Shai B פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 לשאלות של כן/לא אנחנו עונים ב חיובי/שלילי צודק פעם גם ברח לי להשמע :mrgreen:
Omer k פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 חח להשמע גם יש לי לפעמים וגם חיובי / שלילי. הענין הוא, שקשה לי להיזכר, זה כל כך טבעי אצלי
Koobe פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 עוד כמה: (*) התגובה האינסטנקטיבית להגדרת הסימולטור כ"משחק" תזכה את האדם ממול בניתוח פלסטי חינם. (*) לפעמים, כשמדברים עם מישהו וטועים, מתפלק לך איזה "מתקן" (correction). ואז אתה מבין שיצאת דביל. (*) אתה שם לב שאתה מתחיל לחנך את הסביבה לענות לך ב-readback תקני, כשאתה מדבר איתם. אין יותר רק "כן", יש readback מלא, כמו שצריך. (*) אתה מת שבאמצע הטיסה הדיילת תצא בפנים קפואות מתא הטייס ותכריז שהצוות איבד את ההכרה. כן, שניהם. ולא, אף אחד מבין 500 הנוסעים לא יודע להטיס מטוס. ו...זו שעת התהילה שלך! (*) נראה לך מוזר שבסקאלת המהירות ברכב שלך אין קשת לבנה, ירוקה וצהובה. ואיפה לעזאזל הknob לכיול v1?! (*) סטרטוס, קומולונימבוס וצירוס לא נשמעים לך כמו שמות של אלים יוונים... (*) אתה מת שתצא כבר הגרסה החדשה של הסימולטור, אבל זה גם קצת מוציא לך את החשק, כי ברור שתצטרך לשים עוד כמה אלפים בשביל לשפר חומרה. (*) (ילדים - לעצום עינים ע-כ-ש-י-ו ) כשאתה נוסע בכביש ריק, ואין שום מכונית סביבך/מולך, אתה עובר למרכז הכביש, בין שני הנתיבים כשהקו המקוקו נמצא מולך. רק כדי להרגיש שאתה בריצת המראה. ואז אתה בטח מדמיין שאם היו לך כנפיים, כבר מזמן היית מושך את ההגה ומנתק... ;-)
Meitar Lugasi פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 הרגתם אותי עוד כמה:כשאתה נוסע בכביש ריק, ואין שום מכונית סביבך/מולך, אתה עובר למרכז הכביש, בין שני הנתיבים כשהקו המקוקו נמצא מולך. רק כדי להרגיש שאתה בריצת המראה. ואז אתה בטח מדמיין שאם היו לך כנפיים, כבר מזמן היית מושך את ההגה ומנתק... ;-) אני לא מפסיק לצחוק
rubi פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 אך.....חברה כמה שאתם צודקים .רק להוסיף כל ערב אני צועד בטיילת של בת ים וכל מי שנמצא איתי "משתגע"אין מטוס שעובר [ועוברים המון] שאני מנסה לזהות סידים חברות תעופה וסוגי מטוסים וכמובן שלא חוסך בהסברים מפורטים...ולכל הלו שיוצאים עם בחורות לחופי תל אביב במיוחד בערב תסכימו איתי שלא משנה כמה שהיא כוסית ,שיעבור מטוס לפיינל 12 אתם תסתכלו לך תסביר לה שלימה לימה נמצא מעל כולבו שלום .אז בפעם הראשונה תגיד לה "וואלה איך באלי להיות בחו"ל,פעם שניה אאךך איזה מסכנים שהם חוזרים עכשיו פעם שלישית כבר אין מה להגיד והראש מתחיל להתרומם והמבט....כי מה תגיד לה שאתה פסיכי שאתה "מכור"היא במילא לא תבין....אתם כן :wink: אז שיהיה לכולנו חג שמח ושנת תעופה פורחת רובי
iroth פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 (*) (ילדים - לעצום עינים ע-כ-ש-י-ו ) כשאתה נוסע בכביש ריק, ואין שום מכונית סביבך/מולך, אתה עובר למרכז הכביש, בין שני הנתיבים כשהקו המקוקו נמצא מולך. רק כדי להרגיש שאתה בריצת המראה. ואז אתה בטח מדמיין שאם היו לך כנפיים, כבר מזמן היית מושך את ההגה ומנתק... ;-) ובירידה, אתה אינסטינקטיבית מנסה להוריד מדפים ולהנעל על ה-Glideslope...
