yossid פורסם ינואר 14, 2004 דיווח פורסם ינואר 14, 2004 שלום חברים, שלוש שאלות לי בנושא תכנון נתיב טיסה ואנא רחמו עלי עם התגובות :? . 1. כאשר אני מתכנן טיסה ממקום א' למקום ב' האם אני חייב לטוס בנתיבי האויר המוגדרים או שאני יכול לתכנן נתיב בין נקודת הצטלבות אחת לאחרת על אף שבין שתי נקודות אלה אין נתיב אויר. 2. קראתי באתר שמטוסים המגיעים ממערב ומצפון (בינ"ל) אמורים לעבור ב-LEDRA או VELOX (בהתאמה לנתיב האויר וכיוון ההגעה) ובנקודות אלה יש צורך ליצור קשר ראשון עם בקרת תל אביב. האם מדובר בשתי נקודות מנדטוריות, היינו - אלה הן נקודות שחובה לעבור אותן (לא את שתיהן כמובן - בהתאמה לנתיב האויר) בכניסה לישראל? את השאלה השלישית אשאל אחרי ובהנחה ואקבל תשובה לשתיים הראשונות.
Oren Geva פורסם ינואר 14, 2004 דיווח פורסם ינואר 14, 2004 אתה רשאי לתכנן איזו תכנית טיסה שבא לך. אבל... הנתיבים קיימים על מנת שתטוס בהם, ובאופן כללי טסים על הנתיבים הנ"ל, ועוברים מנקודה ישירות לנקודה אחרת (DIRECT) ללא נתיב רק כאשר אין ברירה. קח בחשבון שאתה יכול להגיש איזו תכנית טיסה שבא לך - אבל הפקחים (או מנהל התעופה המקומי) לא חייבים לקבל אותה, והם רשאים לשנות או לדרוש ממך לשנות אותה. בכניסה למרחב הישראלי עוברים ב LEDRA או VELOX. זהו נוהל מקובל, לא חוק מדינה. סביר להניח שאם תגיע בנתיב אחר הפקח יפנה אותך לכניסה למרחב מאחת מהנקודות הנ"ל על מנת לאפשר זרימה סדירה ובטוחה של התנועה במרחב. אבל אתה עשוי גם להיות מופתע...
E.Z פורסם ינואר 14, 2004 דיווח פורסם ינואר 14, 2004 אכן הנתיבים הם רישמיים אבל פקחים יכולים לתת לך הרבה פעמים קיצורי דרך למשל מ- VELOX ישירות ל- RIMON או מ- ל LEDRA תלוי בעומס התנועה שיש במרחב ועד כמה זה מסייע לפקח בהפרדה. התוכנית טיסה אומנפ היא לא קודש והרבה פעמים צריך לחרוג מימנה בגלל כל מיני סיבות אבל שאתה טס נקודת המוצא שלך היא לפי הנהלים שקראת למען הסדר הטוס ורק אז אתה או הפקח יכולים לשחק עם זה (בד"כ הפקח). עוד דוגמא הרבה פעמים שאני בפיקוח אני נותן בהמראות קיצור דרך מדינה ישירות ל- KAROL אפילו אם זה מכסח את כל ה- SID כי אין תנועה ואין סיבה לטוס את כל הנוהל שאתה מטוס יחיד במרחב.
yossid פורסם ינואר 15, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 15, 2004 תודה על התשובות. כאשר אהיה מול המשחק (אני מקווה שהערב יהיה לי זמן) אעלה את השאלה הספציפית בתכנון נתיב טיסה בה נתקלתי.
Izik Bakshi פורסם ינואר 15, 2004 דיווח פורסם ינואר 15, 2004 אתה מוזמן בכל עת לשאול את הפקח/בקר לגבי עזרה בתוכנית טיסה (או כל דבר אחר) רק תתחשב בו במידה ויש לו עומס...
yossid פורסם ינואר 15, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 15, 2004 ה"בעיה" שלי היא אחרת לגמרי. ניסיתי לתכנן טיסה מכרתים לישראל. עשיתי את התכנון באמצעות ה-FS וקיבלתי תוכנית שלא עוברת דרך LEDRA. תכננתי טיסה באמצעות הדיספצ'ר של IA (טיסה מאתונה לישראל) ו"התלבשתי" על חלק מהנתיב (אחרי כרתים). נתיב הטיסה היה אחר לגמרי (עובר דרך LEDRA) ומעט ארוך יותר. לכן העליתי את השאלה אם VELOX ו-LEDRA הן נקודות כניסה מחייבות. היום ניסיתי לתכנן את הטיסה באמצעות ה-FSBUILD והנתיב די דומה לנתיב שקיבלתי מהדיספצ'ר. דרך אגב - אני מניח שהתכנון באמצעות ה-FS לא מי יודע מה מציאותי. יוסי
E.Z פורסם ינואר 15, 2004 דיווח פורסם ינואר 15, 2004 תכנון טיסה אוטומאטי מה לעשות.. תמיד לוקה בחסר בתור אחד שעובד עם ה- FSBUILD שהיא תוכנה מיקצועית ומעולה אין בעיה לתקן נתיבים התכנון האוטומאטי נועד כדי להקל בעיקר על העבודה השחורה של הכנסת הנתיב אבל בדרך כלל ביציאות וכניסות מניסיון הוא תמיד חלש גם בשדות תעופה בחו"ל