OmRI פורסם אוקטובר 16, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 שלום וערב טוב לכל חברי החטיבה. אני קודם כל רוצה להסביר מהו נושא שעליו פתחתי דיון זה. הנושא של דיון זה הוא גרפיקה בסימולטור והתמונות שחברי החטיבה משתפים את כולנו בהן. אני וטל(tal 2)דיברנו לאחרונה הרבה על כך ועל זה שיש תחושה שכאשר בנאדם בעל גרפיקה נמוכה יחסית בסימולטור מקבל משום מה פחות תגובות על התמונות שהוא משתף אותנו בהן,ברגעים כאלו אותו הבנאדם שפירסם את אותן התמונות מרגיש בעצם שקיבל פחות תגובות עקב הגרפיקה הירודה שיש בסימולטור שלו וזה בהחלט מפחית לו את המוטיבציה לשתף בתמונות,הוא מרגיש וככה גם אני הרגשתי בעבר כאשר היה לי ג'י פורס 4 ופירסמתי תמונות שאנשים שמים לב אך ורק לגרפיקה ולא להנאה שהתקבלה בטיסה וביצירתיות של התמונות או זוויות מסויימות שעושות את התמונה יפה ומיוחדת יותר,פה לפי דעתי האישית מתאים מאוד המשפט הפשטות עושה את היופי. אין גרפיקה טובה נכון אבל עצם זה שהתמונה לא ערוכה,פשוטה מאוד אבל יש לה את היופי שלה. איני רוצה להגיד סתם דברים שאיני יודע כלכך,אבל אני מקבל רושם שאנשים לא נהנים להסתכל על תמונות בעלות גרפיקה נמוכה. יכול להיות אולי שלרגע כולנו שכחנו שסימולטור נועד לדמות משהו...?לא משנה מהי הגרפיקה פה אלא יש להסתכל על המטוס להפנים היכן המטוס מעל איזה ארץ ולחשוב רגע למרות אם יש גרפיקה נמוכה שזה דבר שהוא יפה למרות הפשטות שלו שמבקרה הזה עושה את היופי. לפניכם מספר תמונות שבעבר כאשר טל פירסם אותן לא קיבלו כמעט תגובות,אשמח לקבל על כל תמונה ותמונה דעה כנה מה החיסרון שלה מה היתרון שלה שעושה את היופי שלה למרות הגרפיקה הנמוכה. תמונות עם AA ובגרפיקה מירבית: http://img237.imageshack.us/img237/8949/124ah.png http://img237.imageshack.us/img237/8694/134eg.png http://img237.imageshack.us/img237/235/142gt.png http://img235.imageshack.us/img235/4131 ... time20.png תמונות ללא AA ובאיכות נמוכה מבחינת הגרפיקה: http://img235.imageshack.us/img235/3249 ... 5592pz.png http://img235.imageshack.us/img235/3388 ... 1538ks.png http://img235.imageshack.us/img235/4207 ... time18.png http://img235.imageshack.us/img235/1676/4259oi.png http://img235.imageshack.us/img235/1676/4259oi.png http://img235.imageshack.us/img235/271/ ... time11.png http://img235.imageshack.us/img235/271/ ... time11.png http://img235.imageshack.us/img235/8959 ... 9980cr.jpg תודה על הקריאה והתגובה, ערב נעים שיהיה לכולנו.
Eldar Sella פורסם אוקטובר 16, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 אתה צודק ב 100 אחוז!!! יופי של תמונה זה לא רק הגרפיקה
אורח פורסם אוקטובר 16, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 לדעתי אתה לא כלכך צודק. שם לב שבשבוע האחרון פרסמו מספר אנשים שהם לא ארז ושות' תמונות שמבחינה גרפית הם באיכות פחות טובה אבל עדיין קיבלו הרבה תגובות. זה דיי הגיוני שתמונות בגרפיקה גבוהה יותר יקבלו יותר תגובות, אבל זה רק יכול לתת מוטיבציה לאנשים לשפר את הגרפיקה שלהם במחשב, כמובן זה תלוי ביכולת של המחשב ויכולת כספית ולפעמים זו סתם הגדרות לא נכונות בסימולטור. ועכשיו יש לי שאלה אליך, פעם היה לך GF4 ואיכות הגרפיקה שלו היתה נמוכה ??? אני מכיר לפחות שני אנשים פה שמפרסמים תמונות והם עם GF4 אמנם הוא מגירסאות ה ULTRA שלו ואבל הן לא נופלות באיכות משל חברינו עם הכרטיסים החדשים יותר. אתה מוזמן לעיין בתמונות בגלרית TFC, מרבית התמונות מגיעות מ GF4. שאלה אחרונה, למה התמונות ב PNG ?
