עבור לתוכן
�הרון VATIL2

חברות ב"אגודת התעופה הישראלית"

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם,

כפי שזכור לרובכם, במהלך ספטמבר האחרון התקיים אירוע השקת הסימולטור 2004 בישראל בשיתוף אגודת התעופה הישראלית, מיקרוסופט ישראל ו-VATIL.

אני רואה חשיבות רבה בהידוק הקשר בין VATIL ואגודת התעופה לטובת שני הצדדים, ואחד הערוצים הינו הצטרפות של חברי החטיבה המעונינים בכך לאגודה על תקן "ידידי האגודה".

ההצטרפות אינה כרוכה בתשלום דמי חבר אלא רק במסירת שם, כתובת דו"אל עדכנית וטלפון.

אני מציע לכל חבר המעוניין בכך, להעביר אליי בדו"אל את פרטיו, כך שאוכל להעביר רשימה מסודרת למזכירות האגודה. כל נרשם יקבל לתיבת הדו"אל שלו הודעה על ביצוע ההרשמה כעבור מספר ימים.

לאלה אשר עדיין לא מכירים את אתר האגודה, להלן כתובתו:

www.aopa-israel.org.il

ולהלן כתובת הדו"אל שלי אליה ניתן להעביר את פניותיכם:

tayas42@intermail.co.il

תודה על שת"הפ מצידכם ובתקווה להענות חיובית,

פורסם

אם תשוטטו באתר תמצאו שם תועלת

כל אתר שיכול להעשיר את הידע שלנו הוא מבורך

ככל שיעבור הזמן יסתבר לנו כמה אנחנו לא יודעים ואתר כזה יכול להשיב לנו על חלק מהשאלות

פורסם

שלום,

1. בנוגע לכל השאלות למעלה - נא לקרוא בעיון את דברי אילן יונש.

2. לא ציינתי מגבלת זמן להרשמה, אבל מן הסביר שפרק זמן של שבועיים, קרי עד לסוף חודש ינואר, הוא זמן סביר לכל אחד מכם לקבל החלטה בנידון.

אני מודה בשלב זה לכל אלה שכבר שלחו לי דו"אל.

יום טוב,

פורסם

אני הייתי מנסח את זה אחרת .

תועלת לא הייתי שואל, כי בטוח יש שם דברים שיכולים להעשיר את הידע שלי,

מה שכן הייתי שואל אילו דברים יש שם שבהם אני יכול להעשיר את הידע שלי

(לצרכים של טייס וירטואלי) כדי שאידע מה בעיקר כדאי לחפש כשאצטרף.

פורסם

רבותי,

אנחנו מציעים לכם להצטרף לאתר אגודת התעופה הישראלית - אחות לאגודות בכל רחבי העולם.

לשם השוואה, לאגודת פקחי הטיסה לא מקבלים כחברים עמיתים אנשים שהם ב"דרג" נמוך יותר מעזר ויצמן למשל.

ידידנו הטייסים מציעים לנו להצטרף כעמיתים. זה כבוד גדול והצעה נדיבה ומכובדת; מאידך אף אחד לא חייב להצטרף. אנחנו לא ניתן הסברים למה כדאי להצטרף - הואילו לגשת לאתר ולראות ולהחליט לבד.

השאלות הלא סימפטיות האלה באו בעיקר מהחברה הצעירים, וזה מצער אותי במיוחד. אם אגודת התעופה הייתה חושבת מה התועלת שלה מלהזמין אותנו אליהם, ספק אם הייתה לנו אפשרות כזו. באמת שציפיתי להתנהגות יותר מכובדת - תנו לי לפחות להנות מהספק שמדובר במיעוט (אולי אחרים ירשמו דעות קצת יותר חיוביות, שלא נצטרך להסמיק מבושה אם מישהו מהאגודה יכנס לשרשור הזה?).

לשאלה האחרונה: חגי, גש לאתר ותראה, התשובה היא כן.

בשמחות,

אילן

פורסם

האתר הזה מלא בהרבה מידע חיוני שנוגע גם לנו כטייסים ווירטואלים. אני נכנסתי מזמן לאתר הזה וניסיתי להרשם אבל ביקשו ממני כסף... כנראה שעכשיו זה שונה ואני מתכוון מייד להרשם.

יום טוב!

פורסם

שלום לכולם,

ראשית, ברצוני להודות לכל החברים שטרחו ושלחו לי דו"אל להרשמה. רשימה ראשונה נשלחה למזכירות האגודה ואני מקווה שבימים הקרובים כל אחד מכם יקבל הודעה אישית כאישור על הצטרפותו כידיד האגודה.

שנית, מכיוון שיש לי רושם ששרת הדואר החליפי שלי לא עומד בעומס, אני מבקש מכל מי שמעוניין להרשם לפנות לכתובת הדו"אל הרגילה שלי, זו שמופיעה ברשימת STAFF . אני מוכן "לספוג" את הפניות שלכם בין כל שאר הדו"אל שאני מקבל במסגרת עיסוקיי.... :lol:

למען אלה מכם המתקשים לאתר את כתובתי, להלן: -

tayas42@bezeqint.net

להשמע בשמחות,

פורסם

אהרון, האם תוכל לפרסם את רשימת האנשים שקיבלת מהם דוא"ל להצטרפות, או לעשות REPLY - "קיבלתי" לכל אחד על מנת שנדע אם עלינו "להפציץ" אותך?

לא הייתי רוצה לפספס את ההזדמנות...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...