moti פורסם אוקטובר 30, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2005 הנה עוד תמונה של הבחור עם עוד קצת מידע: http://www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=5618948
apereg פורסם אוקטובר 30, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2005 שלום חברים עכשיו הפתעתם אותי, אין לי מושג איך המטוס צבוע... אני יוצא מחר (בעצם זה כבר היום) להנובר (דרך ציריך) כדי להביא את המטוס. מתוכננים לנחות בסביבות 21:30 מקומי ביום שלישי, יתכנו שינויים. לכל בעלי מכשירי הרדיו... טיסה 36משהו של אל על. אין לי מושג איך הוא צבוע עכשיו, אני חושב שהוא לבן, אבל אדע מחר. הקוקפיט טרם השתנה, יש לו FMC בודד, פנל MCP קצת שונה, HF ו-ADF אחד, Start Switches כמו EKI אבל יש לו INTERVENTION ככל הנראה, טילר בצד שמאל בלבד, כמו EKI. הכיסאות בתצורת תיירים בכל המטוס (שיוחלפו בארץ) הרישום יהיה גרמני עד שנגיע לארץ, ונצא לטיסה עם אישור מיוחד של הגרמנים. אם תהיינה תמונות (וכנראה תהיינה) אשמח להעלותן לאתר. להתראות
moti פורסם נובמבר 1, 2005 דיווח פורסם נובמבר 1, 2005 נוספה תמונה מדהימה שלו בלילה מהנובר: http://www.airliners.net/open.file/949180/L/
apereg פורסם נובמבר 1, 2005 דיווח פורסם נובמבר 1, 2005 בדרכי לשם אתמול התקבלה הודעה על דחייה תודה על התמונות, באמת יצא מטוס יפה...
Or Netzer פורסם נובמבר 1, 2005 דיווח פורסם נובמבר 1, 2005 שלום חבריםעכשיו הפתעתם אותי, אין לי מושג איך המטוס צבוע... אני יוצא מחר (בעצם זה כבר היום) להנובר (דרך ציריך) כדי להביא את המטוס. מתוכננים לנחות בסביבות 21:30 מקומי ביום שלישי, יתכנו שינויים. לכל בעלי מכשירי הרדיו... טיסה 36משהו של אל על. אין לי מושג איך הוא צבוע עכשיו, אני חושב שהוא לבן, אבל אדע מחר. הקוקפיט טרם השתנה, יש לו FMC בודד, פנל MCP קצת שונה, HF ו-ADF אחד, Start Switches כמו EKI אבל יש לו INTERVENTION ככל הנראה, טילר בצד שמאל בלבד, כמו EKI. הכיסאות בתצורת תיירים בכל המטוס (שיוחלפו בארץ) הרישום יהיה גרמני עד שנגיע לארץ, ונצא לטיסה עם אישור מיוחד של הגרמנים. אם תהיינה תמונות (וכנראה תהיינה) אשמח להעלותן לאתר. להתראות welcom to the real thing :wink: מודיעין טיס פה
moti פורסם נובמבר 1, 2005 דיווח פורסם נובמבר 1, 2005 שלום חבריםעכשיו הפתעתם אותי, אין לי מושג איך המטוס צבוע... אני יוצא מחר (בעצם זה כבר היום) להנובר (דרך ציריך) כדי להביא את המטוס. מתוכננים לנחות בסביבות 21:30 מקומי ביום שלישי, יתכנו שינויים. לכל בעלי מכשירי הרדיו... טיסה 36משהו של אל על. אין לי מושג איך הוא צבוע עכשיו, אני חושב שהוא לבן, אבל אדע מחר. הקוקפיט טרם השתנה, יש לו FMC בודד, פנל MCP קצת שונה, HF ו-ADF אחד, Start Switches כמו EKI אבל יש לו INTERVENTION ככל הנראה, טילר בצד שמאל בלבד, כמו EKI. הכיסאות בתצורת תיירים בכל המטוס (שיוחלפו בארץ) הרישום יהיה גרמני עד שנגיע לארץ, ונצא לטיסה עם אישור מיוחד של הגרמנים. אם תהיינה תמונות (וכנראה תהיינה) אשמח להעלותן לאתר. להתראות welcom to the real thing :wink: מודיעין טיס פה ששש, מיקי הגננת לא מרשה שנכתוב דברים שקשורים ל"מודיעין טיס" אנחנו באמת יודעים כמעט הכל בנושאים כאלה, כנראה בגלל שאנחנו אוהבים את זה
אורח Ofek פורסם נובמבר 3, 2005 דיווח פורסם נובמבר 3, 2005 קטע ממש מוזר,ראיתי היום ב1840 ,בחלק שהראה מה יהיה היום בחדשות בערוץ שתיים, תמונות מכתבה על מחיר גבוהה של טיסות,והראו 737-800 עם ווינגלטס של הפאג לויד נוחת על 30,לא ידעתי שהם טסים לארץ (או שהם לא וזה קשור במקרה לנושא שלנו?)