OmRI פורסם אוקטובר 16, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 לדעתי אתה לא כלכך צודק.שם לב שבשבוע האחרון פרסמו מספר אנשים שהם לא ארז ושות' תמונות שמבחינה גרפית הם באיכות פחות טובה אבל עדיין קיבלו הרבה תגובות. זה דיי הגיוני שתמונות בגרפיקה גבוהה יותר יקבלו יותר תגובות, אבל זה רק יכול לתת מוטיבציה לאנשים לשפר את הגרפיקה שלהם במחשב, כמובן זה תלוי ביכולת של המחשב ויכולת כספית ולפעמים זו סתם הגדרות לא נכונות בסימולטור. ועכשיו יש לי שאלה אליך, פעם היה לך GF4 ואיכות הגרפיקה שלו היתה נמוכה ??? אני מכיר לפחות שני אנשים פה שמפרסמים תמונות והם עם GF4 אמנם הוא מגירסאות ה ULTRA שלו ואבל הן לא נופלות באיכות משל חברינו עם הכרטיסים החדשים יותר. אתה מוזמן לעיין בתמונות בגלרית TFC, מרבית התמונות מגיעות מ GF4. שאלה אחרונה, למה התמונות ב PNG ? כן הייתה נמוכה למדי,את גלריית ה-TFC יצא לי מספר פעמים לראות זה נראה לא רע בהחלט. עכשיו בנוגע למה שאמרת שזה מעלה מוטיבציה לשפר את כרטיס המסך,זה נכון זה מעלה אבל תחשוב לא לכולם יש כסף ואני אומנם לא הורה אך אני מכיר את דרך החשיבה של הוריי וזה כאילו פתאום הילד שלהם מגיע ומבקש כרטיס מסך חדש ללא יכולת לשלם עליו למעשה כי אין כסף כרגע ואז הילד שקוע בביאוס ועם זאת יורדת לו המוטיבציה לפרסם את התמונות שלו עד שיקנה כרטיס מסך טוב יותר.
tal 2 פורסם אוקטובר 16, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 רן רן רן, בוא נגיד שגרפיקה זה דבר מאד חשבו פה לאנשים, בלי גרפיקה לא שמים עליך. כשאני היתי ממש חדש ופירסמתי תמונות (שלא נדבר על זה שבכלל לא התיחסתי לגרפיקה) אף אחד לא התייחס לתמונות שלי, אבל מהרגע שהופעל הAA עלו קצת מספר התגובות. ואתה מוזמן להסתכל הכל שמור על השרת של הפורום. ובכלל לדעתי לפחות ולדעת עומרי התמונות שאני מעלה הן ממש יפות לא יודע מה דעתך, וכולן יצאו מתוך הג'יפה 4 שלי. ועומרי אני מצדיק אותך ב100% לא לכולם יש כסף לקנות מחשב על וX800.
OmriSoudry פורסם אוקטובר 16, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 אני אגיד לכם איך אני רואה את זה... קודם נענה על מה שכתבת - כן, האיכות היא חלק מהביקורת. תחשוב על זה, כשאתה רואה תמונה איכותית אתה חושב "וואו, מדהים! הלוואי עליי ככה " ומגיב בדיוק את זה. לעומת זאת כשהתמונה לא איכותית אז מה שעובר לך בראש זה "נחמד, אבל מה מיוחד בתמונה הזאת? יש 1000 כמוה...". למרות זאת, מה ששכחת זה שדברים נוספים קובעים את התגובות לתמונה. 1) מידת העניין של הצופים - יש אנשים שאוהבים תמונות של מטוסי נוסעים, יש שאוהבים תמונות של מסוקים ויש כאלה שאוהבים מטוסים קלים או מטוסים צבאיים. אם פרסמת למשל תמונות מטיסה שעשית במסוק צבאי, אולי קלעת לחובבי תמונות המסוקים וחובבי תמונות הצבא. את השאר זה לא מעניין וחלק קטן מהשאר אולי יגיב על התמונה שלך מתוך נימוס.. 2) רמת הטיסה - היו בעבר מקרים של אנשים שהדגימו ידע גרוע בטיסה וישר פרסמו תמונות. לי אישית זכור מקרה של נחיתה עם 767 על מסלול 03 בנתב"ג, 747 טס טיסה 500 מעפ"ש ועוד....כשאנשים רואים מישהו שלא שווה להגיב לו, הם לא יגיבו לו. זה גם כולל מקרים של "צילמתי 17 תמונות בכל שניה מהטיסה, אבל בדיוק את התמונות מהנחיתה מחקתי בטעות". 3) מה רואים בתמונה - אם צילמת מטוס קל ממריא מאיזה שדה כמו קריית שמונה, זה לא ממש משהו ששווה התלהבות, כי אחרי הכל אין מה לראות חוץ ממסלול ומטוס. 4) איך צילמת את התמונה - תאורה (שקיעה, זריחה...), זווית הצילום... 5) ייחודיות - מה מיוחד בתמונה שלך שלא ראינו כבר 900 פעם בעבר? אם זה זווית חדשה שאף אחד לא השתמש בה, או שימוש באפקטים של הסימולטור (למשל אור השמש דרך חלונות מטוס הנוסעים שלך) וכו'... בקיצור, יש עוד 1001 דברים שעושים את התמונה חוץ מהאיכות. נכון, איכות היא לא מילה גסה ( ), אבל יש עוד דברים שמשפיעים על מה שיגידו שורה תחתונה על התמונה. מקווה שעזרתי במשהו...
