אורח פורסם נובמבר 16, 2005 דיווח פורסם נובמבר 16, 2005 שלום חברים, ביום חמישי בלילה ה 18.11.2004 המריא נמרוד מב"ג בטיסת אלעל 081 לבנקוק. חבורת TFC,אז עוד לא TFC היתה באחת מטיסות יום חמישי שלה, הפעם CVFR מחיפה לשדה דב. איציק סגר את הערוץ של ת"א וכל מי שהיה על הערוץ נשאר והתקשקשנו, גם נמרוד ז"ל היה על הערוץ, התקשקשנו והתבדחנו ולאחר כמה דקות, כל אחד פנה לדרכו. את הטיסה הזאת נימרוד לא השלים. לקראת צהרי יום שישי, קיבלתי מקובי את הדיווח הנורא על התאונה ומאז לא שמענו את קולו של נמרוד. כבר הרבה זמן שאני חושב על זה ומאוד רציתי לעשות זאת, להשלים את הטיסה שלעולם לא נחתה ביעדה. במלאת שנה למותו של חברנו נמרוד גרשוני ז"ל אני מעוניין לבצע את אותה טיסה, תל אביב בנקוק. ביום שישי הקרוב בשעה 23:30 אני מתכוון להמריא ולבצע את הטיסה במלוא לזכרו של נמרוד. כמובן שכולם מוזמנים להצטרף אלי. שימו לב בבקשה, לא להתחבר כ ELY081, מספר טיסה זו שמור, לנמרוד. תוכנית הטיסה (תודה לאלמוג עטר על הסיוע עם התוכנית): LLBG DEENA1 TALMI UJ10 LOT NALSO R650 SHM GIBAL DEDLI..DUNGU..NABTA..RASKA..APDOS..SB.A451 TORBA OKTOB ZIZAN PAKER PURKA B404 RIGAM A451F ANGAL A451 BBB W28 GGB W18 HHY W29 VVZ L301 DWI R468 TANEK ANNIE VTBD מרחק הטיסה הוא 4736NM. מקווה לראותכם איתי בחניות. רן.
Izik Bakshi פורסם נובמבר 16, 2005 דיווח פורסם נובמבר 16, 2005 רעיון יפה, אבל עצוב לי שאני לא יוכל להיות בפיקוח ולסגור את המעגל (כל כך רוצה ולא יכול), לצערי אני בצבא השבת. אני עדיין זוכר את אותו ערב, וכמעט כל מה שהיה בקשר. טיסה נעימה רן (וכל מי שמצתרף) זה בהחלט מעגל שהגיע הזמן לסגור ואולי גם להנציח.
Or Netzer פורסם נובמבר 16, 2005 דיווח פורסם נובמבר 16, 2005 אם אני זוכר נכון אני פיקחתי עליו באותו ערב אני לא ממש בטוח (או אולי יום לפני) מן הראוי אני ישתדל מאוד להגיע לפקח ולסגור מעגל.
Danm פורסם נובמבר 16, 2005 דיווח פורסם נובמבר 16, 2005 אם אני זוכר נכון אני פיקחתי עליו באותו ערב אני לא ממש בטוח (או אולי יום לפני)מן הראוי אני ישתדל מאוד להגיע לפקח ולסגור מעגל. אור אם אני לא טועה זה היה בתקופה של הF16ים האלה שטסו בהרצליה נמרוד עלה על התדר שלך ודיברנו על העניין הזה האם לזה אתה מתכוון? אני אף פעם לא זכרתי
Or Netzer פורסם נובמבר 16, 2005 דיווח פורסם נובמבר 16, 2005 אם אני זוכר נכון אני פיקחתי עליו באותו ערב אני לא ממש בטוח (או אולי יום לפני)מן הראוי אני ישתדל מאוד להגיע לפקח ולסגור מעגל. אור אם אני לא טועה זה היה בתקופה של הF16ים האלה שטסו בהרצליה נמרוד עלה על התדר שלך ודיברנו על העניין הזה האם לזה אתה מתכוון? אני אף פעם לא זכרתי זה לא משנה אני זוכר אותו :|
mickey lip פורסם נובמבר 16, 2005 דיווח פורסם נובמבר 16, 2005 רעיון נפלא רן. עצוב לי שלא אוכל להשתתף בגלל התחייבות קודמת. גם אני זוכר ואזכור לעולם איך היינו בדרך ,אמרנו שלום לאיציק ,ואז המשכנו לפטפט עם נימרוד. הוא אמר לנו שהוא בדרך לתיאלנד ושבבוקר הוא מגיע להרצליה לטוס. נפרדנו לשלום וזאת היתה הפעם האחרונה ששמענו את קולו ואת צחוקו בקשר. למחרת קיבלנו את הבשורה המרה. איך אהבת את החיים ואת הטיסה בכלל , אני בטוח שנספר לך ביום שישי לאן התקדמה החטיבה,ואתה תהיה הכי גאה להיות חבר בה. כן מבחינתי אתה עדיין איתנו,לא שכחנו ולא נשכח אותך לעולם. אני יודע שאתה מביט ומשגיח עליינו אי שם במרומים ומחייך את החיוך השובבי שלך שהפך לסימן היכר. אני מציע שאת הטיסה האחרונה שלך ברשת נהפוך למסורת בכל שנה ,זאת תהיה הדרך שלנו להנציח אותך. שלך , מיקי.
