Yahav Barzilay פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 המון המון מזל טוב ידידי!!... עד 120 שתצליח בכל אשר תבחר :new-bday: :new-bday: :new-bday: האיש שבזכותו אני נמצא כאן איתכם.. זה שהביא אותי לואטיל! עד היום אני מודה לך על זה... מזל טוב ענק גבר!! :new-bday: ולמזל טוב השני זה על היותך DJ טרי כן היום הוא עבר את המבחן הסמכה, ואם אתם מחפשים DJ מצאתם.. \:D/ :BIG: :-({|= יאללה חבר'ה להפציץ בברכות...!! :mrgreen: :
matan פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 מזל טוב גבר גבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:
Itai Ganor פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 גבר גבר שבגברים יונתן! אחלה בחור ו"קרוע" תמיד , הוא יצליח כDJ בעתיד סמכו עלי .
4X-OMR פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 מזל טוב גבר!! שפע ברכות ואיחולים וים מסיבות!! :wink:
אורח פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 המון המון מזל טוב ידידי!!...עד 120 שתצליח בכל אשר תבחר :new-bday: :new-bday: :new-bday: האיש שבזכותו אני נמצא כאן איתכם.. זה שהביא אותי לואטיל! עד היום אני מודה לך על זה... מזל טוב ענק גבר!! :new-bday: ולמזל טוב השני זה על היותך DJ טרי כן היום הוא עבר את המבחן הסמכה, ואם אתם מחפשים DJ מצאתם.. \:D/ :BIG: :-({|= יאללה חבר'ה להפציץ בברכות...!! :mrgreen: : מזל טוב כפול... רק ממתי צריך לעבור מבחן כדי להיות DJ ??
Yahav Barzilay פורסם אוקטובר 24, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 המון המון מזל טוב ידידי!!...עד 120 שתצליח בכל אשר תבחר :new-bday: :new-bday: :new-bday: האיש שבזכותו אני נמצא כאן איתכם.. זה שהביא אותי לואטיל! עד היום אני מודה לך על זה... מזל טוב ענק גבר!! :new-bday: ולמזל טוב השני זה על היותך DJ טרי כן היום הוא עבר את המבחן הסמכה, ואם אתם מחפשים DJ מצאתם.. \:D/ :BIG: :-({|= יאללה חבר'ה להפציץ בברכות...!! :mrgreen: : מזל טוב כפול... רק ממתי צריך לעבור מבחן כדי להיות DJ ?? זה מה שאני שאלתי אותו כשהוא אמר לי את זה :roll: הנחתי שבמבחן השאלה הכי קשה הייתה איזה שיר הכי כדאי לנגן בבר מצווה :mrgreen:
Eldar Sella פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 מזל טוב ענק אחי!!!!!! בין הראשונים שהכרתי כשהגעתי לואטיל
oz פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 מזל טוב יהונתן אגב צור איתי קרשר כבר שנה שאני מחכה שתחבר לMSN ואני לא תופס אותך:|
e_dor פורסם אוקטובר 24, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2005 מזל טוב יונתן ! עד 120 ! :new-bday: ובהצלחה בתור DJ :wink: נ.ב מלא זמן לא דיברנו - תן קריאה בזמנך החופשי
Yehonatan_el פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 תודה רבה חברים !ממש כיף להכנס לראות את זה רק ממתי צריך לעבור מבחן כדי להיות DJ ?? שאתה לומד את זה במכללה למוסיקה אז אתה חייב לעשות מבחן בסוף הקורס ד"א המבחן לא כזה קל. זה לא כל כך פשוט כמו שזה נשמע ליהיות DJ :wink:
אורח פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 תודה רבה חברים !ממש כיף להכנס לראות את זה רק ממתי צריך לעבור מבחן כדי להיות DJ ?? שאתה לומד את זה במכללה למוסיקה אז אתה חייב לעשות מבחן בסוף הקורס ד"א המבחן לא כזה קל. זה לא כל כך פשוט כמו שזה נשמע ליהיות DJ :wink: זה שזה לא קל אני יודע מנסיון. בכל מיקרה שיהיה בהצלחה ומיקסוס נעימים מיקסוס שמח
Yehonatan_el פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 תודה רבה חברים !ממש כיף להכנס לראות את זה רק ממתי צריך לעבור מבחן כדי להיות DJ ?? שאתה לומד את זה במכללה למוסיקה אז אתה חייב לעשות מבחן בסוף הקורס ד"א המבחן לא כזה קל. זה לא כל כך פשוט כמו שזה נשמע ליהיות DJ :wink: זה שזה לא קל אני יודע מנסיון. בכל מיקרה שיהיה בהצלחה ומיקסוס נעימים מיקסוס שמח חח תודה
Avi Cohen פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 מזל טוב איש יקר . עד FL120 שיהיה לך רק טוב. ואני מבטיח לך שאני לוקח אותך ל ILS בזמן הקרוב. :new-bday:
moti פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 מזל טוב יהונתן! זה נכון שיש אופציה לעשות 5 יחידות DJ לבגרות? היה פעם על זה בחדשות וסתם מעניין אותי לדעת אם זה עדיין ככה
Yehonatan_el פורסם אוקטובר 25, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2005 מזל טוב יהונתן!זה נכון שיש אופציה לעשות 5 יחידות DJ לבגרות? היה פעם על זה בחדשות וסתם מעניין אותי לדעת אם זה עדיין ככה חחח בבית הספר שלי לא אבל הלוואי היה אפשר