mickey lip פורסם אוקטובר 16, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 אני אכתוב את דעתי בנושא.... את האמת לעמיתה אין לי כח להגיב על כל תמונה שמפורסמת כאן. מה לכתוב? שוב פעם "יופי","מדהים", "מהמם,איזה כרטיס יש לך?"," מעולה ,תמשיך לפרסם"... ועוד המון תגובות בסגנון. נראה לי ,מיותר, סתמי ,אלה אם יש מישהו שלא מפרסם בדרך כלל והתמונות שלו צולמו בצורה לא שיגרתית או במזג אויר מיוחד. יש כאן קבוצה של אנשים שכל פעם שהם מעבירים ססנה מהרצליה לשדה דב ,מפוצצים את הפורום בתמונות. נראה שכל מה שמעניין אותם זה מה יגידו החברה ,ומי מפרסם יותר תמונות. קצת משעמם לראות את אותם תמונות שוב ושוב ושוב..... חלק מן האנשים הללו מפרסמים תמונה ואחר כך יושבים ומחכים מה יכתבו ,ונכנסים לאותו שירשור לפחות פעם בשעה ,לראות מה התחדש. אז את האמת לי זה לא עושה את זה ,זה לא העיקר ,העיקר זו ההנאה שבטיסה,הלימוד,החברים המצוינים שיש כאן.זה העיקר. זו דעתי האישית בלבד,חלק יסכימו איתה וחלק לא. מה זה משנה ? טוסו תהנו ,יותר חשוב לטוס נכון ולפי הנהלים מאשר לדאוג כל היום מה יגידו על התמונה שלי. אבל , איש ,איש באמונתו יחיה.
OmRI פורסם אוקטובר 16, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 אני אכתוב את דעתי בנושא....את האמת לעמיתה אין לי כח להגיב על כל תמונה שמפורסמת כאן. מה לכתוב? שוב פעם "יופי","מדהים", "מהמם,איזה כרטיס יש לך?"," מעולה ,תמשיך לפרסם"... ועוד המון תגובות בסגנון. נראה לי ,מיותר, סתמי ,אלה אם יש מישהו שלא מפרסם בדרך כלל והתמונות שלו צולמו בצורה לא שיגרתית או במזג אויר מיוחד. יש כאן קבוצה של אנשים שכל פעם שהם מעבירים ססנה מהרצליה לשדה דב ,מפוצצים את הפורום בתמונות. נראה שכל מה שמעניין אותם זה מה יגידו החברה ,ומי מפרסם יותר תמונות. קצת משעמם לראות את אותם תמונות שוב ושוב ושוב..... חלק מן האנשים הללו מפרסמים תמונה ואחר כך יושבים ומחכים מה יכתבו ,ונכנסים לאותו שירשור לפחות פעם בשעה ,לראות מה התחדש. אז את האמת לי זה לא עושה את זה ,זה לא העיקר ,העיקר זו ההנאה שבטיסה,הלימוד,החברים המצוינים שיש כאן.זה העיקר. זו דעתי האישית בלבד,חלק יסכימו איתה וחלק לא. מה זה משנה ? טוסו תהנו ,יותר חשוב לטוס נכון ולפי הנהלים מאשר לדאוג כל היום מה יגידו על התמונה שלי. אבל , איש ,איש באמונתו יחיה. אני מסכים איתך ולא מסכים איתך מצד שני מכיוון שבנאדם שכמו שאמרת לא מפרסם לעיתים קרובות אבל עד שהוא מפרסם ובגלל גרפיקה יירודה לא זוכה לתגובות רבות וזה די מבאס כי שוב זה שאם היה לך מוטיבציה לעלות מדי פעם אז עכשיו פשוט חיסלו לך את זה כי אתה נהנית אבל אתה יודע איך זה טבע האדם,הוא אוהב לעשות זיכרונות מאותן טיסות וכאן זה מתבטא בתמונות וזה חשוב