e_dor פורסם נובמבר 3, 2005 דיווח פורסם נובמבר 3, 2005 טיסה חד פעמית של Hapag היום לארץ... אה ! הם צילמו היום ? מגניב, כי על ה-777 היה כתוב שם משהו על טרמינל 3, כתובת של אלעל לחגיגות השנה לטרמינל ? משהו כזה ... ? עריכה: מ-ארזS בפורום חובבי תעופה של תפוז, נמסר כי המטוס יגיע לכאן עכשיו כחלק מטיסות השכר שמפעילה טואי, אז נזכה לראות אותו עוד ! הידד
asaf742 פורסם נובמבר 3, 2005 דיווח פורסם נובמבר 3, 2005 טיסה חד פעמית של Hapag היום לארץ... עריכה: מ-ארזS בפורום חובבי תעופה של תפוז, נמסר כי המטוס יגיע לכאן עכשיו כחלק מטיסות השכר שמפעילה טואי, אז נזכה לראות אותו עוד ! הידד פירוש הדבר - עוד תיירים!
Yahav Barzilay פורסם נובמבר 3, 2005 דיווח פורסם נובמבר 3, 2005 טיסה חד פעמית של Hapag היום לארץ... עריכה: מ-ארזS בפורום חובבי תעופה של תפוז, נמסר כי המטוס יגיע לכאן עכשיו כחלק מטיסות השכר שמפעילה טואי, אז נזכה לראות אותו עוד ! הידד פירוש הדבר - עוד תיירים! אכן, לפי מה שהם אמרו החברה מוכרת את כרטיס לטיסה הזו ב-100 יורו בלבד!!! זה אמור להגדיל באופן רציני את כמות התיירים...
Meitar Lugasi פורסם נובמבר 3, 2005 דיווח פורסם נובמבר 3, 2005 אכן הגיע HAPAG היום לארץ, עשה גישת ראיה ל 30 בסביבות 2 בצהריים.. ראיתי אותו
Yarden Antebi פורסם נובמבר 3, 2005 דיווח פורסם נובמבר 3, 2005 אכן הגיע HAPAG היום לארץ, עשה גישת ראיה ל 30 בסביבות 2 בצהריים..ראיתי אותו אם הייתי נשאר בחדר אנגלית בערך ב 2 גמני הייתי רואה אותו [ב 10 ל 2 כבר יצאתי מהחדר...]
apereg פורסם נובמבר 8, 2005 דיווח פורסם נובמבר 8, 2005 אולי נביא אותו ביום חמישי יש למישהו מידע מה מצבו של המטוס? נראה...
alon_a פורסם נובמבר 8, 2005 דיווח פורסם נובמבר 8, 2005 בכל מקרה המטוס מעקב לפי מה שהבנתי בגלל בעיות ניירת בגרמניה... חבל שהם צובעים צביעה מלאה ומשקיעים ובסוף ההעברה שלו נדחת כבר בלמעלה משבוע :|
אורח פורסם נובמבר 8, 2005 דיווח פורסם נובמבר 8, 2005 היי אלון, לפי החברה מההדרכה, הוא תקוע בגלל רישוי בגרמניה. הגרמנים לא כלכך רוצים להפרד ממנו
asaf742 פורסם נובמבר 8, 2005 דיווח פורסם נובמבר 8, 2005 היי אלון, לפי החברה מההדרכה, הוא תקוע בגלל רישוי בגרמניה.הגרמנים לא כלכך רוצים להפרד ממנו מעניין אם הם יעקבו אותו גם כשהוא יהיה אמור לחזור :roll:
alon_a פורסם נובמבר 10, 2005 דיווח פורסם נובמבר 10, 2005 שימו לב שימו לב :!: אני שמח להודיע כי נגמרו העיקובים והיום בשעה 17:15 EKO ינחת במחוזתינו :mrgreen: ברוך הבא (סוף סוף) EKO :BIG:
Itai Ganor פורסם נובמבר 10, 2005 דיווח פורסם נובמבר 10, 2005 וכמובן תתן קרדיט לחבר מפורום תפוז. מזל טוב!
alon_a פורסם נובמבר 10, 2005 דיווח פורסם נובמבר 10, 2005 וכמובן תתן קרדיט לחבר מפורום תפוז.מזל טוב! לא דווקא לא ראיתי את זה בתפוז אלא בלוח נחיתות של אל על
apereg פורסם נובמבר 11, 2005 דיווח פורסם נובמבר 11, 2005 בשעה טובה, אחרי העיכובים והדחיות נחתנו אתמול בישראל. המטוס כבר ברישום ישראלי ונכנס לתהליך מזורז של בדיקות ןשינויים תמונות בקרוב