרים- זוהי דרכו של הטבע... אולי לתת לאחרים המוכנים לנסות ולהחזיר עטרה ליושנה- לצערי אני תוך שבועיים חוזר לספסל הלימודים אז משאב הזמן לא ממש יעמוד לרשותי על אף שהיתי שמח לתרום להחזרת מיזם זה. אני מוכן לסייע בכול דרך שהוכל להצלחת העניין- כמובן בהתאם ללו"ז האפשרי שלי... הצעתי לסדר- בואו נגייס אנשים אשר היו בחברה זו כאשר היתה פעילה (ולפי הבנתי יש כמה כאלו) כל אחד יתרום כמה שיוכל ואז נחזיר עטרה ליושנה... אשמח אם המובילים במיל' יעבירו את החומר לממשיכי דרכם- ועל מנת שלא תגידו שאני לא חיי בין בני עמי-לא למנות תפקידים (יו"ר,אחראי, וכו') אלא אנשים אשר כול אחד תורם מזמנו והבנתו להצלחת הפרוייקט- לכן אנא בואו נתחיל להחזיר את החברה הזו לפעילות- כי היא חסרה.... נ.ב- אני נגד "התחרות" בין חברות אלא בעד שכול אחד יטוס בחברה בה נוח לו להיות תודה על הזמן היקר של אלו אשר טרחו לקרוא עד כאן... שגיא אני מסכים איתך צריך להחיות את israel airlines חבל שנפסיד את מה ש israel airlines יכול לתת וזה לתועלת כולנו
אורח פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 פנינו בזמנו למספר אנשים לבדוק אם יש מי שירצה להחיות את החברה הזאת. לדעתי חסרה לנו בנוף הישראלי חברה גדולה נוספת וחברה שתבצע טיסות פנים מסחריות היום. לא נמצאו אנשים שרצו והיו מוכנים להתחייב לקחת את ניהול IAL על כתפיהם. אני מציע שאנשים רציניים (בלבד) שמוכנים להתחיי לפרוייקט כזה יפנו לבן ואלי ואולי נוכל למסור את המושכות ולהחיות את החברה. אנא מכם, פנו רק אם אתם רציניים ומוכנים להשקיע את הנשמה בחברה. בנינו את החברה הזאת בעמל רב, והגענו עמה להישגים גדולים. אני לא חושב שמאז הקמת החטיבה הישראלית בואטסים היו אירועים עם משתתפים רבים כמו אירועי IAL (לא בדקתי מספרים אז אל תתפסו אותי במילה).
E.Z פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 פנינו בזמנו למספר אנשים לבדוק אם יש מי שירצה להחיות את החברה הזאת.לדעתי חסרה לנו בנוף הישראלי חברה גדולה נוספת וחברה שתבצע טיסות פנים מסחריות היום. לא נמצאו אנשים שרצו והיו מוכנים להתחייב לקחת את ניהול IAL על כתפיהם. אני מציע שאנשים רציניים (בלבד) שמוכנים להתחיי לפרוייקט כזה יפני לקובי, בן ואלי ואולי נוכל למסור את המושכות ולהחיות את החברה. אנא מכם, פנו רק אם אתם רציניים ומוכנים להשקיע את הנשמה בחברה. בנינו את החברה הזאת בעמל רב, והגענו עמה להישגים גדולים. אני לא חושב שמאז הקמת החטיבה הישראלית בואטסים היו אירועים עם משתתפים רבים כמו אירועי IAL (לא בדקתי מספרים אז אל תתפסו אותי במילה). אכן אני לא זוכר שהיו ארועים פרט לאולי חדרי הבקרה - שגרמו לפקקים על 03 להמראה ב 26
jambo7 פורסם אוקטובר 18, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2005 הערה אתמול נכנסתי לאתר והוא עבד היום אני לא מצליח להכנס