Yoav פורסם אוקטובר 22, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2005 מחר אני עוזב את הארץ לכ-10 ימים בטיסת ELY083 שממריאה ב9:20 בבוקר לכיוון בנקוק. אבלא יומיים בבנקוק ואז אצא בטיסת ASIANA לכיוון העיר סיאול ומשם באוטובוס/רכבת לעיר "אילסן" שממוקמת כמה עשרות ק"מ דרומית אליה, ובתאריך 1.11.05 אני מתחיל את המסע חזרה ארצה. שואלים את עצמכם לכבוד מה הנסיעה? אם ככה, אז אני מייצג את בית הספר ב"אולימפיאדה הבין לאומית לרובוטיקה" בקוריאה, וגם המשלחת הישראלית היחידה . Wish me luck! לצערי אין לי יותר מידי תמונות לביזבוזים אבל אני מקווה שאוכל לצלם ככל שיהיה אפשר.
matan פורסם אוקטובר 22, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2005 יואב בהצלחה ותעשה חיים גבר!! :wink: ואל תשכח כמובן לחזור בריא ושלם :!:
asaf742 פורסם אוקטובר 22, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2005 בהצלחה! טיסה נעימה! תצליח באולימפיאדה! תחזור עם מדליית זהב ד"א, יצא לך לראות את הנמל"ת החדש בבנגקוק אז כמו שאמרתי לך במסנג'ר תפסול בסיאול ותחגוג בבנגקוק! (הכוונה היא לתמונות כמובן) :wink:
e_dor פורסם אוקטובר 22, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2005 אסף - אני חושב שהטיסות של אלעל עדיין מכוונות לשדה הישן אבל לא משנה :? יואב - טיסה נעימה, תשמור על עצמך - והרבה בהצלחה ! מקווה שיצאו הרבה תמונות טובות :wink:
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 22, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2005 083 :shock: אתה טס על 742 המרעיש....מפחיד ותביא תמונות מהשדה החדש תהנה!
moti פורסם אוקטובר 22, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2005 טיסה נעימה ובהצלחה! תחזור בשלום ותייצג אותנו בכבוד! :wink:
yuval_el פורסם אוקטובר 22, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2005 תעשה חיים ובהצלחה! איך קוראים לתחרות ובאיזה כיתה אתה אם אפשר לדעת?
Yoav פורסם אוקטובר 22, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 22, 2005 ודה רבה לכולם! אצלם ככל שאוכל! אולי ראשונה באיירלינרס.. ודור אני אתן לך לערוך אם תרצה, בניגוד למישהו אחר תעשה חיים ובהצלחה!איך קוראים לתחרות ובאיזה כיתה אתה אם אפשר לדעת? לתחרות קוראים IRO, תרגם בחופשיות מעיברית לאנגלית ותקבל את ראשי התיבות, אפשר להסתכל בתחרות של שנה שעברה פה: www.iroc.org אם תסתכלו, אגב, תוכלו לראות את קבוצת SciTec מבולגריה, אני לא אפשרט מה ומי אבל איתם המנחה שלי זכה שנה שעברה בקטגוריה
Boeing744 פורסם אוקטובר 22, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2005 נסיעה טובה וטיסות בטוחות אני מקווה שהמנהלים יכניסו קטגוריה חדשה של מודיעין טייס, שבה יהיו כל אותם אלה שרושמים על כל ירידת חמצן באיזה מטוס ניגרי כי אחד הנוסעים פיקסס בזמן הטיסה, וכל אלה שטסים לחו"ל. :!: :!: :!:
Yarden Antebi פורסם אוקטובר 22, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2005 083 :shock: אתה טס על 742 המרעיש....מפחיד ותביא תמונות מהשדה החדש תהנה! טסתי על החבוב (אחד מהם..) 12 שעות לניו יורק לפני 6 שנים,האמת אני לא זוכר שהוא הרעיש עד כדי כך... ותהנה בטיסה,ידידה שלי גרה בסינגפור שנתיים ואמרה שהיה ענק שם,זה לא מקום כל כך שונה :]
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 22, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2005 טיסה נעימה, סע בשלום ותחזור בשלו, וכמובן בהצלחה.
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 22, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2005 083 :shock: אתה טס על 742 המרעיש....מפחיד ותביא תמונות מהשדה החדש תהנה! טסתי על החבוב (אחד מהם..) 12 שעות לניו יורק לפני 6 שנים,האמת אני לא זוכר שהוא הרעיש עד כדי כך... ותהנה בטיסה,ידידה שלי גרה בסינגפור שנתיים ואמרה שהיה ענק שם,זה לא מקום כל כך שונה :] בכל זאת עברו 6 שנים מאז שאל אנשים שטסו עליו לא מזמן.
Yarden Antebi פורסם אוקטובר 23, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2005 בכל זאת עברו 6 שנים מאז שאל אנשים שטסו עליו לא מזמן 6 שנים לעומת ה 30 שנה שהם היו בשירות כבר אז...
asaf742 פורסם אוקטובר 23, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2005 בכל זאת עברו 6 שנים מאז שאל אנשים שטסו עליו לא מזמן 6 שנים לעומת ה 30 שנה שהם היו בשירות כבר אז... לי דווקא היתה הכירות טובה איתו, טסתי ללונדון יותר מ-6 פעמים עם אותו מטוס (4X-AXQ ז"ל) אני הייתי מרוצה מאוד, האמת היא שהתרשמתי ממנו, אפילו עגלה ישנה כמוהו המריאה בלי בעיה מ-30 . הפעם היחידה שטסתי במישהו שהרעיש (אבל גם לא משהו רצחני) זה היה ב-1998 ב 4X-AXB
ha5mvo פורסם אוקטובר 23, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2005 נסיעה טובה וטיסות בטוחותאני מקווה שהמנהלים יכניסו קטגוריה חדשה של מודיעין טייס, שבה יהיו כל אותם אלה שרושמים על כל ירידת חמצן באיזה מטוס ניגרי כי אחד הנוסעים פיקסס בזמן הטיסה, וכל אלה שטסים לחו"ל. :!: :!: :!: BTW, I don't think its such a bad idea! Almost every forum I know has a section for off-topics. Call it "pub" or something like that, and have all the unrelated posts there. You hit two birds with one stone, and keep all parties happy //Michael
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 23, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2005 בכל זאת עברו 6 שנים מאז שאל אנשים שטסו עליו לא מזמן 6 שנים לעומת ה 30 שנה שהם היו בשירות כבר אז... לי דווקא היתה הכירות טובה איתו, טסתי ללונדון יותר מ-6 פעמים עם אותו מטוס (4X-AXQ ז"ל) אני הייתי מרוצה מאוד, האמת היא שהתרשמתי ממנו, אפילו עגלה ישנה כמוהו המריאה בלי בעיה מ-30 . הפעם היחידה שטסתי במישהו שהרעיש (אבל גם לא משהו רצחני) זה היה ב-1998 ב 4X-AXB אתה צריך לראות איזו עוצמה ואיזה רעש יש לו בהמראה מ-30 כשאתה עומס בILS12. כולנו נשארנו עם פה פעןר, והיינו יחסית רחוקים, עמדנו ממש בכניסה לכביש. לא יאומן איזה רעש הוא עושה, פשוט לא יאומן. רעש אדיר.
Yarden Antebi פורסם אוקטובר 23, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2005 אתה יודע מזה אז להיות ב ILS עצמו כש AXL ממריא? זה מטורף...