לאותו בנאדם שהתגובות יהיו טובות וזה מאוד מעודד גם לעשות טיסות נוספות מבלי לפרסם ממנה תמונות זה פשוט נותן המשכיות כזו למרות שתמיד תטוס עוד ועוד אם אתה אוהב לטוס אבל לפעמים אנשים מושפעים גם מזה וזה די מוריד להם חשק לטוס בצורה רצינית יחסית אלא יותר לעלות לטיסה שבה לא עושים משהו מסויים טיסה ללא מטרה בוא נגדיר את זה ככה. עומרי-אתה קלעת לנקודה שלי מלבד עניין הגרפיקה באמת,אני מאבחן תמונה לפי מספר מאפיינים שלה שאני מסתכל בכל תמונה ותמונה. הקטע גם אנשים כבר מכירים את כרטיסי המסך שיש לאחרים כאן וברגע שהם רואים דיון של תמונות מהם הם לא תמיד נכנסים ומסתכלים ולפעמים זה גם בגלל הגרפיקה.
tal 2 פורסם אוקטובר 16, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 לסודרי, אני מסכים איתך ברוב מה שכתבת,(חוץ מהקטע שהגרפיקה קובעת). וגם העיניין של מה בעצם מצולם בתמונה הכוונה לסוג כלי טייס. פעם הראתי לחבר של אח שלי שתי תמונות (כדי למיין) ושאלתי אותו איזו יותר יפה לדעתך... והוא ענה לי מה זה משנה בשתי התמונות יש את אותו מטוס. וזה מראה שלו זה לא משנה הוא אף פעם לא נגע בסימ' ומה שבעצם רואים בתמונה זה לא משנה לו אפילו אם המטוס יראה כמו ביניין. ולמיקי אני לא מדבר על האנשים האלה שמפרסמים בשביל איך אני יגיד "רייטינג" אני מדבר על זה שמתיחסים יותר מדיי לעניין של הגרפיקה.
אבישי פורסם אוקטובר 16, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 שלום עמרי (זה שאוהב מסוקים) ולפי דעתי יש משהו במה שאתה אומר אפילו משהו גדול מאוד! כשאני פעם הייתי מפרסם פה תמונות,אז בהתחלה באמת הגיבו כי הייתי חדש והכל,לאט לאט התחילו שלא להגיב ואפילו שהראיתי דברים שונים החליטו שלא להגיב פשוט. יש לי ג'פורס 4 ואני לא מתכוון להחליף בקרוב אם בכלל,בעיה תקציבית שממש לא עומדת באחת העדיפויות שלי. העלתי סרטון אפילו פעם אחת וגם לו הגיבו פעם אחת וזה היה מישהו שעזר לי להכין אותו,זה רק מראה איך שמתייחסים פה לאנשים עם כ.מסך כזה. אני לא בא פה אם טענות לאף-אחד באופן ספציפי רק בא עם הסברים כליים על מש הולך פה. אני לא מצפה שאנשים יגיבו לי באופן צבוע כמו "מדהים" ודברים כאלה לדוגמא. אני יודע שאני לא אפרסם כאן יותר תמונות שלי. מקווה שהצלחתם להבין אותי ולא מצפה בכלל לתגובה מיוחדת. תודה.
OmriSoudry פורסם אוקטובר 16, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 לסודרי,...פעם הראתי לחבר של אח שלי שתי תמונות...זה לא משנה לו אפילו אם המטוס יראה כמו ביניין.... קוראים לי עומרי.. (אגב, הבהרה: סודרי = SOUDRY = קוראים כמו SUDRI - מישהו שאל אותי על זה פשוט :roll: ). ובדיוק... זה חבר של אח שלך ובשבילו זה יכל להיות בניין. אותנו זה כן מעניין מה רואים בתמונה...
