bcig פורסם אוקטובר 19, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2005 אני מעוניין לטוס מבן גוריון למשל לפאפוס איפה אני יכול למצוא את הנתיב המקורי {אמיתי} שהמטוסים האמתיים טסים מדי יום
Ran Bonfil פורסם אוקטובר 19, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2005 חיפוש קטן בגוגלה ומוצאים LLBG SIX DEENA TIBBI PURLA GITLA VELOX AKAR D107F LCPH תהנה
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 19, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2005 הנתיב בדרך כלל אינו קבוע והוא משתנה בהתאם למזג האוויר מידי יום, ואפילו בתדירות גבוהה יותר לטיסות שיוצאות ליעד מסוים פעמיים ביום. כך שתוכנית טיסה רלוונטית לרגע זה, ולאחר מכן היא תהיה יעילה פחות מכיוון שמז"א לא יישאר זהה.
rubi פורסם אוקטובר 20, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2005 תנסה את זה ..http://rfinder.asalink.net/free/זה לא ממש מדויק אבל מאד נוח. וזה די דומה
אורח פורסם אוקטובר 20, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2005 הסבר ונמק למה rfinder אינו מדוייק ??? אם אתה מתכוון שהוא לא מספק נתיב זהה לזה של חברת תעופה כזו או אחרת, אז כן הוא "לא מדוייק". נתיב הטיסה של חברות התעופה יכול להשתנות כמעט כל יום, לפי מספיק גורמים כשחלק עיקרי בו זה מז"א ועלויות של אגרות וכמובן דלק. ה Rfinder זה הדבר הכי קרוב שיש לך, מספק נתיב הקצר ביותר על נתיבי האויר הקיימיםם ומביא אותך ליעד שלך. כמוכן אתה תמיד יכול ל קחת מפת נתיבי אויר ולתכנן לך את הנתיב שלך לפי שיקולים משלך. תאמין לי שזה כיף לא נורמלי לשבת ולתכנן לעצמך את הנתיב טיסה. בהצלחה.
אורח פורסם אוקטובר 20, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2005 בכל אופן, ליעד קרוב כמו פאפוס אין יותר מידי אפשרויות...
Shai B פורסם אוקטובר 20, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2005 הסבר ונמק למה rfinder אינו מדוייק ???אם אתה מתכוון שהוא לא מספק נתיב זהה לזה של חברת תעופה כזו או אחרת, אז כן הוא "לא מדוייק". נתיב הטיסה של חברות התעופה יכול להשתנות כמעט כל יום, לפי מספיק גורמים כשחלק עיקרי בו זה מז"א ועלויות של אגרות וכמובן דלק. ה Rfinder זה הדבר הכי קרוב שיש לך, מספק נתיב הקצר ביותר על נתיבי האויר הקיימיםם ומביא אותך ליעד שלך. כמוכן אתה תמיד יכול ל קחת מפת נתיבי אויר ולתכנן לך את הנתיב שלך לפי שיקולים משלך. תאמין לי שזה כיף לא נורמלי לשבת ולתכנן לעצמך את הנתיב טיסה. בהצלחה. דווקא ה-rtfinder הרבה פעמים נותן נק' ש-"NOT IN DATABASE" ב-FMC, לפחות של ה-LDS, וקרה לי כבר שהוא נתן נתיב שעובר מעל איזורים סגורים לטיסה.. מה שכן ה-rtfinder נותן נתיבי NAT זהים לאלה שמשתמשים בהם הפקחים בואטסים [לפי מה שהבנתי, האמיתיים] אבל אתה צודק ביותר מ-100%, לשבת ולתכנן נתיב טיסה, או גם לתקן נתיבים של ה-rtfinder או לשלב בין נתיבים ודברים כאלה, זה תענוג לא נורמלי, כמה זמן שזה לוקח כל דקה כיף.