Jonathan Perelmuter פורסם אוקטובר 30, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2005 ועכשיו תורי להגיב! ירדן אני מצטער שלא הספקתי לפתוח לך שרשור קודם לכן, אבל אני מאחל לך גיוס נעים!! שתהיה להם לערבי טוב! ושתצבע להם כמה מטוסים צבעים תחת י' ;-) אל תשכח את הלילות בILS ואת החדב"ים המאולתרים חח ואנחנו תמיד נהיה פה ונחכה לך אז יאללה שמנצ'יק שפשוף נעים!!
zvi rodes פורסם אוקטובר 30, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2005 לך לצבא בשלום וחזור אלינו עם השלום,אל תגלה לרס"ר הבסיס על אומנות הצביעה שלך פן תצטרך לצבוע ולסייד את כל השבילים,עצים והשק"ם שמור על עצמך בחור,בפקודה.
Yarden Ben-Dor פורסם אוקטובר 31, 2005 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 31, 2005 תודה אנשים! אני בדיוק עומד לצאת מהבית בעוד כחצי שעה ומכבה כאן את המסנג'ר (דבר נדיר אה? תתרגלו! :shock:) זהו.. נזכור את כל הדברים הטובים.. וגם נאסוף חוויות כדי לספר לכם שנחזור בסופי שבוע.. ועוד מעט קופיף שלי גם נחזור לILS בעזרת השם! אז יאללה! הייתי פה :?
OmriSoudry פורסם אוקטובר 31, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2005 התחברתי במיוחד מאילת כדי להיכנס לפורום ולהגיב פה... ירדנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיהיה לך גיוס נעים, מקווה שתחזור לספר מה איתך מדי פעם... ממני, תוכי
Kobi David פורסם אוקטובר 31, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2005 בן דור! אתה לא הולך לשום צבא! יש לך עוד 2 משימות לפני כן תגיד למפקד שלך שיש לך פס מרס"ר החטיבה שמוליק לין. קצת רצינות - המון בהצלחה איש, לצבא יש הרבה מה לתת, צריך רק לדעת לקחת. תודה על כל מה שעשית וכמובן תעשה בשביל הקהילה. דפוק שם פזאצטות ותראה להם מה זה VATIL
Izik Bakshi פורסם נובמבר 2, 2005 דיווח פורסם נובמבר 2, 2005 צעיר!!!!!! אני מאחל לך את הגיוס הכי קל שיש, סע בשלום ותחזור בשלום, אני תמיד זמין במייל הצבאי....בברכה, הפז"מניק של החטיבה (10 חודש לשחרור)....
Almog Atar פורסם נובמבר 2, 2005 דיווח פורסם נובמבר 2, 2005 קצת באיחור..... מילמונים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה יהיה בלי מילמונים תגיד לי אהה? גיוס קל ונעים, ויש לי' עוד כמה משימות . סקופ: אם לא ידעתם אז י' זה בעצם ירדן :shock: :shock:
אורח פורסם נובמבר 2, 2005 דיווח פורסם נובמבר 2, 2005 גיוס קל ונעים, אני בטוח שקיבלת את ההחלטה הנכונה בנושא הזה. לצבא יש הרבה מה לתת לך (וגם לך לו) ואני בטוח כי תמצא את החוויה מעשירה.
Yoav פורסם נובמבר 3, 2005 דיווח פורסם נובמבר 3, 2005 סקופ:אם לא ידעתם אז י' זה בעצם ירדן :shock: :shock: אני לא מאמין לך! אין מצב! :shock: (לפני שמישהו יחשוב שבאמת אני לא מבין, זה היה בציניות) שיהיה גיוס קל! לאן אתה הולך ?