OmRI פורסם אוקטובר 16, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 שלום עמרי (זה שאוהב מסוקים) ולפי דעתי יש משהו במה שאתה אומר אפילו משהו גדול מאוד!כשאני פעם הייתי מפרסם פה תמונות,אז בהתחלה באמת הגיבו כי הייתי חדש והכל,לאט לאט התחילו שלא להגיב ואפילו שהראיתי דברים שונים החליטו שלא להגיב פשוט. יש לי ג'פורס 4 ואני לא מתכוון להחליף בקרוב אם בכלל,בעיה תקציבית שממש לא עומדת באחת העדיפויות שלי. העלתי סרטון אפילו פעם אחת וגם לו הגיבו פעם אחת וזה היה מישהו שעזר לי להכין אותו,זה רק מראה איך שמתייחסים פה לאנשים עם כ.מסך כזה. אני לא בא פה אם טענות לאף-אחד באופן ספציפי רק בא עם הסברים כליים על מש הולך פה. אני לא מצפה שאנשים יגיבו לי באופן צבוע כמו "מדהים" ודברים כאלה לדוגמא. אני יודע שאני לא אפרסם כאן יותר תמונות שלי. מקווה שהצלחתם להבין אותי ולא מצפה בכלל לתגובה מיוחדת. תודה. אבישי אתה בהחלט צודק,לפעמים אנשים רושמים סתם תגובות כדי לרצות אותך וזה מרצה בהחלט אבל אחרי זה נהיים מבואסים שלא רשמו את מה שבאמת חושבים. יש אנשים שלפי דעתי האישית לא מסתכלים בכלל על התמונות ומתעמקים בחלקן ולפעמים באמת אין מה להתעמק אבל לבדוק כמה מאפיינים בכל תמונה ולפיה להחליט ככה בדיוק אני עושה ומדי פעם מעלה עוד מספר מאפיינים לפי התמונות החדשות שמועלות לסקרין שוטס. והנה עוד אותה דוגמא שהבאתי,ככה אנשים נהיים מעוניינים בלקנות כרטיס מסך חדשה באים להורים וקיימת בעייה כספית ובלתי ניתן לקנות,ככה אותו הבנאדם רואה שייקח זמן עד שיקבל הוא מפתח לכך ציפיות ובסוף לא יוצא מכך כלום וככה מגיע הביאוס שמפחית את הרצון לעלות תמונות אבל מה שעוד מפחית זה הצביעות של התגובות ועצם זה שאותו בנאדם שעל התמונות שהוא פירסם הגיבו זה שלא באמת הסתכלו בתמונות כמו שצריך והגיבו פשוט בצורה מיותרת ובצביעות כי הם לא הביעו דעה אמיתית על אותן תמונות ועדיף לקבל לפעמים תגובה שלילית ולדעת כיצד לשפר עצמך ולקבל למעשה תגובה כנה לגבי התמונות מאשר לקבל תגובה שנכתבה ללא הסתכלות מעמיקה בתמונות והערות לגביה וככה הבנאדם יישאר בסגנון התמונות שלו. צריך להבין כמה שהתגובות הכנות שלכם לגבי התמונות בין אם הן שליליות ובין אם חיוביות חשובות להמשך פירסום תמונות ומפעם לפעם שיחול שיפור בתמונות של אותו בנאדם לאחר קריאה של התגובות וההערות שניתנו לו.
tal 2 פורסם אוקטובר 16, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 לסודרי,...פעם הראתי לחבר של אח שלי שתי תמונות...זה לא משנה לו אפילו אם המטוס יראה כמו ביניין.... ובדיוק... זה חבר של אח שלך ובשבילו זה יכל להיות בניין. אותנו זה כן מעניין מה רואים בתמונה... נכון משנה לי מה רואים ואפילו בלי קשר לסוג מטוס, אבל הגרפיקה לא משנה לי.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 16, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 אהלן חברים, אני נוטה להסכים עם מיקי ורן, למרות שדעתי קצת שונה איפה שהוא ואני יסביר. כידוע המחשב שלי ממש חלש, המשמעות היא שכאשר אני פותח שירשור עם הרבה תמונות של טיסה, אני פשוט לא רואה את כל התמונות ומהר מאוד מצטער שנכנסתי לשרשור הזה, כי המחשב שלי נתקע כמו לא יודע מה, לעמות זאת שירשורים של תמונה או שתים מעניינות, אני כן מסתכל (מתי שאני מוצא כזה) וגם מגיב בדרך כלל, ולא תמיד בהקשר לאיכות של התמונה, אלה