Eldar Sella פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 שלום אנשים עלה לי רעיון בזמן האחרון לפתוח שרשור משעשע על הדברים שחולי תעופה (אנחנו) עושים אז תהנו וחג שמח -לא יקרה מצב שתלכו ברחוב ולא תסתכלו על השמיים לחפש מטוסים. -כשאתם הולכים לים אתם מחפשים את DEENA. -כשאתם עוברים ליד ב"ג הראש שלכם בשמיים מנסה לזהות סידים. -כשאתם נוסעים באוטו אתם מנסה לזהות נקודות CVFR. -כשאתם שומעים מטוס אתם מנסים לזהות את הסוג ורק אחר כך מסתכלים. -כשאתם נוהגים באוטו, אתם לוחצים על הדוושה ולא מבינים למה האוטו לא מסתובב... -כשאתם נוהגים באוטו, אתם דוחפים את ידית ההילוכים ולא מבינים למה האוטו נוסע אחורה... -כשהחדשות כל כך משעממות אבל יש כתבה ומראים בה מטוס, אתם לא תעבירו ערוץ עד שהיא תיגמר בתקווה שיראו עוד מטוס לא עולים לי עוד דברים בראש כרגע, כשיעלו אני אוסיף חג שמח :wink: ואם בא לכם תכתבו גם אתם משפטים בסגנון הזה
Yarden Antebi פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 -כשאתם הולכים לים אתם מחפשים את DEENA. כשאני הולך לים אני גם מוצא את DEENA
Raz_G פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 כשאני פותר תרגיל בגיאומטריה ומסביר למורה אז אני קורא משום מה את האותיות A B C כפונטיות ("מעויין אלפא בראבו צ'ארלי דלתא"):S והיא לא מבינה מה אני רוצה חג שמח!!!
×�פיק פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 *רק אנחנו כמעט נגרום לתאונה בצרחות באוטו בגלל ש20 מטר מעלינו ריחף כרגע קוברה. *רק אנחנו, כשננסה לאיית לחבר מילה באנגלית, נוציא מין מילים מוזרות כאלו, כמו :נובמבר, קילו, יוניפורם. *רק אנחנו נשב על הגדר של נתב"ג, ונברח מהמשטרה, כדי להצליח לראות אפילו נחיתה אחת של לופטי או של הטייסת הבינ"ל. *רק באלבום תמונות שלנו יהיו יותר תמונות של מטוסים מאשר של משפחה.
Chen Cohen פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 חחח אהבתי ולחלק מאיתנו קורים מקרים אלו
אורח Ofek פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 -כשאתם נוסעים באוטו אתם מנסה לזהות נקודות CVFR. זה כזה נכון,שהייתי בצימר בצפון,בדרך כל נקודת דיווח בצומת וישוב שיש אני אומר לאבא שלי "נכון זה X? זה נקודת דיווח אגב.... " חג שמח לכולם
Eldar Sella פורסם אוקטובר 24, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 שמח שאהבתם קרדיט לאלכס BAW339 וגם לעמית Shtoza שהביאו לי שני משפטים :wink:
BAW339 פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 Thanks for the credit :oops: Nice topic and really great idea to post it While reading recognized myself doing almost all these things :mrgreen: Great idea Yaniv!
Yehonatan_el פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 שאני שומע מטוס שאני בכיתה אני מנסה למצוא אותו , הילדים האחרים מסתכלים עלי מוזר יאלה חבר'ה חג שמח!
Shmulik Lin פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 זה בהחלט נכון במיוחד כשאתה מבלה 7 חודשים יום יום בים ורואה את כל הבעם הרוח,בסיס ופיינל ל21 שדה דב די מקרוב ומוצא את עצמך מסביר לבעל מסעדה עצבני על למה הוא בא מפה ולא בא משם ועוד גורם לבעל המסעדה להתלהב מזה
Niv Malin פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 כל כך נכון כל המשפטים שנאמרו כאן... שיהיה לכולנו חג שמח והמשך טיסות, המראות ונחיתות טובות ובעיקר מעניינות!
