Xyples פורסם נובמבר 6, 2005 דיווח פורסם נובמבר 6, 2005 למישהו יש ניסיון עם המוצר? http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2221,CONTENTID=6954 נתקלתי בהרבה תגובות בעד והרבה תגובות על בעיות באיזון...
moti פורסם נובמבר 6, 2005 דיווח פורסם נובמבר 6, 2005 אני קצת חדש איתו, בערך חצי שנה. בינתיים הכל בסדר (טפו טפו), לא תשמע ממני טענות עליו. הוא יחסית זול ועושה את העבודה.
Or Netzer פורסם נובמבר 6, 2005 דיווח פורסם נובמבר 6, 2005 למישהו יש ניסיון עם המוצר?http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2221,CONTENTID=6954 נתקלתי בהרבה תגובות בעד והרבה תגובות על בעיות באיזון... לקראת שנה היו לי בעיות איזון איתו, כרגיל נטיה הפעם לימין.
Xyples פורסם נובמבר 6, 2005 מחבר דיווח פורסם נובמבר 6, 2005 למישהו יש ניסיון עם המוצר?http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2221,CONTENTID=6954 נתקלתי בהרבה תגובות בעד והרבה תגובות על בעיות באיזון... לקראת שנה היו לי בעיות איזון איתו, כרגיל נטיה הפעם לימין. :shock: ויש לזה פתרון :?:
אורח Ofek פורסם נובמבר 6, 2005 דיווח פורסם נובמבר 6, 2005 אל תגע בו, לא אמין לטווח ארוך,אצלי אחרי שנה וחצי + ,התחיל לסחוב ימינה בצורה מעצבנת,וזה לא רק אצלי,כרגע זה לא מצב שלא מאפשר לטוס,אבל בכל זאת לא נוח. לוג'יטק = לא ממש אמינות
Or Netzer פורסם נובמבר 6, 2005 דיווח פורסם נובמבר 6, 2005 למישהו יש ניסיון עם המוצר?http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2221,CONTENTID=6954 נתקלתי בהרבה תגובות בעד והרבה תגובות על בעיות באיזון... לקראת שנה היו לי בעיות איזון איתו, כרגיל נטיה הפעם לימין. :shock: ויש לזה פתרון :?: לזרוק לזבל ולקנות חדש.
arielguelman פורסם נובמבר 6, 2005 דיווח פורסם נובמבר 6, 2005 יש לי אותו כבר כמע חצי שנה והוא מעולה , יש לו כ14 כפפתורים שהשימוש שלהם הוא כבר מוגדר, ממליץ בחום
Or Netzer פורסם נובמבר 6, 2005 דיווח פורסם נובמבר 6, 2005 יש לי אותו כבר כמע חצי שנה והוא מעולה , יש לו כ14 כפפתורים שהשימוש שלהם הוא כבר מוגדר, ממליץ בחום לכו על יוק, זה מומלץ בחום.
Xyples פורסם נובמבר 6, 2005 מחבר דיווח פורסם נובמבר 6, 2005 יש לי אותו כבר כמע חצי שנה והוא מעולה , יש לו כ14 כפפתורים שהשימוש שלהם הוא כבר מוגדר, ממליץ בחום לכו על יוק, זה מומלץ בחום. חנויות :?: מחירים :?:
Itay Zecharia פורסם נובמבר 6, 2005 דיווח פורסם נובמבר 6, 2005 יש לי אותו כבר כמע חצי שנה והוא מעולה , יש לו כ14 כפפתורים שהשימוש שלהם הוא כבר מוגדר, ממליץ בחום לכו על יוק, זה מומלץ בחום. חנויות :?: מחירים :?: 150$. יש אתרים שמוכרים יוק + פדלים במחיר של 110$ ליחידה, כלומר 220$, ומשלוחה לארץ בין 30 ל- דולר. זה מאוד תלוי בהמון דברים, בין אם זמן ההובלה וכו'. נ.ב.: כמובן, רק בחו"ל. המלצה: בארה"ב. בקשר לג'ויסטיק, יש לי את הדגם. רכשתי מאופיס דיפו ב-250 ש"ח. עובד מעולה, לא נתקלתי בבעיות. רק לא אהבתי ש"המצערת" הקטנה שם מאוד רכה ללא התנגדות. השאר מעולה, אהבתי את כפתור מס' 2 שאני משתמש בו לPTT . מומלץ בחום.
