Tomer Haim פורסם אוקטובר 31, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2005 מדובר בסנרי של מגידו של דוד רוזנפלד ששוחרר לא מזמן, כעת יש עדכון שמבוסס על צילומים של אלון סמולרסקי ונמרוד דדוש, תמונות: את הסנרי ניתן להוקיד מ: http://tomer.isra-sim.com בהורדת נופים
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 31, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2005 נראה ממש אמיתי. זה אותו סינרי שיהב צילם לא?
lalex פורסם אוקטובר 31, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2005 Yes, but where is Menechemia AKA "Jabba the Hut"???
Itai Ganor פורסם אוקטובר 31, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2005 מדהים חברים! כל הכבוד על העשייה זה ישתלם לכם מתישהו :wink:
Nimrod פורסם אוקטובר 31, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2005 Yes, but where is Menechemia AKA "Jabba the Hut"??? חחח אלכס אתה מכיר אותו?! לבן אדם הזה יש יותר ש.ט משאנחנו יכולים לדמיין!
lalex פורסם אוקטובר 31, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2005 Yes, but where is Menechemia AKA "Jabba the Hut"??? חחח אלכס אתה מכיר אותו?! לבן אדם הזה יש יותר ש.ט משאנחנו יכולים לדמיין! Yes. Courtesy of Alon Smolarsky. We use to fly from Meggido once in a while, and we get to meet The Jabba himself. I always thought he looked just like "The Hut" sitting untidy in his lair, hardly moving around, with his Army "dubon". He's always fun to meet. But he is a real snake - don't underestimate him .
el_m פורסם אוקטובר 31, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2005 סינרי נחמד ! אני גר בעפולה והולך ליפעמים למגידו אז נחמד שסוף סוף עושים לו סינרי יפה... אבל כשאני הולך לשם זה לא נראה ממש כמו בסינרי שהכנת ..(בלי להעליב כן....) קודם אתה פונה מכביש הסרגל ימינה ויש לך כאלה עצים מהצדדים ואז אתה מגיעה לפנייה ימינה וחנייה למכוניות אתה ממשיך ימינה ויש לך שמה מין ריבוע די גדול ( ל 7 6 מטוסים שיכולים לנחות שמה של אספלד (ולא על הדשא)) ואז מתחת לריבוע של החניות יש את הביתן של השכרת מטוסים ומימינו יש את כל מטוסי הריסוס בקשר לשאר השדה לא ממש ראיתי אותו מהאוויר
David Rosenfeld פורסם אוקטובר 31, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2005 אלדד כותב אבל כשאני הולך לשם זה לא נראה ממש כמו בסינרי שהכנת ..(בלי להעליב כן....) ניסיתי להבין את התיאור שלך אבל...(בלי להעליב כן....) לא הבנתי :oops: כלום תעשה כפי שנימרוד דדוש עשה .."תמונה אחת שווה אלף מילים" העניין שנימרוד שלח לי יותר מתמונה אחת, וכשביקר את מה שעשיתי היה לי ברור למה הוא מיתכוון. כשיש לך משהו יותר רלוונטי תמונות לדוגמא שלח לי הודעה בפרטי. אני אשתמש בזה במידת הצורך. למען האמת איני מיתכוון לבנות משהו גדול, אין לי את הזמן לזה עכשיו, ואין גם פוטוריל להישתמש בו. ואגב איני נעלב מביקורת נכונה למדתי המון. אלכס כותב Yes, but where is Menechemia AKA "Jabba the Hut"??? אלכס מצטער איני מכיר את הדמות ה jabba זה מישהו מ"מילחמת הכוכבים" :? שיש דימיון ל Menechemia אני ממש חושב שאני עושה צחוק מעצמי בקטע הזה.... דוד רוזנפלד
el_m פורסם נובמבר 1, 2005 דיווח פורסם נובמבר 1, 2005 אלדד כותבאבל כשאני הולך לשם זה לא נראה ממש כמו בסינרי שהכנת ..(בלי להעליב כן....) ניסיתי להבין את התיאור שלך אבל...(בלי להעליב כן....) לא הבנתי :oops: כלום תעשה כפי שנימרוד דדוש עשה .."תמונה אחת שווה אלף מילים" העניין שנימרוד שלח לי יותר מתמונה אחת, וכשביקר את מה שעשיתי היה לי ברור למה הוא מיתכוון. כשיש לך משהו יותר רלוונטי תמונות לדוגמא שלח לי הודעה בפרטי. אני אשתמש בזה במידת הצורך. למען האמת איני מיתכוון לבנות משהו גדול, אין לי את הזמן לזה עכשיו, ואין גם פוטוריל להישתמש בו. ואגב איני נעלב מביקורת נכונה למדתי המון. אלכס כותב Yes, but where is Menechemia AKA "Jabba the Hut"??? אלכס מצטער איני מכיר את הדמות ה jabba זה מישהו מ"מילחמת הכוכבים" :? שיש דימיון ל Menechemia אני ממש חושב שאני עושה צחוק מעצמי בקטע הזה.... דוד רוזנפלד אני השבוע הזה או הבא הולך לעשות שמה טיסה על פיפ אני אביא כמה תמונות לסינרי
Izik Bakshi פורסם נובמבר 2, 2005 דיווח פורסם נובמבר 2, 2005 מדהים דוד, המון תודה על ההשקעה, מגידו זה אחד השדות שאני הכי אוהב, שם עשיתי את קורס דאיה של גדנ"ע אויר.