Meitar Lugasi פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 אך.....חברה כמה שאתם צודקים .רק להוסיף כל ערב אני צועד בטיילת של בת ים וכל מי שנמצא איתי "משתגע"אין מטוס שעובר [ועוברים המון] שאני מנסה לזהות סידים חברות תעופה וסוגי מטוסים וכמובן שלא חוסך בהסברים מפורטים...ולכל הלו שיוצאים עם בחורות לחופי תל אביב במיוחד בערב תסכימו איתי שלא משנה כמה שהיא כוסית ,שיעבור מטוס לפיינל 12 אתם תסתכלו לך תסביר לה שלימה לימה נמצא מעל כולבו שלום .אז בפעם הראשונה תגיד לה "וואלה איך באלי להיות בחו"ל,פעם שניה אאךך איזה מסכנים שהם חוזרים עכשיו פעם שלישית כבר אין מה להגיד והראש מתחיל להתרומם והמבט....כי מה תגיד לה שאתה פסיכי שאתה "מכור"היא במילא לא תבין....אתם כן :wink: אז שיהיה לכולנו חג שמח ושנת תעופה פורחת רובי עד שאתה לא עם אותה כוסית אתה לא מספר לה כלום .. מה שבטוח
Amir Paz פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 רבק, ושאין קליטה.... "כן כן אורטל אני שומע אותך 5...." (חברה שלי). גמרתם אותי מצחוק נ.ב - מישהו פעם נכנס ל HOLDING במעגל תנועה ...(עם הרכב אנשים...).
E.Z פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 כשאתה נימצא בדיסקוטק ויש ניצנוץ של פליקר אז אתה חושב שמישהו הדליק STROBE והוא הולך להמריא.
Yahav Barzilay פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 נ.ב - מישהו פעם נכנס ל HOLDING במעגל תנועה ...(עם הרכב אנשים...). וואי הרגת אותי בנאדם!!! כזה יש לחץ בכביש אתה אמר לחבר'ה מאחורה באינסטינג כזה מבגישה-"צפו ל-10 דקות הולדינג מסביב למעגל תנועה, פניות ימניות
Koobe פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 כשאתה נימצא בדיסקוטק ויש ניצנוץ של פליקר אז אתה חושב שמישהו הדליק STROBE והוא הולך להמריא. תקשיב, לא בריא מה שהולך פה. כואבת לי הבטן מהשטות שכתבת... אני מת מצחוק רק לדמיין את זה..
E.Z פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 כשאתה נימצא בדיסקוטק ויש ניצנוץ של פליקר אז אתה חושב שמישהו הדליק STROBE והוא הולך להמריא. תקשיב, לא בריא מה שהולך פה. כואבת לי הבטן מהשטות שכתבת... אני מת מצחוק רק לדמיין את זה.. זה כבר עבר את השלב של הלא בריא - זה כבר מוות קליני .............
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 נ.ב - מישהו פעם נכנס ל HOLDING במעגל תנועה ...(עם הרכב אנשים...). וואי הרגת אותי בנאדם!!! כזה יש לחץ בכביש אתה אמר לחבר'ה מאחורה באינסטינג כזה מבגישה-"צפו ל-10 דקות הולדינג מסביב למעגל תנועה, פניות ימניות יהב, הולדינג במעגל תנועה בפניות ימניות זה רק באנגליה....