Yahav Barzilay פורסם נובמבר 6, 2005 דיווח פורסם נובמבר 6, 2005 למישהו יש ניסיון עם המוצר?http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2221,CONTENTID=6954 נתקלתי בהרבה תגובות בעד והרבה תגובות על בעיות באיזון... לקראת שנה היו לי בעיות איזון איתו, כרגיל נטיה הפעם לימין. :shock: ויש לזה פתרון :?: לזרוק לזבל ולקנות חדש. תיקון אור!!! לפנות לחברה ולקבל חדש. :mrgreen: הרבה יותר טוב לכיס. דעתי: אם אתה רוצה לנסות את העסק ממליץ עליו כי הוא זול. כך גם אם אתה רוצה פתרון לחצי שנה +- גם מצויין. גם אני כמו מי שאמר כאן מרוצה מהתפקוד שלו (כשהוא תפקד), אחרי חצי שנה, נטייה ימינה---> זריקה לספק ----> קבלת סטיק חדש :mrgreen:
Xyples פורסם נובמבר 6, 2005 מחבר דיווח פורסם נובמבר 6, 2005 כתוב אחריות לשנתיים :roll: מעניין איפה האותיות הקטנות "במקרה של נטייה ימינה פג תוקפה של האחריות"
Yahav Barzilay פורסם נובמבר 6, 2005 דיווח פורסם נובמבר 6, 2005 כתוב אחריות לשנתיים :roll: מעניין איפה האותיות הקטנות "במקרה של נטייה ימינה פג תוקפה של האחריות" למה? :? כמו שאמרתי... בעיה אתה פונה לחנות ממנה קנית... הם "מחרימים" לך אותו לשבוע שבועיים ואז אתה מקבל סטיק חדש לחלוטין.. על כל בעיה שלא תהיה
arielguelman פורסם נובמבר 7, 2005 דיווח פורסם נובמבר 7, 2005 כתוב אחריות לשנתיים :roll: מעניין איפה האותיות הקטנות "במקרה של נטייה ימינה פג תוקפה של האחריות" יש לו אחריות של שנה ולא של שנתיים
Ilan Cohen פורסם נובמבר 7, 2005 דיווח פורסם נובמבר 7, 2005 כתוב אחריות לשנתיים :roll: מעניין איפה האותיות הקטנות "במקרה של נטייה ימינה פג תוקפה של האחריות" יש לו אחריות של שנה ולא של שנתיים אריאל מה ניסגר עם החתימה שלך?
ראם אדם פורסם נובמבר 7, 2005 דיווח פורסם נובמבר 7, 2005 יש לי משהו ממש דומה לזה (שלי אל חוטי) וקנו לי אותו לפני 7 חודשים והוא עובד דיי טוב - אחלה ביצועים אבל ת'אמת הייתי מת ליוק פשוט ההורים שלי חושבי שזה בזבוז להוציא כסף עכשיו על מטוס קטן בבית כשהם פותחו לי קופת חיסכון בבנק ללימוד טיסה (לכו תבינו אותם......) _________________________________ ראם
Nir Portal פורסם נובמבר 7, 2005 דיווח פורסם נובמבר 7, 2005 כתוב אחריות לשנתיים :roll: מעניין איפה האותיות הקטנות "במקרה של נטייה ימינה פג תוקפה של האחריות" יש לו אחריות של שנה ולא של שנתיים אריאל מה ניסגר עם החתימה שלך? זה לא אריאל אולי.... :? אריאל זה xenopus גם לי יש את ה 3D PRO בערך חצי שנה ועד עכשיו בסדר... נקוהו שיהיה טוב :|
Ilan Cohen פורסם נובמבר 7, 2005 דיווח פורסם נובמבר 7, 2005 כתוב אחריות לשנתיים :roll: מעניין איפה האותיות הקטנות "במקרה של נטייה ימינה פג תוקפה של האחריות" יש לו אחריות של שנה ולא של שנתיים אריאל מה ניסגר עם החתימה שלך? זה לא אריאל אולי.... :? אריאל זה xenopus גם לי יש את ה 3D PRO בערך חצי שנה ועד עכשיו בסדר... נקוהו שיהיה טוב :| תסתכל טוב ניר מה כתוב בחתימה. :roll:
אורח פורסם נובמבר 7, 2005 דיווח פורסם נובמבר 7, 2005 כתוב אחריות לשנתיים :roll: מעניין איפה האותיות הקטנות "במקרה של נטייה ימינה פג תוקפה של האחריות" יש לו אחריות של שנה ולא של שנתיים אריאל מה ניסגר עם החתימה שלך? זה לא אריאל אולי.... :? אריאל זה xenopus גם לי יש את ה 3D PRO בערך חצי שנה ועד עכשיו בסדר... נקוהו שיהיה טוב :| תסתכל טוב ניר מה כתוב בחתימה. :roll: טופל ע"י. רן.
Yarden Antebi פורסם נובמבר 7, 2005 דיווח פורסם נובמבר 7, 2005 יש לי משהו ממש דומה לזה (שלי אל חוטי) וקנו לי אותו לפני 7 חודשים והוא עובד דיי טוב - אחלה ביצועיםאבל ת'אמת הייתי מת ליוק פשוט ההורים שלי חושבי שזה בזבוז להוציא כסף עכשיו על מטוס קטן בבית כשהם פותחו לי קופת חיסכון בבנק ללימוד טיסה (לכו תבינו אותם......) _________________________________ ראם יש לך Freedom 2.4? גם לי,והיום החזרתי אותו ללוג'יטק מחר חדש בעעע,אני יותר לא קונה לוג'יטק,זה בטוח.
Ben Zwebner פורסם נובמבר 7, 2005 דיווח פורסם נובמבר 7, 2005 if we are already talking about good products and long life spans of controllers... my flight yoke is the ORIGINAL CH Virtual pilot Flight yoke dating back to 1993!!!! it works like new and its 12 years old!!!!!!!! WAY TO GO CH!!!! save up your money and get a CH product... its worth the investment... a DECADE of flight simming cant be wrong!