למה שצולם בה. אז לכל מי שמצלם, תנסו לגוון קצת כמו שציין סודרי, לא חייב בכל טיסה לפרסם 25 תמונות ולתקוע לי את המחשב , תנסו פשוט לצלם שתים שלוש תמונות שיציגו את מה שהיה מיוחד בטיסה, ואם זה באמת טיסה מפן אחר אז כאן בהחלט שווה לפרסם כמות גדולה של תמונות, ראו לדוגמא את השרשור של אוהד על החילוץ ושל עידו על ההצנחות, הגרפיקה של עידו סבירה ולא בשמים (מתנצל עידו :mrgreen: ) אבל הוא נתן טיסה מפן אחר שלא רואים כל יום עם לא מעט תמונות להמחשה. זו דעתי, יתכן והיא שונה בגלל שאני לא חובב צילום מושבע, אבל אוהב לראות צילום של אחרים בקטגורית "תמונת היום". חג שמח
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 16, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 שכחתי להוסיף עוד דבר, פורום תמונות וסרטונים הוא אחד הפורומים הפעילים ביותר, המשמעות היא שכאשר פותחים את הפורום הזה אחרי שבוע או כמה ימים, יש שם המון שירשורי תמונות, ולא תמיד יש זמן לעבור על כולם ולהגיב, כי יש עוד פורומים ולפעמים אני מעדיף להקדיש יותר זמן לפורום תמיכה, פורום ATC או פורום כללי, וכאשר אני נכנס אז אני בוחר באופן אקראי כמה נושאים, מעיין ומגיב בהתאם, קחו זאת בחשבון חברים.
e_dor פורסם אוקטובר 16, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 לא הבנתי כל כך את מטרת הדיון ... כל אחד ומה שיפה בעיניו (ורואים את זה על התגובות כאן) :|
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 16, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 עוד דבר שרציתי להוסיף ועכשיו נזכר בזכות עומרי, תסתכלו גם על הצפיות של אנשים ולא רק על תגובות, דוגמא טובה שאני יכול לתת היא פירסום אירועים של החטיבה בפורום VATSIM, כמעט כל אירוע שפרסמתי הגיעו 2-3 תגובות לרוב, אבל אני מסתכל על כמות הצפיות אם אני רואה שיש לי 2-3 תגובות אבל 250 צפיות, אז הפרסום עשה את שלו ואני הרווחתי, ובכלל לא מפריע לי שלא הגיבו העיקר שראו, אולי זה קצת שונה מפרסום תמונות אבל שוב זו דעתי.
אורח פורסם אוקטובר 16, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2005 אנשים, אני חושב שאתם קצת מוציאים את העניין מפרופורציות. העיקר בסימולטור הוא חווית הטיסה, ולא צילם התמונות. ואני אומר זאת כמי שמצלם הרבה, אוהב לצלם ואוהב לפרסם תמונות ולקבל תגובות. אבל זה בשום אופן לא העיקר. יחד עם זאת, טבעי הדבר שכאשר התמונות יפות ויזואלית הן ימשכו יותר תשומת לב. יפות ויזואלית משמעו גם, בין השאר, גרפיקה. יש כאן עוד גורמים כגון תאורה, מז"א, זויות צילום. כמו כן לטעמי יש ערך רב גם לטקסט המלווה את התמונות ו"סיפור הטיסה". אני משוכנע לחלוטין שמה שמשך אנשים לסדרת ה"מסע שלי באירופה" בזמנו למי שזוכר, היה הסיקור, המחקר, תיאור ההליכים והמקומות לא מפחות מאשר התמונות. אני לא חושב שצריך להעלב אם אין תגובות לתמונות. ראו את הפרסום האחרון שלי של תמונות TFC - לא היו שם תגובות רבות - לדעתי מדובר בתמונות מסויימות - אבל אז מה? אז כנראה שזה לא מאוד עניין אנשים, קורה. כמו שמיקי ציין, לפעמים סתם אין כח להגיב. אני מסתכל פה כמעט בכל שרשור תמונות שמתפרסם בפורום ולא תמיד מגיב. מתי אני מגיב? כשיש לי משהו לומר - או כשזה באמת, אבל באמת מדהים, או כשיש נקודה מעניינת שיש לי מה לומר עליה. התגובות ומספר ההודעות הן לא מטרה שיש לשאוף אליה.
