Oren Geva פורסם נובמבר 11, 2005 דיווח פורסם נובמבר 11, 2005 http://www.flight1software.com/showcase/s80/ בקרוב ייצא, נראה מעניין ושונה ממה שאנחנו רגילים. שימו לב למערכות הניווט...
zmatan פורסם נובמבר 11, 2005 דיווח פורסם נובמבר 11, 2005 זה נראה ממש מדהים! :shock: תראו איזה פירוט+הסברים בצ'יק ליסט! נקווה לטוב,זה הרי מוצר של F1...
אורח פורסם נובמבר 11, 2005 דיווח פורסם נובמבר 11, 2005 הם לא נתנו שם יותר מידי מידע... זה כנראה MD- ממש (שנת 1980) מכיוון שלמיטב ידיעתי במטוסים אחרים בסדרה קיים בד"כ FMC דומה יותר למה שאנחנו מכירים בבואינגים.
Nir Portal פורסם נובמבר 11, 2005 דיווח פורסם נובמבר 11, 2005 אין כבר MD80 של LAGO? ממה שאני זוכר זה מטוס שהיה ממש ממש ממש כבד. אז אפילו לא הספקתי לחקור אותו כי ה GF4 שהיה לי לא סחב אותו. אבל עכשיו, שיש לי מחשב חזק, ה MD80 של LAGO הוא עדיין לא מציאה גדולה? מבחינת מערכות והכל הוא מציאותי או ככה ככה? שימו לב למערכת החדשה שהם הכניסו למטוס שהיא ה Cockpit Traning System. זה מלמד יותר טוב מכל MANUAL ומכל צ'קליסט איך לתפעל מטוס. במידה והשיטה תצליח, אני מקווה שנזכה לראות עוד חברות שיאמצו אותה, כי הרי זהו באמת רעיון מהפכני. כמו כן החבר'ה מ F1 רושמים will be released shortly.... בוא נקווה שזה יצא עוד השנה :wink:
אורח פורסם נובמבר 11, 2005 דיווח פורסם נובמבר 11, 2005 ה-MD80 של לאגו נחמד. הוא גם לא רע בכלל מבחינת המערכות. זה דגם שונה של המטוס מהדגם הזה, עם FMC הרבה יותר דומה למה שאנחנו רגילים. אבל הוא קצת בעייתי, אצלי על המחשב לפחות הוא מאוד לא יציב וגום לקריסה של הסימולטור... יש כבר כל מיני פאצ'ים, אבל הבנתי שהם מתקנים דברים והורסים דברים אחרים...
ha5mvo פורסם נובמבר 12, 2005 דיווח פורסם נובמבר 12, 2005 For those who are interested in an aircraft of this class/era, I suggest you take a look at Stellan Hilmerbys DC9. The external model is nothing to write hme about, but the system modelling is top notch!! better than its payware counterpart hands down! It has no FMC but it does have ACS-GPS for navigation, or you can install the PT KLN. it should work. I have some issues with the latest version of the flight dynamics, they are overly sensitive IMO with ground steering, but Stellan used to be the Captain of this ship , and he insists everything's fine... so perhaps its just my own setup at any rate, a highly recommended freeware package