OmriSoudry פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 חחח השרשור הזה יותר הזוי מהשרשור על דורון רוקד סלסה... לא יודע מה איתכם, אבל - כשאני טס לחו"ל והמטוס מסיע בנתב"ג אני תמיד מתלהב ויודע בדיוק מתי פונים ולאן. דרך אגב, אנחנו צוחקים וזה, אבל רק תראו את השרשור הזה למישהו וכולנו נזרקים לאיזה מוסד פסיכיאטרי לכמה שנים טובות...
Itai Ganor פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 כשאתה נימצא בדיסקוטק ויש ניצנוץ של פליקר אז אתה חושב שמישהו הדליק STROBE והוא הולך להמריא. מעולה.
Yahav Barzilay פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 נ.ב - מישהו פעם נכנס ל HOLDING במעגל תנועה ...(עם הרכב אנשים...). וואי הרגת אותי בנאדם!!! כזה יש לחץ בכביש אתה אמר לחבר'ה מאחורה באינסטינג כזה מבגישה-"צפו ל-10 דקות הולדינג מסביב למעגל תנועה, פניות ימניות יהב, הולדינג במעגל תנועה בפניות ימניות זה רק באנגליה.... גם בסולין זה הולדינג ימני :roll:
Koobe פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 חחח השרשור הזה יותר הזוי מהשרשור על דורון רוקד סלסה... אנחנו צוחקים וזה, אבל רק תראו את השרשור הזה למישהו וכולנו נזרקים לאברבאנל לכמה שנים טובות... אני מבקש להבהיר -זה לא "דורון רוקד סלסה", זה 'אלעד מרקיד את דורון סלסה'. הייתם צריכים לראות אותו שם מפזז ברחבת הריקודים, כאילו דחפו לו דס"ל 100LL לתחת. (אבל רוקד יפה. יש כבוד!)
Almog Atar פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 רבק, ושאין קליטה.... "כן כן אורטל אני שומע אותך 5...." (חברה שלי).גמרתם אותי מצחוק נ.ב - מישהו פעם נכנס ל HOLDING במעגל תנועה ...(עם הרכב אנשים...). ושלא נתחיל לדבר על ההודעה בתא הקולי שלך
OmriSoudry פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 רבק, ושאין קליטה.... "כן כן אורטל אני שומע אותך 5...." (חברה שלי).גמרתם אותי מצחוק נ.ב - מישהו פעם נכנס ל HOLDING במעגל תנועה ...(עם הרכב אנשים...). ושלא נתחיל לדבר על ההודעה בתא הקולי שלך כן, נכון, התקשרתי אליו פעם לשאול אותו משהו על המחלקת הדרכה ומאז אני לא מתקשר יותר
Liav Nefesh פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 הרגתם אותי, אני קורא ולא מאמין כמה זה נכון כל מטוס שעובר אני עם הראש למעלה, בגלל זה אני מפחד לנהוג ליד נתב"ג או שדה תעופה אחר :shock: אמיר, גם לי יצא לא פעם לומר "שומע 5" בטלפון וישר אחרי זה מתחיל לצחוק ולא מבינים למה שירשור ענק!!! חחחחח
tal 2 פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 כשאמא שלי מזהירה את אבא שלי ממכונית אחרות בזמן הנהיגה זה מיד מזכיר לי TCAS .
Yahav Barzilay פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 זה מזכיר לי מקרה לפני כמה ימים אני ואחי ישנו בסוכה במרפסת שלנו... ואחי התחיל להסביר לי משהו והוא מדבר ופתאום הוא ראה שנעלמתי... (בדיוק עברה צופית ממש ממש נמוכה הייתי חייב לראות את זה :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) אז רק עלינו חל התירוץ שאם אנחנו נעלמים למישהו באמצע שיחה זה כי עבר מטוס
Meitar Lugasi פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 מכירים את הסימן הזה שנמצא ברוב מהמכוניות בדרך כלל ליד השעונים- של החגורת בטיחות.. קצת מזכיר Seatbelts sign ON או Pass Signs ON
Almog Atar פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 הכי הזוי זה צ'קליסט של כיבוי והנעה של האוטו יכול להיות דווקא נחמד