ely129 פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 שלום לכול הקוראים מגיבים צלמים וכו' ושוב חזרנו לוויכוח האין סופי- איכות או כמות? :? מכיוון שאיכות היא פועל יוצא של כסף במקרה זה, הוויכוח קצת מיותר... אני אסביר- (ואז תבינו את עניין הפרורפורציות...) אני לדוגמא בעליו הגאה של מחשב עם ידית הפעלה בצד...( משמע גם את fs2002 הורדתי כי היה קשה לקשיש לעבוד עם זה... כנראה מחלוקת קשה בין המחשב למשחק) אז אני כבר לא "טס" בערך שנה ו... (תשמרו את הערות המסכן וכו'- הן לא במקום) אני מבסוט מלראות תמונות של אחרים- למה אני לא קונה מחשב חדש?- כסף... א- אני לומד ביו-טכנולוגיה וזה לא בדיוק מקצוע דשא... ב- מצאתי לי אישה (הנשואים ודאי מחייכים כי הם מכירים את הקשר בין הדברים- ולא הרחיב על כך) ג- כשיהיה נקנה (שימו לב לחוסר ההתייחסות למימד הזמן בסעיף זה) ד- ההורים שלי כבר מזמן קונים מחשב לעצמם ולא לי... לסיכום... הדיון כאן מיותר ואינו נכון מיסודו... תודה שגיא נ.ב- תנסו בלי לטוס שנה ואז תספרו לי על היחס בין תמונות לזוויות.....
ha5mvo פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 שלום לכול הקוראים מגיבים צלמים וכו'ושוב חזרנו לוויכוח האין סופי- איכות או כמות? :? מכיוון שאיכות היא פועל יוצא של כסף במקרה זה, הוויכוח קצת מיותר... אני אסביר- (ואז תבינו את עניין הפרורפורציות...) אני לדוגמא בעליו הגאה של מחשב עם ידית הפעלה בצד...( משמע גם את fs2002 הורדתי כי היה קשה לקשיש לעבוד עם זה... כנראה מחלוקת קשה בין המחשב למשחק) אז אני כבר לא "טס" בערך שנה ו... (תשמרו את הערות המסכן וכו'- הן לא במקום) אני מבסוט מלראות תמונות של אחרים- למה אני לא קונה מחשב חדש?- כסף... א- אני לומד ביו-טכנולוגיה וזה לא בדיוק מקצוע דשא... ב- מצאתי לי אישה (הנשואים ודאי מחייכים כי הם מכירים את הקשר בין הדברים- ולא הרחיב על כך) ג- כשיהיה נקנה (שימו לב לחוסר ההתייחסות למימד הזמן בסעיף זה) ד- ההורים שלי כבר מזמן קונים מחשב לעצמם ולא לי... לסיכום... הדיון כאן מיותר ואינו נכון מיסודו... תודה שגיא נ.ב- תנסו בלי לטוס שנה ואז תספרו לי על היחס בין תמונות לזוויות..... Sagi First - congrats on "B I hope you are enjoying your studies, Biotec is a most fascinating subject I failed to see the point you are trying to make though, (and I'm not being facetious). IMO, its all about the sense of "community". If people like posting screenshots and getting responses - then so be it! why should that bother anyone? //Michael
Eldar Sella פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 זה נשמע כאילו אתם מתקמצנים על המקום בפורום סקרינשוטס :roll: לדעתי, ככל שיש יותר תמונות זה יותר טוב! לא משנה אם התמונות חוזרות על עצמן. העיקר שיהיה יפה ולא רק הגרפיקה קובעת!
אורח Ofek פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 אני נוטה להסכים עם דור ואורן. אף אחד לא מכריח אף אחד בכוח לצלם ולפרסם תמונות,ובמיוחד לא מכריח אף אחד לקנות כרטיס מסך תותח ב-3000 ש"ח,מי שרוצה לפרסם שיפרסם, בעייני עניין של צילום תמונות הוא לשם שיתוף חברים בטיסה נחמדה שהייתה לי וגם בלימוד (אני חושב שזה מוטי שביקש מימני לצלם גם את נקודות הדיווח כדי שחדשים יוכלו ללמוד) לא לשם עשיית "סטים" (שאני לא ממש מת על המושג הזה) ,רק כדי להשוויץ בכמה הגרפיקה שלך תותחית,וכמה אתה יודע לערוך. כל מי שרוצה לשתף,בין אם יש לו גרפיקה טובה ובין אם גרפיקה לא משהו,יכול לפרסם כתאוות נפשו, כמובן שהעין נמשכת לרוב לגרפיקה הטובה יותר שמציגה תמונות יפות יותר,אבל לא רק, כמו שאמרו,גם התוכן,ההסברים והשאר משפיעים על היחס לאותו ת'ראד בו פורסמו התמונות. בנוסף הייתי רוצה להתייחס לעניין של פירסום תמונות שחוזרות על עצמן, אני לא מעט פעמים "גנזתי" מפירסום בפורום תמונות שצילמתי מטיסותי השונות,שפשוט היו בנתיבים שכבר פירסמתי ולא היה מה לחדש,או בנתיב שמוכר וחרוש על כולנו,אפילו שהאיכות של התמונות למשל יצאה יותר טובה מפעמים אחרות,העדפתי לשמור אותם לעצמי ולא "לשעמם" בעוד דיון.