E.Z פורסם נובמבר 16, 2005 דיווח פורסם נובמבר 16, 2005 רעיון נפלא רן.עצוב לי שלא אוכל להשתתף בגלל התחייבות קודמת. גם אני זוכר ואזכור לעולם איך היינו בדרך ,אמרנו שלום לאיציק ,ואז המשכנו לפטפט עם נימרוד. הוא אמר לנו שהוא בדרך לתיאלנד ושבבוקר הוא מגיע להרצליה לטוס. נפרדנו לשלום וזאת היתה הפעם האחרונה ששמענו את קולו ואת צחוקו בקשר. למחרת קיבלנו את הבשורה המרה. איך אהבת את החיים ואת הטיסה בכלל , אני בטוח שנספר לך ביום שישי לאן התקדמה החטיבה,ואתה תהיה הכי גאה להיות חבר בה. כן מבחינתי אתה עדיין איתנו,לא שכחנו ולא נשכח אותך לעולם. אני יודע שאתה מביט ומשגיח עליינו אי שם במרומים ומחייך את החיוך השובבי שלך שהפך לסימן היכר. אני מציע שאת הטיסה האחרונה שלך ברשת נהפוך למסורת בכל שנה ,זאת תהיה הדרך שלנו להנציח אותך. שלך , מיקי. לצערי בטיסה הזאת כנראה לא אוכל להגיע כנ"ל בגלל התחיבויות קודמות אבל מי שיטוס עם 767 LDS -נסגר כאן מעגל שני- נימרוד נשאר על FS2002 בעיקר בגלל 767PIC שעבד רק ככה. וחיכה אפילו יותר מימני ל767 החדש שבשביל נמרוד איחר את המועד והגיע אחר כך. לכן זאת תיהיה השלמת טיסה עם ה 767 שנימרוד לא זכה להטיס. זה יישמע לכם קיטשי ומטומטם- אבל הדבר בראשון שחשבתי כאשר הנעתי פעם ראשונה את LDS וראיתי את הנפילת מתח של ההפחתת עומסים חשבתי: "אךךךך איך נימרוד פספס את זה הוא היה מתלהב יותר מימני" בהזדמנות זו- גם את נימרוד הצלחתי לגרור למועדון סלסה- כרגיל תמונה עם החיוך הניצחי:
Niv Malin פורסם נובמבר 17, 2005 דיווח פורסם נובמבר 17, 2005 הנה כתבה קטנה בנושא ההתרסקות... http://www.aerospace.org.il/news/025.htm יהי זיכרו ברוך.
ראם אדם פורסם נובמבר 17, 2005 דיווח פורסם נובמבר 17, 2005 רעיון יפה מאוד :!: כל הכבוד אני לא הכרתי את נימרוד ז"ל וגם אף פעם לא הטסתי ברשת לכן אני אוכל רק לומר בהצלחה :!: :!: אני אישית מעריך זאת מכיוון שבנו של בעלה של דודתי נהרג בתאונת המסוקים אם מישהו מכיר שמו היה- איתמר שי ז"ל - ____________________________ ראם אדם
OmRI פורסם נובמבר 17, 2005 דיווח פורסם נובמבר 17, 2005 רן,באמת רעיון יפה,מרגש ומחזיר את העצב ביחד איתו. מגיע לך כל הכבוד על יזימת הרעיון,וגם על כך שהמספר ELY081 יהיה שמור לו. אלעד-בנוגע לרעיון שלך,זה כלל לא נשמע מטופש,זה גם רעיון יפה זה איך שאתה רואה את פני הדברים לגבי המקרה וככה אתה מחליט להנציח את הטיסה,גם נתיב שלא נשלם וגם מטוס שלא זכה שיטיס אותו נימרוד ז"ל. שיהיה בהצלחה לכל משתתפי הטיסה, תמונות יהיו מבורכות כמובן לאלו אשר יצלמו. כל הכבוד על ההנצחה הזאת,לילה טוב!