Shai B פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 יניב!! איכזבת אותי!! מה עם "תמיד כשהמורה למתמטיקה תגיד V1 אתם תצעקו ROTATE" והכל נכון לגבי חוץ מכשאני שומע מטוס אני קודם מסתכל, אבל אצלי זה לא ממש משנה, גם אם הייתי חרש עיוור עילם נכה ועם נחיר אחד הייתי יודע שזה ATR :? וגם לי יצא להגיד אקסריי ויינקי בשיעורי אלגברה :|
alon_a פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 יניב!! איכזבת אותי!!מה עם "תמיד כשהמורה למתמטיקה תגיד V1 אתם תצעקו ROTATE" לי זה קרה
Eldar Sella פורסם אוקטובר 24, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 יניב!! איכזבת אותי!!מה עם "תמיד כשהמורה למתמטיקה תגיד V1 אתם תצעקו ROTATE" והכל נכון לגבי חוץ מכשאני שומע מטוס אני קודם מסתכל, אבל אצלי זה לא ממש משנה, גם אם הייתי חרש עיוור עילם נכה ועם נחיר אחד הייתי יודע שזה ATR :? וגם לי יצא להגיד אקסריי ויינקי בשיעורי אלגברה :| אופס :oops: שכחתי מזה לגמרי... וזה היה בשיעור אנגלית דרך אגב המורה אומרת "פועל במקור בצורת V1" ואני כזה צועק "ROTATE!!"
Yahav Barzilay פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 יניב!! איכזבת אותי!!מה עם "תמיד כשהמורה למתמטיקה תגיד V1 אתם תצעקו ROTATE" והכל נכון לגבי חוץ מכשאני שומע מטוס אני קודם מסתכל, אבל אצלי זה לא ממש משנה, גם אם הייתי חרש עיוור עילם נכה ועם נחיר אחד הייתי יודע שזה ATR :? וגם לי יצא להגיד אקסריי ויינקי בשיעורי אלגברה :| אופס :oops: שכחתי מזה לגמרי... וזה היה בשיעור אנגלית דרך אגב המורה אומרת "פועל במקור בצורת V1" ואני כזה צועק "ROTATE!!" אני קורא את זה ופשוט נמרח מצחוק על הריצפה אצלי זה גם בשיעור פיזיקה "כאן הגוף נע במהירות V1 וכן הוא כבר ב-V2" איזה V2?!?! קודם ROTATE ואז V2!! או שכמו שאמרת בשיעור אנגלית... "זה פועל מסוג V1" אני כולי כזה ROTATE- V2 בדרך להונג קונג כל מה שאמרתם פה ממש ממש נכון. אני מתפוצץ מצחוק וכשהמשפחה שואלת למה אז אני אומר עזבו אתם לא תבינו
Itamar Koren פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 גם אני מת מצחוק פה חחחחח רוב הדברים מאד מאד נכונים אצלי חחחח
Eldar Sella פורסם אוקטובר 24, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 איזה V2?!?! קודם ROTATE ואז V2!! אהבתי
Omer k פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 חח שום משפט לא משמ עובד, חוץ מלאיית מילה באנגלית אבל בהחלט אם יש רעש של מטוס, או רק זכר לרעש של מטוס, אין סיכוי להצליח לדבר איתי יש עוד כל מיני דברים, אבל החברים כבר רגילים אז בדרך כלל הם מתעלמים מזה נזזכרתי : אם צועקים לי אם אני שומע, אז לעפמים אני עונה 5/5
e_dor פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 *רק אנחנו כמעט נגרום לתאונה בצרחות באוטו בגלל ש20 מטר מעלינו ריחף כרגע קוברה.*רק אנחנו, כשננסה לאיית לחבר מילה באנגלית, נוציא מין מילים מוזרות כאלו, כמו :נובמבר, קילו, יוניפורם. *רק אנחנו נשב על הגדר של נתב"ג, ונברח מהמשטרה, כדי להצליח לראות אפילו נחיתה אחת של לופטי או של הטייסת הבינ"ל. *רק באלבום תמונות שלנו יהיו יותר תמונות של מטוסים מאשר של משפחה. אחד אחד נכון - לא להאמין ! חג שמח לכל חברי הפורום !
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 חסר פה (לבעלי הבת זוג שבנינו): - כולנו מקבלים את הפרצוף הזה :? כשהיא רואה אותנו טסים - המשפט המהולל: "אני לא מבינה מה אתה מוצא בזה?"
Yarden Antebi פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 חח שום משפט לא משמ עובד, חוץ מלאיית מילה באנגליתאבל בהחלט אם יש רעש של מטוס, או רק זכר לרעש של מטוס, אין סיכוי להצליח לדבר איתי יש עוד כל מיני דברים, אבל החברים כבר רגילים אז בדרך כלל הם מתעלמים מזה נזזכרתי : אם צועקים לי אם אני שומע, אז לעפמים אני עונה 5/5 חח ואצלי החברים רגילים אבל הם עדיין יורדים עלי
Shadi Abo Ahmad פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 לשאלות של כן/לא אנחנו עונים ב חיובי/שלילי