Eldar Sella פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 אני נוטה להסכים עם דור ואורן.אף אחד לא מכריח אף אחד בכוח לצלם ולפרסם תמונות,ובמיוחד לא מכריח אף אחד לקנות כרטיס מסך תותח ב-3000 ש"ח,מי שרוצה לפרסם שיפרסם, בעייני עניין של צילום תמונות הוא לשם שיתוף חברים בטיסה נחמדה שהייתה לי וגם בלימוד (אני חושב שזה מוטי שביקש מימני לצלם גם את נקודות הדיווח כדי שחדשים יוכלו ללמוד) לא לשם עשיית "סטים" (שאני לא ממש מת על המושג הזה) ,רק כדי להשוויץ בכמה הגרפיקה שלך תותחית,וכמה אתה יודע לערוך. כל מי שרוצה לשתף,בין אם יש לו גרפיקה טובה ובין אם גרפיקה לא משהו,יכול לפרסם כתאוות נפשו, כמובן שהעין נמשכת לרוב לגרפיקה הטובה יותר שמציגה תמונות יפות יותר,אבל לא רק, כמו שאמרו,גם התוכן,ההסברים והשאר משפיעים על היחס לאותו ת'ראד בו פורסמו התמונות. בנוסף הייתי רוצה להתייחס לעניין של פירסום תמונות שחוזרות על עצמן, אני לא מעט פעמים "גנזתי" מפירסום בפורום תמונות שצילמתי מטיסותי השונות,שפשוט היו בנתיבים שכבר פירסמתי ולא היה מה לחדש,או בנתיב שמוכר וחרוש על כולנו,אפילו שהאיכות של התמונות למשל יצאה יותר טובה מפעמים אחרות,העדפתי לשמור אותם לעצמי ולא "לשעמם" בעוד דיון. למה אתה חושב שזה משעמם? אותי לפחות זה בכלל לא משעמם ואני חושב שכמה שיותר תמונות בפורום זה יותר טוב
Yahav Barzilay פורסם אוקטובר 17, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2005 אני מסכים עם אורן, ואני בא לחזק את דבריו... עיניין התמונות, הוא באמת דבר שאני שם לב שלאט לאט אנשים סוטים מן העיניין, ומפרסמים תמונות רק בשביל לקבל תגובות. אבל כל העיניין כאן זוהי הטיסה! לדוגמא: בתמונותץ האחרונות שלי (שהיו די מזמן :roll: ) לא התשמשתי בתוכנת W&F כמו הרבה מאוד מהחברים כאן, ואני גם לא הולך להשתמש בה. תשאלו למה? אין אפשרות לצלם בא טיסות, כאשר הטיסות נעשות ב"זמן אמת", מה זה זמן האמת? זו טיסה בלי לעשות פאוס, טיסה שמתבצעת בדר"כ ברשת- עם פיקוח, פשוט אין אפשרות ל"חפש" זוויות ב-W&F בזמן המראה\הסעה\גישה\נחיתה, אין אפשרות! התוצאה מכל מה שאמרתי היא פשוט שלא נהנים מהטיסה! והטיסה בעצם מתבצעת על מנת לצלם תמונות! ולא ההפך! כי ההפך הוא הנכון, אם עושים טיסה מצלמים וזה נחמד להביא סט נחמד, להוסיף בו את סיפור הטיסה, לקבל תגובות אחרי טיסה מצוינת- זה לדעתי דבר כיף, ולא סתם תמונות שהטיסה התבצעה אך ורק על מנת לצלם, לפרסם ולזכות בתגובות. מהו סט טוב שאני עצמי אגיב עליו? סט שיש בו סיפור, שאני יודע שזוהי טיסה שאכן בוצעה, שיש בו קצת העמקה בתהליכים, וכמובן כמובן שהתמונות באיכות טובה. סט כמה שהוא יהיה יפה ומרשים אני לא אמהר להגיב עליו אם הוא צולם דווקא במטרה שאני אגיב. זוהי ההתיחסות שלי לעיניין... שיהיה לכולנו חג סוכות שמח!!!!!!!!!! :wink: