Jonathan Perelmuter פורסם נובמבר 6, 2005 דיווח פורסם נובמבר 6, 2005 שרשור מאוד מעניין בנוגע לשיטת תמחור הצביעות של PSS... כנראה שלאנשים החל להימאס מהם http://forums.avsim.net/dcboard.php?az=show_topic&forum=121&topic_id=283335&mode=full
Itai Ganor פורסם נובמבר 6, 2005 דיווח פורסם נובמבר 6, 2005 הם צודקים החברה שם, הצורת תמכור שלהם גרועה של PSS.
xenopus פורסם נובמבר 6, 2005 דיווח פורסם נובמבר 6, 2005 טוב חלאס, הם ירדו מהקטע ולמעשה לפי החוקים החדשים מותר לעשות צביעות גם של חברות שהם מוכרים בעצמם ואפשר להעלות קבצים ל- AVSIM. אני חייב לציין ש-PSS (וכנראה בעיקר נורמן) קשובים לדעת הקהל שלהם הרבה יותר מאשר PMDG. וכל הכבוד לאורן על השתתפותו הערה בדיון.
אורח פורסם נובמבר 6, 2005 דיווח פורסם נובמבר 6, 2005 תשמעו אנשים. אני באמת חושב ש 15 פאונד למודל בסיס בדגם אחד זה לא מחיר זול. מודל אחד עם צביעה אחת זה 20 פאונד שזה כבר מחיר דומה למטוסים אחרים, עם שתיים-שלוש צביעות זה כבר יקר. אז להגביל את האפשרות להוריד צביעות בחינם? זכתם המלאה לגבות כסף על הצביעות, אבל אם מדיניות הצביעות שלהם לא היתה משתנה, לא היה מגיע להם הכסף שלי. עכשיו נשאר לחכות שזה יצא ונראה איך זה ואם בכלל אני מעוניין במטוס הזה :wink: